Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No mě teda přišly obě rodiny absolutně mimo mísu. Míša s fialovými vlasy, co podvádí přítele na každým kroku a je jí to vcelku jedno, tak ta mě dostala nejvíc v té hospodě, kde vyřvávala, že je ožralá a jak tam po ní lezl ten štamgast, jsem myslela, že mu dá hned na pultu před kamarami. Ta druhá manželka nebyla špatná,ale určitě vládne pevnou rukou a je možné, že ta její dcera z ní má strach a nejvíc mě u ní teda dostaly ty kecy o průjmu. To jak přivítala ožralého manžela, tak to si myslím, že byla jen přetvářka.
@ppperla no to jsem zvědavá. stačí mi i ten začátek, chová se teda hrozně. já jsem stejně stará jako ona a něchápu, vypadá jak kdyby byla na drogách… ![]()
@pemi9 nemam zapnutou televizi , al ej ana ot na tv nekoukám ja si to stahuji na ulozto.cz ![]()
@pemi9 píše:
vy už jste to viděli?? Nedávaj to dnes poprvé??
Dávají, ale lačnivci si to stáhnou z Uložto dřív
![]()
@Sisulík přesně tak zrovna si říkám co budu vyvádět.Dítě spí, chlap se učí na statnice a já koukám po druhe na vymenu hah a
A ta dcera Renaty mi přijde dost divná, taková zakřiklá a to je skoro stejně stará jako ta vyměněná blondýna
Nechápu, proč jí vozí ráno do školy a odpoledne může jezdit busem
Podle mě je líná ráno vstávat, tak radši jezdí autem.
@MUFICE
nepsali v manuálu že má něco s imunitou ?? A holčina říkala že jí to hlídání od mámy vadí že doufá že ji mamka přestane tak kontrolovat až se vrátí..
@Sisulík píše:
@MUFICE
nepsali v manuálu že má něco s imunitou ?? A holčina říkala že jí to hlídání od mámy vadí že doufá že ji mamka přestane tak kontrolovat až se vrátí..
Psali, že má horší imunitu. Ale nedává smysl, že ráno nemůže jet busem a odpoledne ano a ještě sedí celé dopoledne ve škole, kde je taky hodně lidí a nemoci tam může chytnout stejně jako v tom buse
![]()
Holky prosím vás.Ta blondýma Míša má 2 syny, oba má s tím Davidem? Ptám se proto že mi ten mladší příjde spíš jak rom, nato že oba jsou světlejší ![]()
@pemi9 píše:
Holky prosím vás.Ta blondýma Míša má 2 syny, oba má s tím Davidem? Ptám se proto že mi ten mladší příjde spíš jak rom, nato že oba jsou světlejší
Ten mladší je dost tmavý, jestli ho nakonec nemá s někým jiným ![]()
@MUFICE píše:
Psali, že má horší imunitu. Ale nedává smysl, že ráno nemůže jet busem a odpoledne ano a ještě sedí celé dopoledne ve škole, kde je taky hodně lidí a nemoci tam může chytnout stejně jako v tom buse![]()
To je pravda ale myslím si že je to spíš nápad tý mámy než holčiny .. ta to nevyžaduje mi přijde..