Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@violass Jojo, ten mrazák atd, to měla super. Krásně všechno rozdělený popsaný
Ale každá rodina to má jinak, kdyby měla doma pět divokých kluků, místo jedné malé a hodné holčičky, tak by to asi taky neměla. Ty kluci byly jak pytel blech, z nich by mi hráblo už první den teda.
@arinecka ale já si myslím, že ona trošku bude opatrná. Dvě děti a dost možná proto má i takového partnera, použila k srdci i rozum
Uz davaji nove dily? Ja to nejak zapomnela sledovat a leto mam zafixovane s opackem starych dilu
@LindaPraha píše:
Uz davaji nove dily? Ja to nejak zapomnela sledovat a leto mam zafixovane s opackem starych dilu
Nn, tohle byl stary. A bylo to fakt hrozne ![]()
Byl to smutny dil, mohla to nahradni maminka vydrzet, ale chapu ze se strasne bala o svoje deti. Ty exekuce tam jsou spatny nemuzou nic mit a nevim tezko se z toho dostanou podle me, to by chtelo jiny pristup k tem dluhum.
@dreamis píše:
Byl to smutny dil, mohla to nahradni maminka vydrzet, ale chapu ze se strasne bala o svoje deti. Ty exekuce tam jsou spatny nemuzou nic mit a nevim tezko se z toho dostanou podle me, to by chtelo jiny pristup k tem dluhum.
Já to nějak zaspala. Mluvíte o tom poslední díle, jak tam měla ta mamka z děcáku toho 50letého?
@mamina2017 píše:
Já to nějak zaspala. Mluvíte o tom poslední díle, jak tam měla ta mamka z děcáku toho 50letého?
Ano
@topazio píše:
Já
Já dnes po velmi dlouhé době taky… přerušovaně teda, ale aspoň trochu… ![]()
Nemá ta s červenýma vlasama (jméno jsem nějak nechytla) nějaký zvláštní pohled/oči?
@guineapig píše:
Nemá ta s červenýma vlasama (jméno jsem nějak nechytla) nějaký zvláštní pohled/oči?
To nevím. Ale celá rodina je divná. Holčička na autistku nevypadá.
S tím hororem. To jako vážně? Dítě, autista, na to kouká?
![]()
Ty kraso🤦♀️