Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu tu mladou tu komedii s tou fotkou, tak se stalo a pořád dokola..
@Kelsey píše:
Mi se ráda chtělo brečet, když jsem viděla, jak se ta malá holka tvářila a navalovalo se jí, když měla pastu v puse. To je něco hrozného. Prostě nejsou zvyklí, že si mají zuby čistit. Pasta v puse je natahuje, šklebí se. Po hubě si za to zaslouží rodiče. Mají jít příkladem.
Oni příkladem nepůjdou. Nemají na to mozkovou kapacitu.
@debra.morgan já teda nevím, já jsem se dívala z kuchyně, ale seděli na pohovce hlava na rameni a fotka- oblečení
@debra.morgan píše:Že měli na ní hlavy u sebe nebo jeden ke druhému prostě jen nahnul hlavu, jak to u focení bývá, nevím přesně, ani jestli ji tam ukázali.
Co bylo na té fotce?
@debra.morgan píše:
Co bylo na té fotce?
Vyměněný pár se vyfotil. Je to proti pravidlům, + ta mladá žárlila.
@Janasas píše:
@debra.morgan já teda nevím, já jsem se dívala z kuchyně, ale seděli na pohovce hlava na rameni a fotka- oblečení
aha ![]()
@debra.morgan aspon tady je pěkně vidět, jak některé ženské jsou komediantky, že udlěají s něčeho, ještě větší aféru
Strasny. Ziju v uplne jine socialni bubline a tohle je naprosto mimo moje chapani.
Ta mlada je proste 20 lety tele, kterou nebavi se starat o deti.
Kazdopadne kdyz jsem videla, jak ji ten s uhnilou pusou, tak bych asi nedokazala se u nich najist priborem, fuj ![]()
A predevsim - doufam, ze v pekarne pouzivaj rukavice, aspon obcas, ze jo? ![]()
@Žirafa 69 píše:
Bětka nesnáší sex, ale úletů měla hodně, to mě podrž.
Nesnasi sex ocividne jen doma
![]()
@Burj Chalifa píše:
Předpokládaný vývoj: selže jí antikoncepce, tzv. přítel si ji nevezme, bude mít holou..del, založí zde miliontou diskusi na téma na co mám nárok, já se neudržím, vyjádřím se od plic, sluníčkové mamYky mě napráskají za nulovou empatii a dostanu ban.
Já se tak pozastavila nad tím, jestli je vážně možný, že ten fb nedělá nějaký kontroly, dyť je snad znatelný podle fotek, kolik dotyčnému je. Já žasnu, když matky zakládají svým čerstvě narozeným dětem fb, už jsem se s tím taky setkala a vážně jsem byla v údivu..
@LindaPraha píše:
Strasny. Ziju v uplne jine socialni bubline a tohle je naprosto mimo moje chapani.
Ta mlada je proste 20 lety tele, kterou nebavi se starat o deti.
Kazdopadne kdyz jsem videla, jak ji ten s uhnilou pusou, tak bych asi nedokazala se u nich najist priborem, fujA predevsim - doufam, ze v pekarne pouzivaj rukavice, aspon obcas, ze jo?
Nad tím sem taky žasla. „Těším se, že vypadnu, je to náročný starat se o dvě malý děti, když je mi 20 let.“
to jsem si ihned říkala, jestli si nedělá lidově řečeno prdel. Jako kdyby jí někdo nutil si je dělat, na práci ještě nehrábla, kdo ví zda má dostudováno, ale vyplodí takovej fantas.. blbka jedna
![]()
A ty jejich zuby, to je kapitola sama, je pravda, že ta mladší měla s hygienou asi lepší zkušenosti, ale když se usmála, tak po stranách měla zuby žlutý jako kobyla… ![]()
Tak tohle byla vymena na zvraceni.
20let mamina uplny tele, ten jeji chlap s deckem zadny vztah, ani si s nim nechtel hrat, tak se muze rovnou sbalit a vysrat se na ni, stejne dela scenu kvuli pitome fotce a jak ji to pak mrzelo, kdyz videla co se stalo s tim prstenem, radsi se hned zdekovala ze jde kourit, protoze ji to nasralo a nemela na to co rict. To jsem se smala neskutecne nad tim jak je holka totalne blba. Dobre ji tak. ![]()