Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
16.8.14 14:27

@jdukolem
Nene, já myslela celý třídě ve škole coby úča, že pokud to chceš zastavit, musíš se dohrabat, kdo prdí na odvšivení, ne jako máma jen svýmu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.8.14 14:27
@Ivaneska píše:
Mě se to taky hnusí, ale co člověk nadělá, když to dítě přinese :nevim: Já jako malá nosila domu vší porad, pak se přišlo na to, že jakmile mám delší vlasy než po ramena, tak je hned chytím, tak mě strihali na krátko a byl klid :nevim:

jako nenaděláš nic.. však to může chytit každej právě neubráníš se.. jen té prce s tím pak - převlíct povlečení vyprat polštáře, deky, vyčistit koberec a čalounění..takové práce navíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 14:28
@Camael píše:
@Ivaneska
U nás se furt psalo to neutrální, že ve škole se vyskytly vši, a prd. pomohlo až konkrétní: Vaše dítě má v hlavě to a to, až to s rodiči konečně pohnulo. Ale kdo to má furt prohlížet. :roll:Tohle je fakt zajímavý, zase se to bude schovávat za cukrovku, když tělesně je to očividně ok v práceschopným stavu.

By mu upadly ruce, kdyby sáhl na práci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.8.14 14:29
@vokishka píše:
@Ivaneska Učitelky nesmí dětem prohlížet hlavy.

A to jsi vzala kde? 8o chtěla bych tě vidět coby učitelku, kdyby na tebe někdo opakovaně štěkal, že on na výzvu školy poctivě prohlíží, utrácí dokolečka dokola za drahý prostředky a odvšivuje a jeho dítě furt tahá nový vši, co bys dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.8.14 14:29
@Ivaneska píše:
Já bych je možná ani nepoznala i když děcka mají hodně světlé vlasy (hodně špinavý blond) Nejhůř se prý hledají v hnědých vlasech :nevim:

za ušima, za krkem, v čupřině… jako na tmavých vidíš líp hnidy ve světlých dospělý vši..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.8.14 14:30
@Ivaneska píše:
By mu upadly ruce, kdyby sáhl na práci :roll:

Vždyť furt jen hulí a kecá, nic nedělá, invalida jak vyšitej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.8.14 14:31
@ulice píše:
No ta romka si na hodnou hospodynku jen hraje, holky ostriha na kluka :roll:,hezky se te tluste pomstila(vsi se daji zvladnout i u mnohem delsich vlasu),pomlouva je u sousedu, a kdyz se zapomene kontrolovat, tak je z ni klasicka urvana, agresivni cikanka, ktera nejde daleko pro facku a sproste nadavky.
Bila rodina je lina ze sebou neco delat, je mi lito holek.

ona si nehraje na hodnou hospodyňku… ona má čisto a uklizeno..a že je uřvaná a temperamentní no je no.. ¨jinak k těm vlasům..kdyby to otec nepovolil tak by se ty holky nestříhaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

Ten údiv, prej půl kilometru pěšky??? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@vokishka píše:
@Ivaneska Učitelky nesmí dětem prohlížet hlavy.

a podle jakého předpisu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.8.14 14:32

@j.a.n.i1
To mi je jasný, však lékárnice mě uklidňovala, to já si vnitřně připadala jak šmudla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65396
16.8.14 14:32

Tak náš je skoro porad na 4-6 mm tam se nemají vši kde držet
Ale zrovna loňský školní rok mi přijde, ze to bylo snad co měsíc –bud škola a nebo školka–na střídačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
16.8.14 14:33

@Camael Prostě to tak je, učitel na to nemá právo. Pracuju ve školství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
16.8.14 14:34

Nejlepsi je ta ledvinka, kterou ta ruda divuse porad nosi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
16.8.14 14:34
@vokishka píše:
@Camael Prostě to tak je, učitel na to nemá právo. Pracuju ve školství.

kde je to napsáno? číslo vyhlášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.8.14 14:36

@vokishka
Já taky. :D prohlížela jsem už z čiré zoufalosti kvůli těm pečlivým rodičům. Je zajímavý, že rodiče, kteří furt dokola cálují za přípravky na odvšivení, si nestěžují ani omylem, naopak jsou vděčni, že se to konečně řeší, a těm druhým je to fuk, u těch jsou vši asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí