Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
24.3.12 16:20
@Grejs píše:
Byl to mazec. Hlavne ta priserna dcera,ktera spis vypadala jako syn. Sice to byl nevlastni tata,ale stejne. Bych ji takovou flakla po drzce,ze by ji ta kuchynska linka dala druhou.
Ale pobavil me ten chlapek,kdyz rekl,ze ji je tak asi 42:D. Me to nekdo tipnout ve 27,tak asi nemam radost :D

Jo tak to bylo taky dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65337
24.3.12 16:32

Holky a ve středu na markíze v modrém z nebe by snad měla být ta rodina ze slovenska.....jak žili tak šíleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.3.12 16:34
@kozisek píše:
aspoň budeme vědět o kom diskutujeme, když se budeme bavit o sociálních dávkách a jejich čerpání :think: :lol:
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.3.12 16:35
@Grejs píše:
Byl to mazec. Hlavne ta priserna dcera,ktera spis vypadala jako syn. Sice to byl nevlastni tata,ale stejne. Bych ji takovou flakla po drzce,ze by ji ta kuchynska linka dala druhou.
Ale pobavil me ten chlapek,kdyz rekl,ze ji je tak asi 42:D. Me to nekdo tipnout ve 27,tak asi nemam radost :D

Jo to mě též pobavilo, ale zase jako není divu.. 27 bych jí taky neřekla ani náhodou.. klidně bych řekla, že může mít tak dvacetiletou dceru.. jako nadváha v kombinaci s vypadlými zuby dělá fakt hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.3.12 16:37
@Petra Z píše:
Holky a ve středu na markíze v modrém z nebe by snad měla být ta rodina ze slovenska.....jak žili tak šíleně

Jo? no očekávala jsem nějaké sbírky atd na ně.. spíš ale u nich měla zastavit sociálka a děti bez milosti zabavit :oops: . Zní to hnusně, ale podmínky katastrofální, ani jeden z rodičů neměli rozum. V tomto bych byla radikální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
24.3.12 16:41
@Kallkapa píše:
Jo to mě též pobavilo, ale zase jako není divu.. 27 bych jí taky neřekla ani náhodou.. klidně bych řekla, že může mít tak dvacetiletou dceru.. jako nadváha v kombinaci s vypadlými zuby dělá fakt hodně..

Souhlas, v první chvíli jsem jí tipla tak na 45 let. Vlasy absolutní hrůza, bezzubá, 50 kg nadváhy, sprostá jak dlaždič a IQ nebude dosahovat ani průměrné hodnoty. Po včerejšku aby chodila kanálama.

Příspěvek upraven 24.03.12 v 16:42

• Citovat
  • Upravit
17310
24.3.12 16:41
@Kallkapa píše:

To ta Vendula vypadla líp, taky byla silná, ale taková šmrncovní :D Ta Michala vypadala fakt hrozně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65337
24.3.12 16:43

@Kallkapa máš naprostou pravdu......tam ta sociálka měla být dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.3.12 17:32

Však to tam včera bylo, že ani ona nepracuje :nevim: :cert: A včera říkali, že jí je 28 :think: :lol: No, každopádně holky má „velký“ takže by do práce mohli oba, kdyby se jim chtělo, že jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.3.12 18:04
@Petra Z píše:
Holky a ve středu na markíze v modrém z nebe by snad měla být ta rodina ze slovenska.....jak žili tak šíleně

na Fb byla nejaka jejich fotka, ze uz snad zijou lepe a cekaji dalsi dite 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.3.12 18:07
@werunqa píše:
na Fb byla nejaka jejich fotka, ze uz snad zijou lepe a cekaji dalsi dite 8o

ani bych se nedivila, to je přesně ten typ, já budu zvažovat pro a proti a oni na to prostě vlítnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
24.3.12 18:12

Další díl je taky docela zajímavej…Tohle někdo udělat tak mě asi klepne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1147
24.3.12 18:22

Dnes jsem se dívala na netu na Výměnu manželek a hodně jsem se pobavila! :D Souhlasím téměř se všemi názory,které jste tu napsaly. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.3.12 19:06

@suwari kde ses divala? mne to z novy hodilo na voyo a za to se plati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.3.12 19:19
@barique píše:
@suwari kde ses divala? mne to z novy hodilo na voyo a za to se plati?

Já to dneska pouštěla mojemu také na VOYO a neplatila jsem,jen nás rozčilovaly ty reklamy,tak jsem se zaregistrovala a když jsem chtěla ty reklamy pak vypnout,tak mi to hlásilo,že právě bez reklam je to placené-189kč/1 měsíc,jinak se to neplatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí