Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nelel12
2.2.22 21:22
@topazio píše:
Dcerunka úderem patnácti let otěhotnění.

Klasika. A bude jich tam v cimře o dva víc, klidnej taťka vše odkýve, máma Bětka: proč ne, my jiný nebyly…,ale tak říkala, že je Sofinka (nebo jak se jemnuje ta malá) rozumná. fEmily k pokukání.

• Citovat
  • Upravit
13226
2.2.22 21:24

8o 8o 8o ten soused…
Kladívko na řízky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
2.2.22 21:26

Dnes je ta výměna opravdu na :poblion: :poblion: došli mě i slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.2.22 21:27
@Nelel12 píše:
Klasika. A bude jich tam v cimře o dva víc, klidnej taťka vše odkýve, máma Bětka: proč ne, my jiný nebyly…,ale tak říkala, že je Sofinka (nebo jak se jemnuje ta malá) rozumná. fEmily k pokukání.

Předpokládaný vývoj: selže jí antikoncepce, tzv. přítel si ji nevezme, bude mít holou..del, založí zde miliontou diskusi na téma na co mám nárok, já se neudržím, vyjádřím se od plic, sluníčkové mamYky mě napráskají za nulovou empatii a dostanu ban. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
2.2.22 21:29

Teda já jsem kuchařka z leknutí, vařím většinou podle internetu, kde si hledám snadný recepty, ale toto… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.2.22 21:29
@Burj Chalifa píše:
Předpokládaný vývoj: selže jí antikoncepce, tzv. přítel si ji nevezme, bude mít holou..del, založí zde miliontou diskusi na téma na co mám nárok, já se neudržím, vyjádřím se od plic, sluníčkové mamYky mě napráskají za nulovou empatii a dostanu ban. :think:

Tak ať je živí ze své výplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.2.22 21:31

Tvl kdyby tam aspon byla proti ty blondyne nejaka poradna zenska, co by jim tam tu jejich pohodicku nabourala. Ja bych na tom chlapovi nenechala nit suchou, deset dni by mel kartac. A mezi osmi ocima by to se mnou asi svihlo.
Obavam se, ze si z toho nevezmou ani jedna rodina nic, doufam, ze zasahnou prislusne urady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.2.22 21:33

To je blbka. Může se rozejít a uhnat třetího tatínka, protože jedna fotka :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
2.2.22 21:34

Obe damy se moc nepredvedly. Tatinek a deti zuby neresi a dle toho to tak i vypada. 8o
Sranda byla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.2.22 21:35
@Mgree píše:
Obe damy se moc nepredvedly. Tatinek a deti zuby neresi a dle toho to tak i vypada. 8o
Sranda byla :palec:

to nejsou dámy ale socky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39718
2.2.22 21:35
@PapeJ píše:
Teda já jsem kuchařka z leknutí , vařím většinou podle internetu, kde si hledám snadný recepty, ale toto… 8o
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39718
2.2.22 21:37
@Magical-eyes píše:
@Žirafa 69 krásnej smajlík :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.2.22 21:38

Mi se ráda chtělo brečet, když jsem viděla, jak se ta malá holka tvářila a navalovalo se jí, když měla pastu v puse. To je něco hrozného. Prostě nejsou zvyklí, že si mají zuby čistit. Pasta v puse je natahuje, šklebí se. Po hubě si za to zaslouží rodiče. Mají jít příkladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
2.2.22 21:40
@Kelsey píše:
To je blbka. Může se rozejít a uhnat třetího tatínka, protože jedna fotka :zed:.

Hele jako jo, ale ji fakt omlouva ten vek. Jsem dvakrat starsi a kdyz si vezmu, co a jak jsem resila treba jeste ve triceti a jak na to koukam dnes, tak proste ve dvaceti nemuze mit sajn. Obzvlast ne, kdyz od sestnacti rodi. Ja ji neomlouvam, jen si myslim, ze na nejake rozumne soudy nema.vek.a kapacitu. Tak snad bude ten jeji tolerantnejsi a dospelejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
2.2.22 21:45

Aha, no ty kraso, tak moje nadeje zhasla driv, nez jsem cekala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...