Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
Koukáte teď momentálně někdo na novém kanálu Prima Show na tu amer. Výměnu manželek?
Kdysi jsem americkou verzi viděla. Opakují ji. Na druhou stranu, ráda bych se znovu podívala, ale O2 nemá zatím Prima show v nabídce.
@topazio píše:
Kdysi jsem americkou verzi viděla. Opakují ji. Na druhou stranu, ráda bych se znovu podívala, ale O2 nemá zatím Prima show v nabídce.
Jo aha. My máme společnou anténu a skočilo mi to tam před pár dny samo.
No je to tam samá reality show. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Jo aha. My máme společnou anténu a skočilo mi to tam před pár dny samo.
No je to tam samá reality show.
Já jsem chtěla vidět Královny butiků. Občas na ně koukám na VOXu.
@topazio píše:
Já jsem chtěla vidět Královny butiků. Občas na ně koukám na VOXu.
jojo, to tam bude taky, asi mrknu. ![]()
Jinak ale za chvíli mrknu asi na Krotitele dluhů na čt1,někdy jsou tam tedy případy…
@Žirafa 69 píše:
jojo, to tam bude taky, asi mrknu.
Jinak ale za chvíli mrknu asi na Krotitele dluhů na čt1,někdy jsou tam tedy případy…
Podobný pořád šel i na Primě.
@topazio píše:
Podobný pořád šel i na Primě.
Je to možný. Nevzpomínám si.
Teď na tom Show je pořad „O 100% hezčí“. Ten jsem neznala. Holky extrémně opálené, plné kovů všude možně, oblečené šíleně, prsa ven víc jak z 1/2..no řekla bych, že si něco spíš kompenzují. A ti přes módu, účesy, líčení apod, jim navrhují jinou vizáž a mění je k nepoznání, ale takto ![]()
@Žirafa 69 píše:
jojo, to tam bude taky, asi mrknu.
Podívala jsem se na Krotitele dluhů a paní se vydala špatnou cestou. Tito lidé budou dělat dluhy dál. Žádné rady si k srdci nevezmou.
@Žirafa 69 píše:
Koukáte teď momentálně někdo na novém kanálu Prima Show na tu amer. Výměnu manželek?
Já dneska koukala, přijde mi to krátký, takový šup sem, šup tam… ![]()
@Taktinevím píše:
Já dneska koukala, přijde mi to krátký, takový šup sem, šup tam…
Možná je to kratší, než naše, zas se mi líbí, že ty dvě ženy se prostě mezi 8 očima nezhádají (teda zatím
,viděla jsem včera a dnes) a v klidu se rozloučí i obejmou.
Ale ten chlap s culíkem dnes na konci - že prý popírá i gravitaci, tak to jsem se zasmála.
@topazio píše:
Podívala jsem se na Krotitele dluhů a paní se vydala špatnou cestou. Tito lidé budou dělat dluhy dál. Žádné rady si k srdci nevezmou.
No vidíte, a na diskuzi ČT naopak paní chválí že dům neprodala. Prý cítili moc velký nátlak, ze strany odborníků, k prodeji. Osobně si myslím, že něco menšího by jí stačilo. A možná by nemusela hned prodávat, může dům pronajímat, měla by další příjem.
@Žirafa 69 píše:
Možná je to kratší, než naše, zas se mi líbí, že ty dvě ženy se prostě mezi 8 očima nezhádají (teda zatím,viděla jsem včera a dnes) a v klidu se rozloučí i obejmou.
Ale ten chlap s culíkem dnes na konci - že prý popírá i gravitaci, tak to jsem se zasmála.
To jo, to jsem si říkala taky, že tamm neproběhlo žádný ponižování a pěstní souboje ![]()
Holky, nedívala jste se některá na ty Královny butiků? Já to včera viděla a nějak jsem nepochopila. Myslela jsem, že je to jak Popelky, co byly na Barrandově. Téma a nakoupení oblečení k tématu. Ale včera tam byla holka, co si toho oblečení koupila mraky.
@mamina2017 píše:
Holky, nedívala jste se některá na ty Královny butiků? Já to včera viděla a nějak jsem nepochopila. Myslela jsem, že je to jak Popelky, co byly na Barrandově. Téma a nakoupení oblečení k tématu. Ale včera tam byla holka, co si toho oblečení koupila mraky.
Viděla jsem jen kousek, a taky jsem myslela, že to je obdoba Popelky. Takže není?
Jak koupila mraky? Taky na to mají přece 10 tisíc…
Kdy je další díl, dnes večer, ne? Se musím podívat.
@Žirafa 69 píše:
Viděla jsem jen kousek, a taky jsem myslela, že to je obdoba Popelky. Takže není?
Jak koupila mraky? Taky na to mají přece 10 tisíc…
Kdy je další díl, dnes večer, ne? Se musím podívat.
Sice to je obdoba Popelky, ale asi mají jiné pravidla. Ale horší soutěžící pro první týden nemohli vybrat
.
@krajta píše:
Sice to je obdoba Popelky, ale asi mají jiné pravidla. Ale horší soutěžící pro první týden nemohli vybrat.
No teď to bude, myslím ve 20.10h, poslední díl tohoto týdne, tak asi sem tam mrknu na hodnocení a co že si to na sebe vybraly. Ale ten…teď si nevzpomenu, co to hodnotí/boduje, mi nějak sympatický není, ani nevím proč. Miluju Laffitu. ![]()