Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Dívala jsem se.Jako vždy nepořádek a i zuby chyběly.
Ale myslím, že jen u toho koktaveho z Ostravy, jinak mám pocit, že zuby měli všichni
Prosím, nezná někdo název písničky z posledního včerejšího dílu?
@Beckyttine5 píše:
Ale myslím, že jen u toho koktaveho z Ostravy, jinak mám pocit, že zuby měli všichni
tak a jsem už taky bez jednoho zubu. ![]()
@Božislava píše:
tak a jsem už taky bez jednoho zubu.
Už píšeš přihlášku?
@Božislava mne chybi 9 zubu, z toho mam 3 nahrazene implantaty a ostatni je uplne vzadu a neni to videt. Myslis, ze se muzu prihlasit?
@Ba412 píše:
@Božislava mne chybi 9 zubu, z toho mam 3 nahrazene implantaty a ostatni je uplne vzadu a neni to videt. Myslis, ze se muzu prihlasit?
Nemůžeš. Implantáty jsou těžký nadstandard. Možná kdybys měla vyndávací.
@Magical-eyes píše:
Nemůžeš. Implantáty jsou těžký nadstandard. Možná kdybys měla vyndávací.
I kdyby - pořád to bude znamenat, že nějaké MÁ. ![]()
@Žirafa 69 píše:
I kdyby - pořád to bude znamenat, že nějaké MÁ.
Pravda
. Tak vyndávací by ji mohl rozkousat pes. A v úvodu by mohla říct, že se přihlásila, aby měla na nové zuby. A Nova by měla pro ni překvapení, že by ji nechali předělat teda spíš přidělat zuby v přímém přenosu…
@Magical-eyes píše:
Pravda. Tak vyndávací by ji mohl rozkousat pes. A v úvodu by mohla říct, že se přihlásila, aby měla na nové zuby. A Nova by měla pro ni překvapení, že by ji nechali předělat teda spíš přidělat zuby v přímém přenosu…
Joo, tak tohle jen tak pes asi nejen nerozkouše, ale pochybuju, že něco takového člověk jen tak někde nechá ležet, aby se třeba ten pes k tomu dostal.
A taky mám za to, že kdo si je udělat nechá, těžko by se mezi lidmi - natož před celým národem, ukázal bez nich, prachy neprachy. ![]()
Právě že jo. Psí to milujou, stejně jako rádi koušou rovnátka. Proto se musí schovávat
. A já myslím, že v naší populaci je tolik podivných lidí, že by se asi nějaká bezzubka přihlásila. Nebyl na to i nějaký pořad, jak ho uváděla Absolonová? OT - jak se nechala oškubat, tak ji to vůbec nesluší.
@Magical-eyes píše:
Právě že jo. Psí to milujou, stejně jako rádi koušou rovnátka. Proto se musí schovávat. A já myslím, že v naší populaci je tolik podivných lidí, že by se asi nějaká bezzubka přihlásila. Nebyl na to i nějaký pořad, jak ho uváděla Absolonová? OT - jak se nechala oškubat, tak ji to vůbec nesluší.
O 10 let mladší? Nebo tak nějak. Tak jasný, ono to udělá hodně ty zuby, ale tam s tím do toho všichni šli, že ukážou „všechno“,tedy i ten chrup, většinou byla nějaká plastická operace, pak léčení, oblíkli je, namalovali, až se vše zhojilo…tohle jsi měla na mysli? Nevím, jestli Absolonová, ale vím, že to uváděla pak ta, co hraje v Ordinaci Heluš a před tím, myslím, Sabina Laurinová.
@Žirafa 69 píše:
O 10 let mladší? Nebo tak nějak. Tak jasný, ono to udělá hodně ty zuby, ale tam s tím do toho všichni šli, že ukážou „všechno“,tedy i ten chrup, většinou byla nějaká plastická operace, pak léčení, oblíkli je, namalovali, až se vše zhojilo…tohle jsi měla na mysli? Nevím, jestli Absolonová, ale vím, že to uváděla pak ta, co hraje v Ordinaci Heluš a před tím, myslím, Sabina Laurinová.
Jo, uváděly to postupně všechny 3
Sledujete někdo dnes Výměnu? Pražský chlap je na pěst. Chytrý jak rádio a ještě znevažuje zaměstnání ženy. ![]()
@topazio píše:
Sledujete někdo dnes Výměnu? Pražský chlap je na pěst. Chytrý jak rádio a ještě znevažuje zaměstnání ženy.
Mně tedy štvou oba chlapi. Jinak mně ale šokuje obezita celé jedné rodiny a množství jídla, co ti kluci jedí.