Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50149
31.3.12 19:21
@PetraJ píše:
Nebo z toho platila ten bungee jumping a tu diskotéku. :nevim:

Když šla na tu diskotéku, tak už peníze neměla a on řekl, že na disko jim nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
31.3.12 20:05

no na bungee jumping by jí to nestačilo na 1 osobu to stojí kolem 2000.jinak taky nechápu proč ho neopustila hned.

• Citovat
  • Upravit
lusis
31.3.12 20:06

ale musím říct že blondýna měla fakt krásnou postavu :)

• Citovat
  • Upravit
8566
31.3.12 21:44

Holky já nechápu jak můžete napsat, že moc nevařila a nenakupovala.. Vždyť tam záběry vaření a nakupování vůbec nebyly ukázané.. Bohumila tam nebyla taky ukázaná ani jednou, jak vařila a též si nemyslíte, že za celou dobu nevzala do ruky vařečku, že ne? :)

Jinak já jsem včera myslela, že za tapetu a desku utratila 1900 a na jídlo jí zbylo 1100, ale asi jsem to teda špatně pochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.3.12 22:06

Pustila jsem si ten konec znova a fakt tam říká, že za ty desky tapety atd. utratila 1100. Z 1900 na 10 dní vyjít mohla.. je pravda, že musela kupovat pro čtyři dospělé (bohumila za 2000 jen pro dva dospělé) ale kdyby chtěla, tak i s těma devatenácti stovkama vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
31.3.12 22:18
@Kallkapa píše:
Pustila jsem si ten konec znova a fakt tam říká, že za ty desky tapety atd. utratila 1100. Z 1900 na 10 dní vyjít mohla.. je pravda, že musela kupovat pro čtyři dospělé (bohumila za 2000 jen pro dva dospělé) ale kdyby chtěla, tak i s těma devatenácti stovkama vyjde..

taky si myslím že by to šlo,a bohumila měla ještě navařenou kapustnicu a halušky

• Citovat
  • Upravit
3003
1.4.12 09:57

Holky, taky bych si dala halušky :-))) Je tam udělal úúplně luxusní :-) až se mi seběhla nejedna slina :D
Manžel je taky slovák ale halušky takovýhle nedělá … asi budeme muset jet za tchánem :-D Ale říkal mi,že jsou hodně tučný a můžu z toho mít i rychlejší běh na wc ale mě by to nevadilo - hlavně, že bych nemusela vařit a pochutnala si co? :-D

Jak to tam bylo s penězma se už asi nedozvíme :potlesk: Jsem zvědavá na další díl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.4.12 16:48
@Kallkapa píše:
Holky já nechápu jak můžete napsat, že moc nevařila a nenakupovala.. Vždyť tam záběry vaření a nakupování vůbec nebyly ukázané.. Bohumila tam nebyla taky ukázaná ani jednou, jak vařila a též si nemyslíte, že za celou dobu nevzala do ruky vařečku, že ne? :)Jinak já jsem včera myslela, že za tapetu a desku utratila 1900 a na jídlo jí zbylo 1100, ale asi jsem to teda špatně pochopila..

Ale nikdo by to neřešil, kdyby pak nebylo ukázané, jak krájí špekáčky a následně okrajuje cuketu. Alespoň já bych to neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
1.4.12 16:50

mne moc hlava nebere, co 31lety Pepa, at uz je jaky chce, videl na 17 let starsi zene.Vzdyt by mohla byt jeho matka…

• Citovat
  • Upravit
LouLou
1.4.12 18:20
@CokeLady píše:
@LouLou

O věku to přece není… :roll: Vždyť se podívej, kolik dnes lidí spolu žije a jsou od sebe 15-20 let. [/citace

dobre, tak to reknu ostrejs,zdalipak toho relativne mladeho muze muze sexualne pritahovat zena typu Bohunky.Co ja vim..?

• Citovat
  • Upravit
lusis
1.4.12 18:39

já nevím,ale mě se zdál starší,než 31 takovej vyžilej.i když mu tolik bylo.

• Citovat
  • Upravit
23847
1.4.12 23:37
@lusis píše:
já nevím,ale mě se zdál starší,než 31 takovej vyžilej.i když mu tolik bylo.

nO ostařila ho. Myslím, že říkali, že jsou slopu už 4 nebo 5 let.
Jako věkovej rozdíl bych jako takový taky neodsuzovala, ale v tomto případě… :think: No taky mi přijde, že ta Bohunka už mohla být i po přechodu :nevim: možná je hodná, milá, ale přitažlivá pro chlapa o generaci mladšího - to asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.4.12 08:55
@kozisek píše:
Ale nikdo by to neřešil, kdyby pak nebylo ukázané, jak krájí špekáčky a následně okrajuje cuketu. Alespoň já bych to neřešila :think:

Já nezpozorovala, že na tom, že krájela špekáčky do guláše a pak cuketu bylo něco divného :mrgreen: . Co mi uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.4.12 08:59
@Gina108 píše:
nO ostařila ho. Myslím, že říkali, že jsou slopu už 4 nebo 5 let.
Jako věkovej rozdíl bych jako takový taky neodsuzovala, ale v tomto případě… :think: No taky mi přijde, že ta Bohunka už mohla být i po přechodu :nevim: možná je hodná, milá, ale přitažlivá pro chlapa o generaci mladšího - to asi ne.

Taky mi připadal takový „ostařený“ z té rodinky. Jako jestli jsou spolu např. těch 5 let tak od 26ti let dělá „otce“ čtyřem dětem, dvou přibližně stejně starým jak on sám, dalším dvou o pár let mladším. Není divu, že ho ta „rodina“ nebere.. Jako upřímně koho z Vás by bralo ve třiceti, dělat matku 4 „dětem“ z čehož neplnoleté by bylo jen jedno..?Je jasné, že 30ti letý nechce sedět doma na zadku s 50ti letou.. Proti věkovému rozdílu nemám nic, ale tady je hned na prnví pohled vidět, že se jim kombinace moc „nepovedla“. Jak vzhledově, tak povahově, tak energeticky, tak povinnostně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.4.12 09:00
@Kallkapa píše:
Já nezpozorovala, že na tom, že krájela špekáčky do guláše a pak cuketu bylo něco divného :mrgreen: . Co mi uniklo?

Taky mi to nějak uniklo :-) ale Honzík tady zlobil tak jsem říkala, že se to dozvím tady … no tak asi prachy měla :-) ale zajímalo by mě kdo platil ten seskok :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí