Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lusis
5.4.12 19:57
@lucie82 píše:
Mě to na voyo.sk nešlo psalo to že z českého mobilního čísla to nejde, jedině zaplatit kartou na celý měsíc… holky nemáte někdo link na slovenskou výměnu co se vysílala v pondělí?

taky ho sháním,to je divný že na markize ještě není.doufám že ho tam co nejdřív daj.

• Citovat
  • Upravit
17013
6.4.12 06:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.4.12 06:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
6.4.12 06:47

je díky,už to stahuju :)

• Citovat
  • Upravit
17013
6.4.12 06:52
@lusis píše:
je díky,už to stahuju :)

Není zač, taky to právě stahuju:-) včera to tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
6.4.12 08:35

teda už jsem to shlídla a musím říct že to koupání dětí třikrát do týdne mě fakt rozsekalo,a jim to příjde normální. 8o a zdá se mi že tam bývají chlapi jenom alkoholici nebo lenoši.

• Citovat
  • Upravit
18223
6.4.12 08:46

@lusis a kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.4.12 08:50

Ja nevim, ale deti se koupou obden a nepripadame si jako nejaka prasata… :mrgreen:

@lusis píše:
teda už jsem to shlídla a musím říct že to koupání dětí třikrát do týdne mě fakt rozsekalo,a jim to příjde normální. 8o a zdá se mi že tam bývají chlapi jenom alkoholici nebo lenoši.
  • Citovat
  • Upravit
18223
6.4.12 08:59
@Hanka1 píše:
Ja nevim, ale deti se koupou obden a nepripadame si jako nejaka prasata… :mrgreen:

právě (náš taky) :mrgreen: neřeknu, když se někde zaprasí (tak on se ještě moc nezaprasí :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
6.4.12 09:45

snad 10,14 a 5.no přišlo mi to divný u těch staršícha kromě miminek by si měli denně alespoň omýt intimní místa.

• Citovat
  • Upravit
18223
6.4.12 11:47

Tak jo lusis, zkoukla jsem to a souhlas. To že se ani dole neoplachnou a prvně tam padlo 2× za týden sprcha. A že i ta baba prohlásila, že se v té nové rodině koupat nebude (pak ani nevím, jak to dopadlo) tak to teda :poblion: hlavně že se tam pak chlubí- vypucovala jsem ti nábytek, zvelebila obývák. No jo, ta černovlasá má hold doma starší nábytek, zvířata, je to pak znát no. Ta bloncka to má zas doma pěkný,ale ten chlap :roll: No on i ten druhej teda- věčně se válí na gauči, když má něco udělat, to je keců. Když už nemá práci, tak ať maká aspoň doma :cert:

Je fakt, že ty slovenský jsou teda samé extrémy. Umí udělat šou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.4.12 12:09

ahoj,hele ať hledám jak hledám,ta slovenská výměna manželek nemá žádný archiv,který by se dal zkouknout na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
6.4.12 14:09

@monika32 Diky za link!
Je fakt, ze slovenska vymena je vic o extremech, ale zase mi pripada lip sestrihana i okomentovana. Ti chlapi z tyhle vymeny- to je poharovej vyber. To je snad poprve, co jsem videla, ze prisel chlap nacamranej uz na privitani s novou manzelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.4.12 14:39

To je fakt, pořádně vydrbat, I když těžko soudit, moc jsem se nezaměřila na tu vanu. Ale ony ty starý koupelny prostě vypadaj špinavě :nevim: ale musela bych si to znova pustit, abych si to pořádně prohlídla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
6.4.12 15:28

@CokeLady No, ja mam na Slovensku hodne pribuznych a i manzelova babicka, ktera zije v letitym domku na maly vesnici, ma normalni cisty zachod, fakt neni normalni, ze by „zaostali Slovaci“ chodili vymesovat na dvur.
Jinak souhlasim, ja bych si nedovolila nekde, kde jsem na par dni, menit pokoje podle svyho tzv. vkusu podle aranzma „na dve kytky tri obrazky“ a neco vyhazovat. A naprostej souhlas s tim „budizknicemu netahavym“ :lol: Nechapu, jak nekdo, kdo ocividne nic nedela, muze prohlasovat, ze si musi odpocinout.. jako od ceho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí