Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
Holky ja psala ty vši spis jako připomenutí dílu ---kdo nekouka aby si treba vzpomel
Ja vím, ze dneska jsou skoro porad…dělám ve školetak vím
Nám píšou rok co tok oznámení ze školy, tenhle rok jsme dokonce museli psát datumy, kdy dítěti prohlížíme hlavu, no dost mě to naštvalo, ale psala jsem to poctivě, syn nechytil vši ani jednou ![]()
@jdukolem
celkově humus, no.. Tohle není o penězích, prostě čuňata.
@Ivaneska píše:
Nám píšou rok co tok oznámení ze školy, tenhle rok jsme dokonce museli psát datumy, kdy dítěti prohlížíme hlavu, no dost mě to naštvalo, ale psala jsem to poctivě, syn nechytil vši ani jednou
@Ivaneska
U nás se furt psalo to neutrální, že ve škole se vyskytly vši, a prd. pomohlo až konkrétní: Vaše dítě má v hlavě to a to, až to s rodiči konečně pohnulo. Ale kdo to má furt prohlížet. ![]()
@Ivaneska píše:
Na mozek
Tohle je fakt zajímavý, zase se to bude schovávat za cukrovku, když tělesně je to očividně ok v práceschopným stavu.
@Camael píše:
@jdukolem
celkově humus, no.. Tohle není o penězích, prostě čuňata.
jj tohle není o penězích..ta máma je prostě čuně no.. mít potraviny u wc nepobírám fakt se snažím ale nepobírám to.. ani principiálně ani prakticky a jinak..a přitom projevem se jevila jako taková normální ženská
@jdukolem
Já je chytla jedinkrát od dětí ve škole a v lékárně jsem si připadala, jak když jdu s cholerou, jak jsem se styděla říct si o Parasidose. ![]()
@jdukolem píše:my je měli jednou taky - ale chytli jsme je hned v začátku..každej kluk měl tak tři velký a pár hnid.. ale řádila jsem jak šílená..mě se to hnusí brebery..tfuj
Mě se to taky hnusí, ale co člověk nadělá, když to dítě přinese
Já jako malá nosila domu vší porad, pak se přišlo na to, že jakmile mám delší vlasy než po ramena, tak je hned chytím, tak mě strihali na krátko a byl klid ![]()
@Camael píše:
@Ivaneska
U nás se furt psalo to neutrální, že ve škole se vyskytly vši, a prd. pomohlo až konkrétní: Vaše dítě má v hlavě to a to, až to s rodiči konečně pohnulo. Ale kdo to má furt prohlížet.Tohle je fakt zajímavý, zase se to bude schovávat za cukrovku, když tělesně je to očividně ok v práceschopným stavu.
já prohlížím klukům vlasy každej den vlastně - ne cíleně, ale prostě v rámci mazlení malýmu prohrábnu vlásky a velkej když sedí u kompu a já jdu okolo tak mu ty vlasy mimoděk prohrábnu.. prostě představa že bychom je měli mít doma znovu.. hu..
@Camael píše:
@jdukolem
Já je chytla jedinkrát od dětí ve škole a v lékárně jsem si připadala, jak když jdu s cholerou, jak jsem se styděla říct si o Parasidose.
já vlítla do lékárny úplně hysterická a říkám - co máte na vši a honem
lékárnice se smála..asi je zvaklá.. mě se osvědčil Paranite olej..fakt hezky zabral vlastně hned
@Camael chudáci učitelky, prohlížet dětem hlavy, kdo konkrétně je má a kdo ne ![]()
No ta romka si na hodnou hospodynku jen hraje, holky ostriha na kluka
,hezky se te tluste pomstila(vsi se daji zvladnout i u mnohem delsich vlasu),pomlouva je u sousedu, a kdyz se zapomene kontrolovat, tak je z ni klasicka urvana, agresivni cikanka, ktera nejde daleko pro facku a sproste nadavky.
Bila rodina je lina ze sebou neco delat, je mi lito holek.
@jdukolem píše:
já prohlížím klukům vlasy každej den vlastně - ne cíleně, ale prostě v rámci mazlení malýmu prohrábnu vlásky a velkej když sedí u kompu a já jdu okolo tak mu ty vlasy mimoděk prohrábnu.. prostě představa že bychom je měli mít doma znovu.. hu..
Já bych je možná ani nepoznala i když děcka mají hodně světlé vlasy (hodně špinavý blond) Nejhůř se prý hledají v hnědých vlasech ![]()
@Camael píše:
@jdukolem
Já je chytla jedinkrát od dětí ve škole a v lékárně jsem si připadala, jak když jdu s cholerou, jak jsem se styděla říct si o Parasidose.
Klid, jsou zvyklí… nám je na tábor přitáhne snad každý rok někdo, Difusil je už běžnou součástí táborové lékárničky ![]()