Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
2.6.12 21:31

@CokeLady manuál por vlastní manželku? No to je síla, to jsem s eměla koukat teda pořádně

• Citovat
  • Upravit
byron
2.6.12 21:32

holky děkuju moc za info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6836
2.6.12 21:33
@byron píše:
@CokeLady @Tereza1986 @kracmeratko můžete mi o tom povědět? Já si to moc nepamatuju, viděla jsem asi jen útržky, nevím

http://vymena.nova.cz/…y/2-dil.html Tady je něco málo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.6.12 21:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.6.12 21:38

no tak reakce jsem čet

• Citovat
  • Upravit
3003
2.6.12 22:07

Jezis ja si ho pamatuju.. :mrgreen: Jak tam cvicil… :mrgreen: Si to budu muset pustit jeste jednou,aby se mi to poradne ozivilo,ale to cviceni si pamatuju teda zive.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.6.12 23:08
@marketta1 píše:
Jezis ja si ho pamatuju.. :mrgreen: Jak tam cvicil… :mrgreen: Si to budu muset pustit jeste jednou,aby se mi to poradne ozivilo,ale to cviceni si pamatuju teda zive.. :lol:

Holky..Já to asi neviděla,ale vypadá to zajímavě.. :lol: :lol: Hodíte mi sem prosím odkaz?

• Citovat
  • Upravit
peka83
2.6.12 23:12

Ahoj jen by mě zajímalo od Vás co koukáte na vyměnu. V 9 díle. rodinka jela do nějakého Aquaparku nebo co to bylo. Nevíte kde to bylo ?? oni myslím říkaly i název, ale nepamatuji si to, tak se mi to nechce celé zase stahovat . Oni tam aji letěly uvnitř te haly kryte i v balonu a celkově děti se tam mohly vyřádit a tak. Nevíte někdo kde to bylo? Nebylo to v Rakousku?

• Citovat
  • Upravit
411
2.6.12 23:13

Německo, Berlín Tropical Island. Doufám, že to dobře píšu. Oni měli chatku, ty jsou fakt drahé, ale můžeš klidně spát i na lehátku na pláži myslím, za 2 eura a je to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.6.12 23:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
2.6.12 23:38

děkuji mrknu se :-)

• Citovat
  • Upravit
9223
3.6.12 07:45
@kracmeratko píše:
Já dost, on byl děsně namachrovanej, dělal že cvičí, dokonce tam prohlásil že mu dělá dobře, když holky ze školy řeknou „náš říďa je frajer“, měli asi 12ti letýho kluka, kterýho pan ředitel osobně myl....., manželka pod pantoflem, taková uťápnutá, zakřiknutá.....
Nevím proč, ale tenhle díl si fakt pamatuju a moc. Dokonce k němu byla zablokovaná i diskuze, protože pan ředitel prostě neoslnil........

ten byl hroznéééj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.6.12 10:46
@kracmeratko píše:
Německo, Berlín Tropical Island. Doufám, že to dobře píšu. Oni měli chatku, ty jsou fakt drahé, ale můžeš klidně spát i na lehátku na pláži myslím, za 2 eura a je to tam super.

Nebyly to Drážďany ? Ty jsou kousek od hranic a Tropical tam mají … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.6.12 13:16
@kracmeratko píše:
Já dost, on byl děsně namachrovanej, dělal že cvičí, dokonce tam prohlásil že mu dělá dobře, když holky ze školy řeknou „náš říďa je frajer“, měli asi 12ti letýho kluka, kterýho pan ředitel osobně myl....., manželka pod pantoflem, taková uťápnutá, zakřiknutá.....
Nevím proč, ale tenhle díl si fakt pamatuju a moc. Dokonce k němu byla zablokovaná i diskuze, protože pan ředitel prostě neoslnil........

jj, to byl v.l :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.6.12 13:49

@Sisulík tak to nevím o tom jsem neslyšela....... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...