Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš bych řekla, že měla nějaký chorobný strach z bacilů.. I to jak to přeháněla s tou dcerou..
No já nevím, mě to přijde jako absolutní fraška. Manželka generál, manžel to se přežije
Druhá žena zastydlá puberťačka a manžel se dozví po telefonu o nevěře a před kamerou balí „kvítka“ ![]()
Vrchol, dvě cácorky na „návštěvě“ si jdou hrát na počítači a pak řeší její nevěru. Chocholouškov
![]()
@kozisek píše:
koukám opět Jihlava, tam se jim letos zalíbilo…budem jezdit jak v Kocourkově
![]()
Zase Jihlava? No kruci, to musim stahnout, akorat ze jsme ted na Slovensku a stahovani z uloz.to tady blbne
I kdyz stahuju pres ucet ![]()
byla to nějaká vesnice poblíž - na J
a vlakem holčina jela i do Třeště ![]()
Ty fole, ale nářez každopádně, jeden namol, druhý hysterický nechá podepsat smlouvu o prachy. Ještěže to dávají ![]()
@Almira-Alm píše:
Spíš bych řekla, že měla nějaký chorobný strach z bacilů.. I to jak to přeháněla s tou dcerou..
@kozisek píše:
byla to nějaká vesnice poblíž - na Ja vlakem holčina jela i do Třeště
Ty fole, ale nářez každopádně, jeden namol, druhý hysterický nechá podepsat smlouvu o prachy. Ještěže to dávají
To teda jo..
Doufám,že natočí ještě další série a že se budou hlásit samé ,,zábavné" rodiny,jako tyto dvě..
![]()
@kozisek píše:
byla to nějaká vesnice poblíž - na Ja vlakem holčina jela i do Třeště
Ty fole, ale nářez každopádně, jeden namol, druhý hysterický nechá podepsat smlouvu o prachy. Ještěže to dávají
Jezdovice, to je jen pár kiláků pred Třeští
Strašná díra, mimochodem.
Podľa mňa ten drobec mal prújem z nervov,že mama odišla a miesto nej tam prišla cudzia ženská a kamery
![]()
A tá Nikola..ona hovorila,že pred 2 rokmi bola vážne chorá..podľa mňa ju to poznačilo,že má taký strach..aj tá stena ofŕkaná na čierno a červeno
svedčí o tom,že má asi trochu rozbúrenú psychiku..asi musela byť na tom dosť zle,keď aj mama sa o ňu tak bojí
Ktovie,čo jej bolo? ![]()
@Deborah píše:
Podľa mňa ten drobec mal prújem z nervov,že mama odišla a miesto nej tam prišla cudzia ženská a kamery![]()
A tá Nikola..ona hovorila,že pred 2 rokmi bola vážne chorá..podľa mňa ju to poznačilo,že má taký strach..aj tá stena ofŕkaná na čierno a červenosvedčí o tom,že má asi trochu rozbúrenú psychiku..asi musela byť na tom dosť zle,keď aj mama sa o ňu tak bojí
![]()
Ktovie,čo jej bolo?
Tak to jsem asi přeslechla protože já slyšela jen něco ve smyslu: ,, jako malá jsem byla párkrát nemocná.. "
Jinak mi bylo hrozně moc líto malého Barnyho.. Pokud si těch dětí už někdo všiml tak jen toho Poldíka
Fakt ho strašně lituju - strčí mu videohru ( v 5ti letech??!
) a tím péče končí ![]()
Tak ja jsem zatim videla jenom zacatek, ale to je teda
Ale moc mi to nesedi: jdou do Vymeny a nahodou mu zavola kamarad, ze ma manzelka milence. Zrovna kdyz jsou u toho kamery. Podle me dost pruhlednej „scenar“.
@Almira-Alm píše:
Jinak mi bylo hrozně moc líto malého Barnyho.. Pokud si těch dětí už někdo všiml tak jen toho PoldíkaFakt ho strašně lituju - strčí mu videohru ( v 5ti letech??!
![]()
) a tím péče končí
To je pravda, i toho Poldika mi bylo lito, schovanej pod dekou, vystresovanej, bez mamy, vsude cizi lidi a kamery, a pani rekne: ja bych to resila razantne. To by toho teda vyresila ![]()
@beodenka píše:
Tak ja jsem zatim videla jenom zacatek, ale to je tedaAle moc mi to nesedi: jdou do Vymeny a nahodou mu zavola kamarad, ze ma manzelka milence. Zrovna kdyz jsou u toho kamery. Podle me dost pruhlednej „scenar“.
Asi jo, kdyby mi to někdo i zavolal, tak to tutlám a nedělám si ostudu před národem ![]()
Už si to stahuju,pěkně jste mě navnadily
Takovýhle extrém díly jsou nejlepší ![]()