Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
6.4.12 21:04

pry cerna hlava… ja se picnu :pocitac: :pocitac: :pocitac:
jestli ted po odvysilani nekdo nepujde picnout ji (oboci) :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
6.4.12 21:04

Ta by se měla po odvysílání raději někam schovat. Jinak dostane opravdu po čuni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
6.4.12 21:06

neni ji dobre.. asi malo pohybu… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.4.12 21:07

žáby k večeři… to je ale taky debil s tim jídlem ::))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
@žížalka76 píše:
Ta by se měla po odvysílání raději někam schovat. Jinak dostane opravdu po čuni :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003

Holky dik,ja tu marne premejslim,odkud toho chlapa znam.. :nevim: Puvodne jsem taky myslela z prostreno,ale na zacatku se ho ptala jestli umi varit a on rikal neco jako ze moc ne…Tak jsem prostreno zavrhla a ono antikuchar taky kuchar jak koukam.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
6.4.12 21:08

pan musi mit nachystano jak je zvyklej, ale jeho nahradni manzelka je fakt k nicemu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.4.12 21:08

Tak tu polku na tu písničku bych ho chtěla vidět, jak by dal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.4.12 21:10

holky a kam zmizel pes? toho radši odstranili, protože by nebyl 10 dní venčenej… asi už je u babičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.4.12 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.4.12 21:14
@KatkaZ píše:
holky a kam zmizel pes? toho radši odstranili, protože by nebyl 10 dní venčenej… asi už je u babičky :)

No jo? To mi nedošlo?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Chudák ta romka..To sem čekala,že to bude přesně naopak..A tět se musím zastat tý romky a ta druhá neschopná,ukrouraná koza co neumí ani vyprat synovi peřinku,natož ho učit na nočník atd..
A ten manžel tý romky??uklízeč v obchodě fajn nic proti práci,ale je to jedinej živitel a mají audinu??Ona doma dělá snad všechno a její rodinka si hezky lebedí,babičkachodí na prohlídky bytu zda ma uklizeno..Je mi jí fakt líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797

dneska docela legrace, romka maká, dělá uzitecny veci, kluka nauci kdesi cosi, a bílá brblá, dělá hovno, a ještě si ztěžuje.
Jo a ten chlap v Prostřeno byl, taky si ho pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@marketta1 píše:
http://prima.stream.cz/…e-14-10-2010
Tak tady ho mame.. :D

8o 8o 8o Tedy to snad není možné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
@žížalka76 píše:
@MuffinkaM píše:
Opět vybrali romskou rodinu, kde se člověk pomalu stydí, že je bílej. Ta fiflena je na pár facek, zatímco romská pani je praktická ženská, co se neštítí šahat na špinavý prádlo!
Souhlasím, nechápu proč se vůbec do pořadu hlásila. Nic se jí nechce dělat, to by mě zajímalo kdo u nich doma uklízí :nevim:

Momentálně ta romka! :evil: Ty druhý dva se hledali…On si nepamatuju jak dopadl v Prostřeno, ale pokud se živí něčim, co vypadá jako výtvor jeho drahé polovičky, tak viděl pořádný jídlo z rychlíku a ta pizda nedokáže říct větu bez „černý hlavy“, „roma“ apod… :zed: Že jí není hanba. A přitom ten chlapeček je tak šikovnej, ale podle rodičů nesmí být, to taky nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí