Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je povedeny- tatinek jde na bazen ozralej
Ale zasmala jsem se- „u reky jsou vsichni ozrali, akorat na bazene se to asi nehodi“
Ta Renata je teda prijemna jak vred na pate
Tu Misu snad ani nekomentuju, takhle jsem se nehihnala ani ve 13, a ze to se mnou cloumalo. Kdyby nemela deti, tak at si lita po hospodach, ale takovy krasny deti
Jak tady nekdo napsal trefne: rozkravena.
Tak ted jsem se rozesmala, az jsem probudila manzela
Manzel z Jezdovic jeste ani nevystoupil z auta a Renata uz vedela, ktera uhodila
Nejspis to neni vyjimka ![]()
Akorád na to koukám. Ty bláho co to je s tím lahváčem?
Jako kdyby si ho dala večer, nebo kdyby se podívala v Třešti po krámech třeba, ale výlet pro jednoho lahváče? Sranda
@CokeLady píše:
Proto by Tě tam taky nevybrala… z většiny to nejsou normální lidi, ale trošku jednodušší exempláře obyvatelstva.
No, ja jsem na konci obdivovala tu Renatu, jak zvladla prijezd ozralyho manzela. Nepokladam se za „jednodussi exemplar“, ale asi bych vypenila a meli by co tocit. Ona to zvladla s bravurou. Udrzela pozu „my jsme stastni“ az do konce.
@beodenka píše:
No, ja jsem na konci obdivovala tu Renatu, jak zvladla prijezd ozralyho manzela. Nepokladam se za „jednodussi exemplar“, ale asi bych vypenila a meli by co tocit. Ona to zvladla s bravurou. Udrzela pozu „my jsme stastni“ az do konce.
Hehe a doma bez kamer mu dala pěknou čočku
Si myslím, že jo, páč říkali, jakej je ona generál, na toho chudáka malýho kluka, jak tam byl zalezlej strachy pod peřinou by taky „šla rázně“ tak si nedělám teda iluze, že by to starýmu jen tak prošlo
No ta teda umí zachovat dekórum. Přiznám se, že já bych ho taky asi přizabila
ale zas tenhle typ se v opilosti projevoval celkem nenápadně, jenom neuměl udržet rovnováhu, tudíž ji asi okamžitě nenasral ![]()
@CokeLady píše:
Mně překvapilo, že ti kluci byli ABSOLUTNĚ ODLIŠNÍ - povahově a úplně nejvíc teda vzhledově. Vůbec nevypadali, že k sobě nějak patří.Ten Bárny byl správnej
Tak já myslím, že ten starší byl podobnej tátovi a mladší do maminky
@Gina108 píše:
Hehe a doma bez kamer mu dala pěknou čočkuSi myslím, že jo, páč říkali, jakej je ona generál, na toho chudáka malýho kluka, jak tam byl zalezlej strachy pod peřinou by taky „šla rázně“ tak si nedělám teda iluze, že by to starýmu jen tak prošlo
No ta teda umí zachovat dekórum. Přiznám se, že já bych ho taky asi přizabila
ale zas tenhle typ se v opilosti projevoval celkem nenápadně, jenom neuměl udržet rovnováhu, tudíž ji asi okamžitě nenasral
Jina vec je ta, ze tohle by normalni chlap snad neudelal… pac to byl teda vrchol, kdyby byl aspon pripitej jen tak do vesela, ale ten nevedel, v kterym jede…
@beodenka píše:
Jina vec je ta, ze tohle by normalni chlap snad neudelal… pac to byl teda vrchol, kdyby byl aspon pripitej jen tak do vesela, ale ten nevedel, v kterym jede…
No stará má hospodu, tak co by si nedal, asi je to u nich normálka
![]()
@Gina108 píše:
No stará má hospodu, tak co by si nedal, asi je to u nich normálka![]()
Taky mi přišlo,že z toho nebyla bůhví jak překvapená..
Takže asi to tam nebude nic neobvyklého…
A toto byl už teďka poslední díl,jo?
Jj prej poslední.
Asi se víc pošuků nepřihlásilo ![]()
Mmch pořád za to dávaj 50 litrů každé rodině? By mohli trochu přitlačit, že bychom se přihlásily
![]()
Ahoj holky.. Sleduju výměnu manželek. Kolik je tomu chlapovi od tý 22letý blondýny? Přeslěchla jsem to..
![]()
@pemi9 tý je 22 jestli myslíš tu s těma fialovýma vlasama v blond vlasech a partnerovi je 27 ![]()
@pemi9 nooo tak v tomhle duchu zustaneš až do konce. Mi byla nesympatická od začátku a jen se koukej ještě ti brada spadne. ![]()