Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nelel12 píše:
Klasika. A bude jich tam v cimře o dva víc, klidnej taťka vše odkýve, máma Bětka: proč ne, my jiný nebyly…,ale tak říkala, že je Sofinka (nebo jak se jemnuje ta malá) rozumná. fEmily k pokukání.
Předpokládaný vývoj: selže jí antikoncepce, tzv. přítel si ji nevezme, bude mít holou..del, založí zde miliontou diskusi na téma na co mám nárok, já se neudržím, vyjádřím se od plic, sluníčkové mamYky mě napráskají za nulovou empatii a dostanu ban. ![]()
Teda já jsem kuchařka z leknutí, vařím většinou podle internetu, kde si hledám snadný recepty, ale toto… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Předpokládaný vývoj: selže jí antikoncepce, tzv. přítel si ji nevezme, bude mít holou..del, založí zde miliontou diskusi na téma na co mám nárok, já se neudržím, vyjádřím se od plic, sluníčkové mamYky mě napráskají za nulovou empatii a dostanu ban.
Tak ať je živí ze své výplaty.
Tvl kdyby tam aspon byla proti ty blondyne nejaka poradna zenska, co by jim tam tu jejich pohodicku nabourala. Ja bych na tom chlapovi nenechala nit suchou, deset dni by mel kartac. A mezi osmi ocima by to se mnou asi svihlo.
Obavam se, ze si z toho nevezmou ani jedna rodina nic, doufam, ze zasahnou prislusne urady.
To je blbka. Může se rozejít a uhnat třetího tatínka, protože jedna fotka
.
Obe damy se moc nepredvedly. Tatinek a deti zuby neresi a dle toho to tak i vypada. ![]()
Sranda byla ![]()
@Mgree píše:
Obe damy se moc nepredvedly. Tatinek a deti zuby neresi a dle toho to tak i vypada.
Sranda byla
to nejsou dámy ale socky.
@PapeJ píše:
Teda já jsem kuchařka z leknutí , vařím většinou podle internetu, kde si hledám snadný recepty, ale toto…
Mi se ráda chtělo brečet, když jsem viděla, jak se ta malá holka tvářila a navalovalo se jí, když měla pastu v puse. To je něco hrozného. Prostě nejsou zvyklí, že si mají zuby čistit. Pasta v puse je natahuje, šklebí se. Po hubě si za to zaslouží rodiče. Mají jít příkladem.
@Kelsey píše:
To je blbka. Může se rozejít a uhnat třetího tatínka, protože jedna fotka.
Hele jako jo, ale ji fakt omlouva ten vek. Jsem dvakrat starsi a kdyz si vezmu, co a jak jsem resila treba jeste ve triceti a jak na to koukam dnes, tak proste ve dvaceti nemuze mit sajn. Obzvlast ne, kdyz od sestnacti rodi. Ja ji neomlouvam, jen si myslim, ze na nejake rozumne soudy nema.vek.a kapacitu. Tak snad bude ten jeji tolerantnejsi a dospelejsi..
Aha, no ty kraso, tak moje nadeje zhasla driv, nez jsem cekala ![]()
Klasika. A bude jich tam v cimře o dva víc, klidnej taťka vše odkýve, máma Bětka: proč ne, my jiný nebyly…,ale tak říkala, že je Sofinka (nebo jak se jemnuje ta malá) rozumná. fEmily k pokukání.