Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pry cerna hlava… ja se picnu
![]()
jestli ted po odvysilani nekdo nepujde picnout ji (oboci)
![]()
Ta by se měla po odvysílání raději někam schovat. Jinak dostane opravdu po čuni ![]()
žáby k večeři… to je ale taky debil s tim jídlem ::))))))))))))))))
@žížalka76 píše:
Ta by se měla po odvysílání raději někam schovat. Jinak dostane opravdu po čuni
Holky dik,ja tu marne premejslim,odkud toho chlapa znam..
Puvodne jsem taky myslela z prostreno,ale na zacatku se ho ptala jestli umi varit a on rikal neco jako ze moc ne…Tak jsem prostreno zavrhla a ono antikuchar taky kuchar jak koukam.. ![]()
pan musi mit nachystano jak je zvyklej, ale jeho nahradni manzelka je fakt k nicemu
![]()
holky a kam zmizel pes? toho radši odstranili, protože by nebyl 10 dní venčenej… asi už je u babičky ![]()
@KatkaZ píše:
holky a kam zmizel pes? toho radši odstranili, protože by nebyl 10 dní venčenej… asi už je u babičky
No jo? To mi nedošlo?! ![]()
Chudák ta romka..To sem čekala,že to bude přesně naopak..A tět se musím zastat tý romky a ta druhá neschopná,ukrouraná koza co neumí ani vyprat synovi peřinku,natož ho učit na nočník atd..
A ten manžel tý romky??uklízeč v obchodě fajn nic proti práci,ale je to jedinej živitel a mají audinu??Ona doma dělá snad všechno a její rodinka si hezky lebedí,babičkachodí na prohlídky bytu zda ma uklizeno..Je mi jí fakt líto
dneska docela legrace, romka maká, dělá uzitecny veci, kluka nauci kdesi cosi, a bílá brblá, dělá hovno, a ještě si ztěžuje.
Jo a ten chlap v Prostřeno byl, taky si ho pamatuju.
@marketta1 píše:
http://prima.stream.cz/…e-14-10-2010
Tak tady ho mame..
Tedy to snad není možné ![]()
@žížalka76 píše:@MuffinkaM píše:
Opět vybrali romskou rodinu, kde se člověk pomalu stydí, že je bílej. Ta fiflena je na pár facek, zatímco romská pani je praktická ženská, co se neštítí šahat na špinavý prádlo!
Souhlasím, nechápu proč se vůbec do pořadu hlásila. Nic se jí nechce dělat, to by mě zajímalo kdo u nich doma uklízíMomentálně ta romka!
Ty druhý dva se hledali…On si nepamatuju jak dopadl v Prostřeno, ale pokud se živí něčim, co vypadá jako výtvor jeho drahé polovičky, tak viděl pořádný jídlo z rychlíku a ta pizda nedokáže říct větu bez „černý hlavy“, „roma“ apod…
Že jí není hanba. A přitom ten chlapeček je tak šikovnej, ale podle rodičů nesmí být, to taky nechápu.