Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BMRL píše:
jo, me taky
ale nevim,jestli to opakujou nebo vlezl jeste do nejakeho poradu…
holky ten chlap z boleslavi byl v prostřenu ![]()
Mě byl povědomý ten z minula od té Bohunky, byl to ten co byl pořád na zahradě ![]()
@BMRL Neopakují, měla by to být premiéra. Přemýšlela jsem jestli nebyl v Prostřeno ![]()
To jo, mohla tam to prádlo nějak přesypat nebo něco… Jako zase být tam 1O dnů a nebude prát? Nebo počká na změnu a nařídí holce, aby vyprala? Což by teda taky mohla… NO je to mazec
@žížalka76 píše:
@BMRL Neopakují, měla by to být premiéra. Přemýšlela jsem jestli nebyl v Prostřeno
aha… ![]()
já četla:
Přijde Vám Václav Botea odněkud povědomý? Pak jste patrně sledovali díly kuchařské show Prostřeno, které vysílá konkurenční televize Prima. Václav se zde prezentoval jako poměrně zdatný a pohodový kuchař.
@Pavlínka05 píše:
Tak já čučím taky a zatím víc sympatizuju s cigoškou
Myslím,že ta druhá ženská bude pyskovat pořád už jen proto,že ji dali k cigánům…nehledě na to,že já si pvní moment myslela,že to je cikánka taky![]()
.....to prádlo do pračky hodit mohla
Opět vybrali romskou rodinu, kde se člověk pomalu stydí, že je bílej. Ta fiflena je na pár facek, zatímco romská pani je praktická ženská, co se neštítí šahat na špinavý prádlo!
A dík za tip, kde byl ten chlap, v Prostřenu! Já tu furt dumala. ![]()
@MuffinkaM píše:
Opět vybrali romskou rodinu, kde se člověk pomalu stydí, že je bílej. Ta fiflena je na pár facek, zatímco romská pani je praktická ženská, co se neštítí šahat na špinavý prádlo!
Souhlasím, nechápu proč se vůbec do pořadu hlásila. Nic se jí nechce dělat, to by mě zajímalo kdo u nich doma uklízí
Můj názor je ten,že to dělají schválně,teda nic proti cikánům,že jich tady u nás žije hodně,ale tady je to naprosto nadnesený!
holky romka je dobrá.. je mi sympatická.. škovná, maká
chlap přišel domů a divil se, že je oběd… tak to je hustý…
@KatkaZ píše:
holky romka je dobrá.. je mi sympatická.. škovná, maká
chlap přišel domů a divil se, že je oběd… tak to je hustý…
Asi je ta paní obočí opravdu nic moc,když se chlap diví,že je oběd! ![]()