Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
23.3.12 22:22
@Emilie píše:
Holky … šly byste do toho?

Ne nezkousla bych, aby se o mrňouse staral někdo, koho neznám. I když moc se mi líbil ten díl, jak paní vzali do Jižní Ameriky a ona tam hladila mé milované kapybary. To bylo hodně lákavý :)

• Citovat
  • Upravit
23.3.12 22:25
@kate02 píše:
Zas na druhou stranu pokud ho 6 let buzeruje, shazuje… Tak se ani nedivím, že se mu nikam nechtělo… :think: Zvlášť do chlapskýho kolektivu… 8o :nevim:
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.3.12 22:31

Já bych do toho nešla. Nesnesla bych,a by se v mém domě, v mé kuchyni hrabal kodokoli jiný. Lepší či horší, já nevím, ale … ne. A už vůbec ne aby to viděli všichni Češi. Aby to pak kdokoli komentoval třeba jako my. To … na to nemám sebe takhle vystavovat.

Samozřejmě je pro mně výzva , zda obstanu někde jinde. Jako máma (náhradní), jako hospodyně, jako … dosaďte si co chcete. Je to výzva. A nějak by to dopadlo. A něco by mi určitě za tu dobu došlo, byl by to taky určitý proces sebeurčování. A já ač jsem šašek počmáranej a exibionista, asi ty kamery prostě okolo neee. A navíc mně je úplně jasný, že bych skončila někde na statku s dojením krav a s jednou sedničkou pro deset lidí a plnou pavouků a kadiboudou u hnoje, páč tohle je přesně to, čeho se děsím ve svým životě úplně nejvíc. Ač jsem holka ze vsi, takhle NE! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.3.12 22:32

Mě by zajímalo, jak poznaj, že to je ta pravá rodina, že vyberou vždycky takový případy :think: :nevim: Přece nepíšeš do přihlášky „mám dceru magora a manžela sprosťáka“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.3.12 22:34
@Reinka píše:
Mě by zajímalo, jak poznaj, že to je ta pravá rodina, že vyberou vždycky takový případy :think: :nevim: Přece nepíšeš do přihlášky „mám dceru magora a manžela sprosťáka“ :nevim:

Jsou i osobni pohovory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.3.12 22:36
@Barca12345 píše:
Jsou i osobni pohovory…

No ale i tak :think: No teda, jestli se ta s tou červenou ofinou chovala takhle i na pohovoru, tak chápu, ale ta druhá :nevim: Nebo to je pohovor s celou tou rodinou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
23.3.12 22:39
@Barca12345 píše:
Jsou i osobni pohovory…

já bych do toho asi nešla,bála bych se reakcí a taky by mi bylo proti mysli že by se někdo staral o moje mrňousy,při mé smůle bych šla někam mezi romy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.3.12 22:41

K nám by zase strčili někoho, kdo nesnáší zvířata a my máme zvěřinec jak vyšitej, už vidím nějakou antimilovnici zvířat, jak mi tu nadává mejm miláčkům :mrgreen: No a až se narodí prcek, tak si taky nedovedu představit, že by se o ně měla starat nějaká kdoví jaká :nevim: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.3.12 22:42
@Reinka píše:
No ale i tak :think: No teda, jestli se ta s tou červenou ofinou chovala takhle i na pohovoru, tak chápu, ale ta druhá :nevim: Nebo to je pohovor s celou tou rodinou??

Myslím si, že psycholog si je otipuje při prvním či druhém rozhovoru, a nakonec to rozsekne kamera, která je s nima nějakou dobu doma. No a přiřadit k nim totální opak, a je vymalováno. Poslat bárbínu do kravína, nebo šmudlu do totálně dezinfeknční zóny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.3.12 22:45

nešla bych do toho
jednak mi vadí představa kamery všude za pr** a taky proto, že si myslím, že to má docela dopad na děti, kterých se na to asi nikdo moc neptá. To nemyslím, že jsou týden bez mámy a s nějakou cizí-bůhvíjakou, ale i to, že můžou ztratit pocit soukromí/bezpečí domova a že se o nich pak můžou bavit spolužáci, kamarádi - o všem co viděli a co možná bylo i trochu jinak (on televizní střih dělá taky svoje ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.3.12 22:47
@sandrik píše:
nešla bych do toho
jednak mi vadí představa kamery všude za pr** a taky proto, že si myslím, že to má docela dopad na děti, kterých se na to asi nikdo moc neptá. To nemyslím, že jsou týden bez mámy a s nějakou cizí-bůhvíjakou, ale i to, že můžou ztratit pocit soukromí/bezpečí domova a že se o nich pak můžou bavit spolužáci, kamarádi - o všem co viděli a co možná bylo i trochu jinak (on televizní střih dělá taky svoje ;) )

O tom žádná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
23.3.12 22:49

Já bych do toho šla… :)

• Citovat
  • Upravit
31744
23.3.12 22:54

Tak to byl mazeeec :pankac:
Ten můj z toho šel na pivo.No už se vrátil,tak mu jdu dát pusu :*
A mojí dceři taky,za to,že na mě nekřičí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
23.3.12 23:00

Masakr. Na všech bych našla něco, co je teda děs, ale dorazil mě konec, jako každou tady :) Ale pak ta „nemakačenka“ věta: „Omlouvám se, dej mi ještě šanci.. slibuju, že už ti nebudu mluvit do výchovy.“ 8o Co to jé? Mít takovýho podpantofle vyměklýho doma, to by byl konec… ale jak říkám, nikdo tam nebyl bez chyby (jakože ani já nejsem, ale trošku slušnosti a vychování, když už lezu do TV… :roll: ). Ale jestli by to pak někdo sledoval, todle bylo mega vzrůšo :) Jinak, já bych do toho nešla, ať už qůli tomu, že bych nesvěřila dítě cizí babě, a nebo tomu, co psala Sandrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.3.12 23:01

masakrrr :zed: já být jima tak bych se styděla vylézt zítra na ulici.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí