Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
25.5.12 20:26

No mě teda přišly obě rodiny absolutně mimo mísu. Míša s fialovými vlasy, co podvádí přítele na každým kroku a je jí to vcelku jedno, tak ta mě dostala nejvíc v té hospodě, kde vyřvávala, že je ožralá a jak tam po ní lezl ten štamgast, jsem myslela, že mu dá hned na pultu před kamarami. Ta druhá manželka nebyla špatná,ale určitě vládne pevnou rukou a je možné, že ta její dcera z ní má strach a nejvíc mě u ní teda dostaly ty kecy o průjmu. To jak přivítala ožralého manžela, tak to si myslím, že byla jen přetvářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.5.12 20:27

@ppperla no to jsem zvědavá. stačí mi i ten začátek, chová se teda hrozně. já jsem stejně stará jako ona a něchápu, vypadá jak kdyby byla na drogách… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.5.12 20:28

vy už jste to viděli?? Nedávaj to dnes poprvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 20:37

@pemi9 nemam zapnutou televizi , al ej ana ot na tv nekoukám ja si to stahuji na ulozto.cz :-)

• Citovat
  • Upravit
35545
25.5.12 20:40
@pemi9 píše:
vy už jste to viděli?? Nedávaj to dnes poprvé??

Dávají, ale lačnivci si to stáhnou z Uložto dřív :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.5.12 20:45

@kozisek
a pak nemají v pátek večer na co koukat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 21:02

@Sisulík přesně tak zrovna si říkám co budu vyvádět.Dítě spí, chlap se učí na statnice a já koukám po druhe na vymenu hah a

• Citovat
  • Upravit
50166
25.5.12 21:02

Ten vožralej manžel v bazénu stál za to :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.5.12 21:05

A ta dcera Renaty mi přijde dost divná, taková zakřiklá a to je skoro stejně stará jako ta vyměněná blondýna :roll: Nechápu, proč jí vozí ráno do školy a odpoledne může jezdit busem :zed: Podle mě je líná ráno vstávat, tak radši jezdí autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.5.12 21:07

@MUFICE
nepsali v manuálu že má něco s imunitou ?? A holčina říkala že jí to hlídání od mámy vadí že doufá že ji mamka přestane tak kontrolovat až se vrátí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.5.12 21:17
@Sisulík píše:
@MUFICE
nepsali v manuálu že má něco s imunitou ?? A holčina říkala že jí to hlídání od mámy vadí že doufá že ji mamka přestane tak kontrolovat až se vrátí..

Psali, že má horší imunitu. Ale nedává smysl, že ráno nemůže jet busem a odpoledne ano a ještě sedí celé dopoledne ve škole, kde je taky hodně lidí a nemoci tam může chytnout stejně jako v tom buse :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.5.12 21:18

Holky prosím vás.Ta blondýma Míša má 2 syny, oba má s tím Davidem? Ptám se proto že mi ten mladší příjde spíš jak rom, nato že oba jsou světlejší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.5.12 21:21
@pemi9 píše:
Holky prosím vás.Ta blondýma Míša má 2 syny, oba má s tím Davidem? Ptám se proto že mi ten mladší příjde spíš jak rom, nato že oba jsou světlejší :think:

Ten mladší je dost tmavý, jestli ho nakonec nemá s někým jiným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.5.12 21:21
@MUFICE píše:
Psali, že má horší imunitu. Ale nedává smysl, že ráno nemůže jet busem a odpoledne ano a ještě sedí celé dopoledne ve škole, kde je taky hodně lidí a nemoci tam může chytnout stejně jako v tom buse :lol: :lol:

To je pravda ale myslím si že je to spíš nápad tý mámy než holčiny .. ta to nevyžaduje mi přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.5.12 21:23

@MUFICE No tak jeho asi nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie