Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
24.5.12 19:29

Spíš bych řekla, že měla nějaký chorobný strach z bacilů.. I to jak to přeháněla s tou dcerou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.12 19:33

No já nevím, mě to přijde jako absolutní fraška. Manželka generál, manžel to se přežije 8o Druhá žena zastydlá puberťačka a manžel se dozví po telefonu o nevěře a před kamerou balí „kvítka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.12 19:44

Vrchol, dvě cácorky na „návštěvě“ si jdou hrát na počítači a pak řeší její nevěru. Chocholouškov 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
24.5.12 19:46
@kozisek píše:
koukám opět Jihlava, tam se jim letos zalíbilo :think: …budem jezdit jak v Kocourkově :mrgreen: :mrgreen:

Zase Jihlava? No kruci, to musim stahnout, akorat ze jsme ted na Slovensku a stahovani z uloz.to tady blbne :( I kdyz stahuju pres ucet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.12 20:20

byla to nějaká vesnice poblíž - na J :oops: a vlakem holčina jela i do Třeště ;)

Ty fole, ale nářez každopádně, jeden namol, druhý hysterický nechá podepsat smlouvu o prachy. Ještěže to dávají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
24.5.12 20:46
taky bych řekla :)
@Almira-Alm píše:
Spíš bych řekla, že měla nějaký chorobný strach z bacilů.. I to jak to přeháněla s tou dcerou..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.5.12 20:59
@kozisek píše:
byla to nějaká vesnice poblíž - na J :oops: a vlakem holčina jela i do Třeště ;)Ty fole, ale nářez každopádně, jeden namol, druhý hysterický nechá podepsat smlouvu o prachy. Ještěže to dávají :mrgreen:

To teda jo.. :mrgreen: Doufám,že natočí ještě další série a že se budou hlásit samé ,,zábavné" rodiny,jako tyto dvě.. :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5368
24.5.12 21:05
@kozisek píše:
byla to nějaká vesnice poblíž - na J :oops: a vlakem holčina jela i do Třeště ;)Ty fole, ale nářez každopádně, jeden namol, druhý hysterický nechá podepsat smlouvu o prachy. Ještěže to dávají :mrgreen:

Jezdovice, to je jen pár kiláků pred Třeští :) Strašná díra, mimochodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.5.12 21:16

Podľa mňa ten drobec mal prújem z nervov,že mama odišla a miesto nej tam prišla cudzia ženská a kamery :think: :|
A tá Nikola..ona hovorila,že pred 2 rokmi bola vážne chorá..podľa mňa ju to poznačilo,že má taký strach..aj tá stena ofŕkaná na čierno a červeno 8o svedčí o tom,že má asi trochu rozbúrenú psychiku..asi musela byť na tom dosť zle,keď aj mama sa o ňu tak bojí :( :nevim: Ktovie,čo jej bolo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.5.12 21:27
@Deborah píše:
Podľa mňa ten drobec mal prújem z nervov,že mama odišla a miesto nej tam prišla cudzia ženská a kamery :think: :|
A tá Nikola..ona hovorila,že pred 2 rokmi bola vážne chorá..podľa mňa ju to poznačilo,že má taký strach..aj tá stena ofŕkaná na čierno a červeno 8o svedčí o tom,že má asi trochu rozbúrenú psychiku..asi musela byť na tom dosť zle,keď aj mama sa o ňu tak bojí :( :nevim: Ktovie,čo jej bolo? :nevim:

Tak to jsem asi přeslechla protože já slyšela jen něco ve smyslu: ,, jako malá jsem byla párkrát nemocná.. "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.5.12 21:28

Jinak mi bylo hrozně moc líto malého Barnyho.. Pokud si těch dětí už někdo všiml tak jen toho Poldíka :( Fakt ho strašně lituju - strčí mu videohru ( v 5ti letech??! 8o :roll: ) a tím péče končí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
24.5.12 21:36

Tak ja jsem zatim videla jenom zacatek, ale to je teda 8o Ale moc mi to nesedi: jdou do Vymeny a nahodou mu zavola kamarad, ze ma manzelka milence. Zrovna kdyz jsou u toho kamery. Podle me dost pruhlednej „scenar“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
24.5.12 21:40
@Almira-Alm píše:
Jinak mi bylo hrozně moc líto malého Barnyho.. Pokud si těch dětí už někdo všiml tak jen toho Poldíka :( Fakt ho strašně lituju - strčí mu videohru ( v 5ti letech??! 8o :roll: ) a tím péče končí :?

To je pravda, i toho Poldika mi bylo lito, schovanej pod dekou, vystresovanej, bez mamy, vsude cizi lidi a kamery, a pani rekne: ja bych to resila razantne. To by toho teda vyresila :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.5.12 21:42
@beodenka píše:
Tak ja jsem zatim videla jenom zacatek, ale to je teda 8o Ale moc mi to nesedi: jdou do Vymeny a nahodou mu zavola kamarad, ze ma manzelka milence. Zrovna kdyz jsou u toho kamery. Podle me dost pruhlednej „scenar“.

Asi jo, kdyby mi to někdo i zavolal, tak to tutlám a nedělám si ostudu před národem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.5.12 21:53

Už si to stahuju,pěkně jste mě navnadily :lol: Takovýhle extrém díly jsou nejlepší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí