Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11592
3.9.12 21:22

Kdy to dávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.9.12 21:23

Taky mi připadá, tak na 13 let, kolik jí vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.12 21:26
@CokeLady píše:
No ony obě ty hodiny a všechny děti jsou asi vychovávány řádných a spokojenách poměrech. Myslím, že to pudingové dítě může mít do budoucna pěkné zažívací problémy a i kosti asi nebudou úplně rychtyk.

Ale ten Ivan s tchýní, to jsou fakt nechutný idioti. Myslím, že oba vyměněné páry i s tchýní mají dohromady IQ tak 200. Fakt chování hovad.

Kolik byste tiply, že je let té Michaele? Vypadá tak na 13 a mluví jak šmoula 8o

Mě přijde to pudingový dítě aspoň milovaný.. ty druhý děti jsou chudáci - nic jinýho než křik a rákoskou.. hrozný
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
3.9.12 21:28

Tak jsem zjevně o to přišla, v kolik to začalo? V 8?
Jejda, ta blondýnka je matka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.9.12 21:29

Ježiš to je strašné :zed: mám s toho husí kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.9.12 21:38

Mi hlavně nedochází co si chtěli touhle výměnou dokázat :think: :nevim: asi jim šlo o kapesné 50tis. :zed: sice mají kapesné, ale můžou lozit kanálem :pankac: :jazyk:.
Jsem zvědavá co uvidíme příští týden za exoty :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
3.9.12 21:41
@CokeLady píše:
No ony obě ty hodiny a všechny děti jsou asi vychovávány řádných a spokojenách poměrech. Myslím, že to pudingové dítě může mít do budoucna pěkné zažívací problémy a i kosti asi nebudou úplně rychtyk.

Ale ten Ivan s tchýní, to jsou fakt nechutný idioti. Myslím, že oba vyměněné páry i s tchýní mají dohromady IQ tak 200. Fakt chování hovad.

Kolik byste tiply, že je let té Michaele? Vypadá tak na 13 a mluví jak šmoula 8o

presneeee, šmoula :mrgreen: :mrgreen: koľko má rokov nehovorili, ale fakt vyzerala tak na 15 maximálne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.9.12 21:49

Ahoj holky, no z té rákosky mám teda dost. V dnešní době a bijí děti jako v době pravěku. Přesně jak tady kdosi přede mnou psal, tak pudin. dítě mi příjde alespoň milované, ale ten chlapeček z té druhé rodiny tam jen plakal a dostával rákoskou od vlastní babičky. Ty vole to mi hlava nebere..ještě to rozdýchávám. Takové paka jsem v životě neviděla. Jsem taky z Ostravy a jsem moc ráda, že nemám ty dementy za sousedy. Nejvíce líto je mi těch dětiček, je to hnus. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.12 21:50
@IvkaH píše:
Mi hlavně nedochází co si chtěli touhle výměnou dokázat :think: :nevim: asi jim šlo o kapesné 50tis. :zed: sice mají kapesné, ale můžou lozit kanálem :pankac: :jazyk:.
Jsem zvědavá co uvidíme příští týden za exoty :lol:.

Jak lozit kanálem.. u lidí této nátury a IQ to nehrozí… maximálně se budou považovat za populární ..komu se poštěstí být požádána o ruku v TV žeee :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.12 22:01
@CokeLady píše:
přesně tak, hlupák svou hloupost nevidí, oni si myslí jak jsou normální a jak se ukázali. Fakt nejhorší byl ten Ivan, fuj…

No ten byl fakt hroznej.. br.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.9.12 22:06

Kde to dávají? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.12 22:08

Na Markíze - ale už to skončilo ..bylo to od osmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.9.12 22:10

Však jim to sousedi dají řádně sežrat…Aspoň si holky ceňte toho, jak se dobře máte a jak si žijete, já jsem šťastná jak blecha..Ten histerickej ubožák, uřvánek..to není chlap ale hloupej žárlivej blbeček, vůbec nechápu, že se ve všem zastával tchýně, místo toho, aby ji kopnul do prdele.
A ta holčina ušmudlaná??tu by naopak měla vlastní mama nebo ta její opatrovatelská kamarádka naučit vařit, aby to dítě mělo teplou a řádnou stravu, ale jinak byly v pohodě ještě.
No, ještě teď to nemůžu rozdejchat…ale na infarkt to fakt nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
@Sisulík píše:
Na Markíze - ale už to skončilo ..bylo to od osmi.

škoda, tu nemáme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Někdy to opakují o víkendu, mrkni se na program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...