Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem
Nene, já myslela celý třídě ve škole coby úča, že pokud to chceš zastavit, musíš se dohrabat, kdo prdí na odvšivení, ne jako máma jen svýmu. ![]()
@Ivaneska píše:
Mě se to taky hnusí, ale co člověk nadělá, když to dítě přineseJá jako malá nosila domu vší porad, pak se přišlo na to, že jakmile mám delší vlasy než po ramena, tak je hned chytím, tak mě strihali na krátko a byl klid
jako nenaděláš nic.. však to může chytit každej právě neubráníš se.. jen té prce s tím pak - převlíct povlečení vyprat polštáře, deky, vyčistit koberec a čalounění..takové práce navíc ![]()
@Camael píše:
@Ivaneska
U nás se furt psalo to neutrální, že ve škole se vyskytly vši, a prd. pomohlo až konkrétní: Vaše dítě má v hlavě to a to, až to s rodiči konečně pohnulo. Ale kdo to má furt prohlížet.Tohle je fakt zajímavý, zase se to bude schovávat za cukrovku, když tělesně je to očividně ok v práceschopným stavu.
By mu upadly ruce, kdyby sáhl na práci ![]()
@vokishka píše:
@Ivaneska Učitelky nesmí dětem prohlížet hlavy.
A to jsi vzala kde?
chtěla bych tě vidět coby učitelku, kdyby na tebe někdo opakovaně štěkal, že on na výzvu školy poctivě prohlíží, utrácí dokolečka dokola za drahý prostředky a odvšivuje a jeho dítě furt tahá nový vši, co bys dělala.
@Ivaneska píše:
Já bych je možná ani nepoznala i když děcka mají hodně světlé vlasy (hodně špinavý blond) Nejhůř se prý hledají v hnědých vlasech
za ušima, za krkem, v čupřině… jako na tmavých vidíš líp hnidy ve světlých dospělý vši..
@Ivaneska píše:
By mu upadly ruce, kdyby sáhl na práci
Vždyť furt jen hulí a kecá, nic nedělá, invalida jak vyšitej. ![]()
@ulice píše:
No ta romka si na hodnou hospodynku jen hraje, holky ostriha na kluka,hezky se te tluste pomstila(vsi se daji zvladnout i u mnohem delsich vlasu),pomlouva je u sousedu, a kdyz se zapomene kontrolovat, tak je z ni klasicka urvana, agresivni cikanka, ktera nejde daleko pro facku a sproste nadavky.
Bila rodina je lina ze sebou neco delat, je mi lito holek.
ona si nehraje na hodnou hospodyňku… ona má čisto a uklizeno..a že je uřvaná a temperamentní no je no.. ¨jinak k těm vlasům..kdyby to otec nepovolil tak by se ty holky nestříhaly..
@j.a.n.i1
To mi je jasný, však lékárnice mě uklidňovala, to já si vnitřně připadala jak šmudla. ![]()
Tak náš je skoro porad na 4-6 mm tam se nemají vši kde držet
Ale zrovna loňský školní rok mi přijde, ze to bylo snad co měsíc –bud škola a nebo školka–na střídačku
@Camael Prostě to tak je, učitel na to nemá právo. Pracuju ve školství.
@vokishka píše:
@Camael Prostě to tak je, učitel na to nemá právo. Pracuju ve školství.
kde je to napsáno? číslo vyhlášky?
@vokishka
Já taky.
prohlížela jsem už z čiré zoufalosti kvůli těm pečlivým rodičům. Je zajímavý, že rodiče, kteří furt dokola cálují za přípravky na odvšivení, si nestěžují ani omylem, naopak jsou vděčni, že se to konečně řeší, a těm druhým je to fuk, u těch jsou vši asi normální.