Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Koupila tapetu do dětského pokoje..
Jj, už potahují skříně ![]()
@Silwinka87 píše:
Noooooo .. tak to pak lítá. OOOOOOvšem ať je to jak je to, asi bych si nedovolila jednak utratit „cizí“ peníze jídlo pro cizí rodinu za věc, o který ani smykem netuším, jestli se "cizí rodiněů bude líbit … aaaaaale tahle situace mi nějak unika, teřba budete mít jiný názor … ![]()
@Emilie píše:
Noooooo .. tak to pak lítá. OOOOOOvšem ať je to jak je to, asi bych si nedovolila jednak utratit „cizí“ peníze jídlo pro cizí rodinu za věc, o který ani smykem netuším, jestli se "cizí rodiněů bude líbit … aaaaaale tahle situace mi nějak unika, teřba budete mít jiný názor …
Je to pravda,ani se neporadila..Je celkem oprsklá.. ![]()
@Silwinka87 píše:
To je pravda..Slečna sportovkyně pořád jenom mele,ale vysavač do ruky nevezme..
Jsem zvědavá,co bude dál..
a hlavně, sice je akční jak profesionální sporotvec, al eje na úřadu práce…proč nejde makat jako všichni ostatní, že? Taky by se mi líbilo dělat jen to, co mě baví…
A dyť ona jim ani neuvaří ta blondska ne?No taky za co by koupila kus žvance,když utratí prachy ![]()
@CokeLady píše:
To jsem taky nepochopila, asi dělá tu instruktorku tak trochu načerno
V manuálu měla, že mají vyměnit rohože za postelí. Bohunka koupila takový plážový rohože, ale jí se nelíbily tak koupila takovou desku za postel.
@Silwinka87 píše:
Je to pravda,ani se neporadila..Je celkem oprsklá..
taky mi to přišlo divné,myslela jsem že to patila ze svého a nakonec takhle…utratí peníze na jídlo
@žížalka76 píše:
V manuálu měla, že mají vyměnit rohože za postelí. Bohunka koupila takový plážový rohože, ale jí se nelíbily tak koupila takovou desku za postel.
nahodou my jsme meli presne ty rohoze za posteli-i s tim zelenym okrajem ![]()
@mari1912 píše:
A dyť ona jim ani neuvaří ta blondska ne?No taky za co by koupila kus žvance,když utratí prachy
Přesně,ona ještě snad nic neuvařila..Na nic pořádně nešáhla a rozházela prachy..
![]()
Tedy bych jí hnala, kdyby mi něco koupila do bytu, co nechci ![]()