Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a četly jste ten odkaz od Iduska? on jí podvedl taky…takže si nemaj co vyčítat…
@eva valoi píše:
Michala - děvka, její muž paroháč bez kouska hrdosti, Renatin muž - vizáž devianta a alkoholik, Renata - zřejmě nějaká forma obsedantně kompulzivní poruchy…
A šup do televize, vejdou se tam všichni…
přesně, vejdou s etam všichni. Já to ani neviděla celý- nějak na ty kašpary už nemám. A mechápu, že s enechaj natáčet. Svatá prostoto, co to je za lidi
@CokeLady píše:
Mně překvapilo, že ti kluci byli ABSOLUTNĚ ODLIŠNÍ - povahově a úplně nejvíc teda vzhledově. Vůbec nevypadali, že k sobě nějak patří.Ten Bárny byl správnej
Bárny úžasnej! Už doma lobuju za klučičí jméno Bárny
Neklapne to.. Ale vážně chudák kluk - kdoví co vyroste z dítěte odchovaného na videohrách? ![]()
@Almira-Alm píše:
Bárny úžasnej! Už doma lobuju za klučičí jméno BárnyNeklapne to.. Ale vážně chudák kluk - kdoví co vyroste z dítěte odchovaného na videohrách?
Jeden byl Barnabáš a ten druhej klouček?
Holky, sice už to tady některé psaly, ale u nás jsme na to koukali 3 a v jedné fázi jak byl záběr na matku, pak otce a nakonec Barnyho, tak jsme všichni 3 řekli naráz, že není jeho. Přišel mi jak malé cikánče, nemůžu si pomoct. Fakt to bilo do očí.
@CokeLady píše:
Leopold… říkali mu Poldík.
Poldík vím,ale nějak jsem to nemohla zařadit k celému jménu,díík ![]()
@CokeLady no tak prostě ten tmavší
Prostě nám to nesedělo ani jednomu. Já se ségrou jsme taky každá jiná,ale ti dva bili do očí. Prostě black and white..
mě spíš bilo do očí co to měl za vlasy …to bylo příšerný..myslím Poldíka a pokud tu je někdo komu se to líbí tak se omlouvám ![]()
Příspěvek upraven 29.05.12 v 12:01
@draga píše:
mě spíš bylo do očí co to měl za vlasy …to bylo příšerný..myslím Poldíka a pokud tu je někdo komu se to líbí tak se omlouvám
To byl ale hrozný účes..Byl chudák,jak oškubaná slepica,že? ![]()
bohužel tuhle mladou maminu znam a těžce pochybuji o tom že jsou kluci jeho,podle mě to bylo jen na kameru,kamarada tahala rok za nos že je barnabaš jeho než se na to přišlo,nedivila bych se kdyby sama nevěděla kdo je biologicky otec ![]()
@Silwinka87 píše:
To byl ale hrozný účes..Byl chudák,jak oškubaná slepica,že?
ježíš já napsala BYLO
no to mám dost…BILO…jj měl to jak takový oškubaný mladý skejťák..ještě dredy mu chyběly ![]()
@Anonymní píše:
bohužel tuhle mladou maminu znam a těžce pochybuji o tom že jsou kluci jeho,podle mě to bylo jen na kameru,kamarada tahala rok za nos že je barnabaš jeho než se na to přišlo,nedivila bych se kdyby sama nevěděla kdo je biologicky otec
Ty ji znáš?
Tohle jsem si myslela,že je do větru…Děti jsou bůhví koho,ale když je to pro TV,tak jsou jeho,aby nebylo moc otázek.. ![]()
Holky, neblbnete, nespekulujte o vecech, o kterych nic nevite. Treba muj muz a jeho bratr vypadaji uplne jinak. Taky je zvlastni, ze jsou oba blondaci a oba rodice jsou tmavovlasi. At je to jak chce, tohle uz je sfera, do ktery nam nic neni. Tim nepopiram, ze podle toho, co se ukazalo v televizi, je jeden za vosumnact a druhej bez dvou za dvacet.
@beodenka píše:
Holky, neblbnete, nespekulujte o vecech, o kterych nic nevite. Treba muj muz a jeho bratr vypadaji uplne jinak. Taky je zvlastni, ze jsou oba blondaci a oba rodice jsou tmavovlasi. At je to jak chce, tohle uz je sfera, do ktery nam nic neni. Tim nepopiram, ze podle toho, co se ukazalo v televizi, je jeden za vosumnact a druhej bez dvou za dvacet.
Máš pravdu, ale ten Poldík nebyl jeho na 100%, na to nemusím bejt genetik- to bylo fakt do očí bijící. Ta mladá Mařa byla prostě hustá
. Já na to dokoukala jen tak tak, hrozně mě štvala. Takový rozcapený fracky bych bila od rána do večera
. Nejhorší na tom je, že tyhle typy holek budou vždycky mít nějakýho hodnýho blba u sebe a budou se mít fajn.
a chudáci lidi (i děti) kolem nich.
Holk, my jsme na to koukli včera a mladé jsme se docela smáli.
Hele v každé rodině je něco…
A jestli je jeho či ne je jejich věc to ať si pořeší sami. Je mi to fuk.
Jen bych zkonstatovala že ta mladá 18letá je zakřiknutá z matky generála, která jí nevěří, nepodporuje a ušlapuje ji. No ono ten autobus a pak ten průjem… ![]()
No a Mladá mamina? Rozum zůstával stát. Alkoholik vcelku a pařan no. Chudáci děti… Jen doufám že své tak nebudu vychovávat a podaří se mi z nich vychovat alespoň trošku normální děti…