Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraJ píše:
Nebo z toho platila ten bungee jumping a tu diskotéku.
Když šla na tu diskotéku, tak už peníze neměla a on řekl, že na disko jim nic nedá.
no na bungee jumping by jí to nestačilo na 1 osobu to stojí kolem 2000.jinak taky nechápu proč ho neopustila hned.
Holky já nechápu jak můžete napsat, že moc nevařila a nenakupovala.. Vždyť tam záběry vaření a nakupování vůbec nebyly ukázané.. Bohumila tam nebyla taky ukázaná ani jednou, jak vařila a též si nemyslíte, že za celou dobu nevzala do ruky vařečku, že ne? ![]()
Jinak já jsem včera myslela, že za tapetu a desku utratila 1900 a na jídlo jí zbylo 1100, ale asi jsem to teda špatně pochopila..
Pustila jsem si ten konec znova a fakt tam říká, že za ty desky tapety atd. utratila 1100. Z 1900 na 10 dní vyjít mohla.. je pravda, že musela kupovat pro čtyři dospělé (bohumila za 2000 jen pro dva dospělé) ale kdyby chtěla, tak i s těma devatenácti stovkama vyjde..
@Kallkapa píše:
Pustila jsem si ten konec znova a fakt tam říká, že za ty desky tapety atd. utratila 1100. Z 1900 na 10 dní vyjít mohla.. je pravda, že musela kupovat pro čtyři dospělé (bohumila za 2000 jen pro dva dospělé) ale kdyby chtěla, tak i s těma devatenácti stovkama vyjde..
taky si myslím že by to šlo,a bohumila měla ještě navařenou kapustnicu a halušky
Holky, taky bych si dala halušky
Je tam udělal úúplně luxusní
až se mi seběhla nejedna slina ![]()
Manžel je taky slovák ale halušky takovýhle nedělá … asi budeme muset jet za tchánem
Ale říkal mi,že jsou hodně tučný a můžu z toho mít i rychlejší běh na wc ale mě by to nevadilo - hlavně, že bych nemusela vařit a pochutnala si co? ![]()
Jak to tam bylo s penězma se už asi nedozvíme
Jsem zvědavá na další díl ![]()
@Kallkapa píše:
Holky já nechápu jak můžete napsat, že moc nevařila a nenakupovala.. Vždyť tam záběry vaření a nakupování vůbec nebyly ukázané.. Bohumila tam nebyla taky ukázaná ani jednou, jak vařila a též si nemyslíte, že za celou dobu nevzala do ruky vařečku, že ne?Jinak já jsem včera myslela, že za tapetu a desku utratila 1900 a na jídlo jí zbylo 1100, ale asi jsem to teda špatně pochopila..
Ale nikdo by to neřešil, kdyby pak nebylo ukázané, jak krájí špekáčky a následně okrajuje cuketu. Alespoň já bych to neřešila ![]()
mne moc hlava nebere, co 31lety Pepa, at uz je jaky chce, videl na 17 let starsi zene.Vzdyt by mohla byt jeho matka…
já nevím,ale mě se zdál starší,než 31 takovej vyžilej.i když mu tolik bylo.
@lusis píše:
já nevím,ale mě se zdál starší,než 31 takovej vyžilej.i když mu tolik bylo.
nO ostařila ho. Myslím, že říkali, že jsou slopu už 4 nebo 5 let.
Jako věkovej rozdíl bych jako takový taky neodsuzovala, ale v tomto případě…
No taky mi přijde, že ta Bohunka už mohla být i po přechodu
možná je hodná, milá, ale přitažlivá pro chlapa o generaci mladšího - to asi ne.
@kozisek píše:
Ale nikdo by to neřešil, kdyby pak nebylo ukázané, jak krájí špekáčky a následně okrajuje cuketu. Alespoň já bych to neřešila
Já nezpozorovala, že na tom, že krájela špekáčky do guláše a pak cuketu bylo něco divného
. Co mi uniklo?
@Gina108 píše:
nO ostařila ho. Myslím, že říkali, že jsou slopu už 4 nebo 5 let.
Jako věkovej rozdíl bych jako takový taky neodsuzovala, ale v tomto případě…No taky mi přijde, že ta Bohunka už mohla být i po přechodu
možná je hodná, milá, ale přitažlivá pro chlapa o generaci mladšího - to asi ne.
Taky mi připadal takový „ostařený“ z té rodinky. Jako jestli jsou spolu např. těch 5 let tak od 26ti let dělá „otce“ čtyřem dětem, dvou přibližně stejně starým jak on sám, dalším dvou o pár let mladším. Není divu, že ho ta „rodina“ nebere.. Jako upřímně koho z Vás by bralo ve třiceti, dělat matku 4 „dětem“ z čehož neplnoleté by bylo jen jedno..?Je jasné, že 30ti letý nechce sedět doma na zadku s 50ti letou.. Proti věkovému rozdílu nemám nic, ale tady je hned na prnví pohled vidět, že se jim kombinace moc „nepovedla“. Jak vzhledově, tak povahově, tak energeticky, tak povinnostně..
@Kallkapa píše:
Já nezpozorovala, že na tom, že krájela špekáčky do guláše a pak cuketu bylo něco divného. Co mi uniklo?
Taky mi to nějak uniklo
ale Honzík tady zlobil tak jsem říkala, že se to dozvím tady … no tak asi prachy měla
ale zajímalo by mě kdo platil ten seskok ![]()