Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
30.3.12 21:52
@petula.bir píše:
Holky, prej mlíko 9,–kč :D Si jako dělal srandu … :zed: :zed: :zed:

Jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.3.12 21:53
@Emilie píše:

Myslel, že je zrovna modré v akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
30.3.12 21:54

ahoj :mavam: mě taky byla sympatická bohunka,a líbil se mi Evžen :mrgreen: a Pepu bych nedala ani náhodou,hlavně že na pivo je vždycky :cert: jdu se dívat na 3 díl :)

• Citovat
  • Upravit
20518
30.3.12 21:55
@kozisek píše:
Myslel, že je zrovna modré v akci :mrgreen:

A k tomu lipánky za šest devadesát :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
30.3.12 21:56

A ta starší když si najde mladšího chlapa..Má taky počítat s tím že ji denně nebude sedět u zpráv a seriálech..teda já bych hodila na tu zahradu sním děti už má odrostlý tak bych si to užívala..Kažpodáně docela nudnej díl a ani v jendý rodině bych žít nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
30.3.12 21:58
@CokeLady píše:
Ale je pravda, že enchápu, kam těch zbylých 19 stovek, které jí zbyly po nákupu těch hovadin dala… pak už „vařila“ fakt z nouze… z cukety, buřtů, vajíček… co se tam možná krčilo už delší dobu. :nevim:

to by mě taky zajímalo, že by na té diskotéce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
30.3.12 22:03

@CokeLady to je vlastně pravda, už si vzpomínám jak Pepa říkal že na diskotéku jim nedá peníze. Tak to opravdu nevím, za co je utratila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gaboland
30.3.12 22:05

Holky, tak to já budu za černou ovci:-), neb ta sportovní rodina mi byla celkem sympatická, naopak Bohunka je v mých očích absolutně tragická, i když vylezla na rozhlednu. Tyhle typy prostě nesnášim. O Pepovi nebo jak se ten její lempl jmenoval ani nemluvim, škoda, že k sobě nedostal některou z těch přehnaně rázných manželek z minulého dílu, ty by mu asi jinak zvedly mandle. Klobouk dolů před tou blonckou, že se s ním nějak extra nepohádala, ten byl skutečně na facku, nevim, jestli přímo parazit, ale rozhodně velká nula (tedy pro mě, píšu to jen jako osobní názor, jak jsem ho vnímala). No jo, co člověk to názor, resp. různé sympatie :lol: .

• Citovat
  • Upravit
20518
30.3.12 22:06
@žížalka76 píše:
to by mě taky zajímalo, že by na té diskotéce :think:

To mě taky napadlo. To jsou ty „koníčky“, které„něco“ stojí, ale nějsou tak ostře sledovány …

Mám taky své koníčky avím, jak jsou drahé. Vím, ak jsou drahé koníčky mého muže. Tak drahé, že si dvakrát třikrát za rom „dovolí“ říct si o „přídavek“ na svého koníčka v rámci svátku, narozenin, Vánoc. Někdy je holt v rámci rozpočtu - a´T je to drsné jak chce . brýt v potaz , jestli není „koníčkem“ vyrazit na drahou diskotéku. Jako sorry, alejá si fakt dovolím, „vyrazit“ je výjimečně … a to opět potvrzuji, já má rozpočet „jinde“ … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.3.12 22:07

Taky by mě zajímalo kde na to vzala … ale třeba si to nechala platit - ženy známe to ne? :D

A taky mi nějak hlava nebere, nic moc tam jako nevařila, nenakupovala … si to schovala - asi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
30.3.12 22:09
@petula.bir píše:
Taky by mě zajímalo kde na to vzala … ale třeba si to nechala platit - ženy známe to ne? :DA taky mi nějak hlava nebere, nic moc tam jako nevařila, nenakupovala … si to schovala - asi :-)

taky myslím :)

• Citovat
  • Upravit
30.3.12 22:10
@Emilie píše:

Tsss, ten by chodil nakupovat, aby zjistil kolik co doopravdy stojí. :-))) Bych ho teď poslala pro 40 vajec, by asi koulel očima :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.12 22:11
@Viktorie Vivien píše:
Tsss, ten by chodil nakupovat, aby zjistil kolik co doopravdy stojí. :-))) Bych ho teď poslala pro 40 vajec, by asi koulel očima :lol: :lol: :lol:

Já taky. Ne vážně. Já je mám je od babičky :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
30.3.12 22:13

No holky, jelikoz v TV nic neni-tak prepinam na HOTEL PARADISE..to je teprve ptakovina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 22:13
@Emilie píše:
Já taky. Ne vážně. Já je mám je od babičky :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Já taky :oops: :oops: :oops: :oops: No ale ne každý má možnost luxusu domácích vajec :-)) A když jsem prvně viděla jejich cenu po zdražení, tak jsem babičce div nelíbala ruce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí