Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza1986 píše:
Nejdivnější mi přišla ta Renata…Chudák dcera,nesmí kvůli bacilům ani do autobusu
oprava - nesmí do autobusu ráno, odpoledne už normálně může
asi bacily odpoledne už nejezdí
![]()
Michala - děvka, její muž paroháč bez kouska hrdosti, Renatin muž - vizáž devianta a alkoholik, Renata - zřejmě nějaká forma obsedantně kompulzivní poruchy…
A šup do televize, vejdou se tam všichni…
@Michaela23 píše:
oprava - nesmí do autobusu ráno, odpoledne už normálně může![]()
asi bacily odpoledne už nejezdí
![]()
@muffinka89 píše:
holky to byl poslední díl?
myslím, že ano.
@eva valoi píše:
Michala - děvka, její muž paroháč bez kouska hrdosti, Renatin muž - vizáž devianta a alkoholik, Renata - zřejmě nějaká forma obsedantně kompulzivní poruchy…
A šup do televize, vejdou se tam všichni…
Nemají si co vyčítat tady
![]()
ježíš holky se tu řežu prej bacily odpoledne nejezdí…ta dcera je psycho celkově…nemá plavky…to je teda výměna…ta mladá manželka je hodně veselá…ale až moc
a ten synek nejmladší je pěkný hajzlík…ten starší je hodný…
Holky nevíte, kde bych se mohla kouknout na starší díly? Na uložto je jeden a na stream asi 4…
@Mami&Emmi píše:
to zase bylo…
Jedna rodina - matka trochu pedantka, otec takovej „tajnej“ alkoholik, dcera sebekritická, něvěřící si, pod „parou“ matky…
Druhá rodina - prostě strašně mladí lidi…evidentně hlubší problém než nevěra, ta už byla jen nějaký důsledek…oba dva se k sobě hodí, jen si neumí říkat věci na rovinu…Míša sice do větru, ale uznejte, byla s ní sranda, nejvíc mě dostalo: Babi, otevři nám autoSnad se polepší
Uplne souhlasim. Uzkostliva, pedantska matka a otec- alkoholik, vypadal jak slizoun, jak kdyby Honzovi Nedvedovi z oka vypad.
A presne- Misa, totalne nezodpovedna matka, sobec, ale nasmala jsem se- s babickou, v bazene.. Svym zpusobem sympatictejsi nez nejaka vecne nasrana, nabubrela, vsevedouci matka. Taky bych chtela verit, ze se polepsi a bude se ji styskat po detech ![]()
zodpovědnost má neboj,jsou daleko horší maty.Své děti má velice ráda.
@bunm píše:
zodpovědnost má neboj,jsou daleko horší maty.Své děti má velice ráda.
No, ja vim, ze se neda moc usuzovat ze sestrihany Vymeny, ale nevypadalo to, ze by se ji zvlast styskalo po tak malych detech… Ja bych si nelajsla behat po chlapech, aby me manzel vyhazoval, kde bych s detma skoncila? Nekde na ulici?
Oni to asi naschvál vystřihli a nebo to nedala tam najevo.Píši ti to z velmi dobrého zdroje.Navic ten David co se tak rozčiloval,není tak neviný.
@bunm píše:
Oni to asi naschvál vystřihli a nebo to nedala tam najevo.Píši ti to z velmi dobrého zdroje.Navic ten David co se tak rozčiloval,není tak neviný.
Mně právě přišlo,že se ani tak moc nerozčiloval.Jasně,třeba nechtěl před štábem,ale můj manžel by teda vyváděl úplně jinak. ![]()