Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ona ho zmlátí před kamerama a on se jí ještě omlouvá…tohle nedávám teda…uffff
Já se mu nedivím, že jí omlouvá.. Ona je z něho vytočená do vrtule (taky bych byla, kdybych kmitala doma kolem děcek, vařila starala se a ten blb mi koukal jen pod pokličky, čučel mi pod žehličku a komentoval jak to dělat mám a jak né, popř. seděl u kompu či televize krom toho samo na pracáku
). On o ní nechce přijít, protože by přišel o veškerý servis, je si moc dobře vědom toho, že každá jiná už by ho dávno vykopla.. Tak radši přežije scénu, protože bez ní by byl totál v prdeli..
Tak to holky bylo drsneeee!Teda ja bych tu mladsi kopla nekam,agresivni,vulgarni kravka
Chapu,ze je hrozne kdyz chlap nemaka,ale myslim ze kdyby se chovala slusne a normalne to resile bez agrese,ze by snad i mel chut nekam jit,kdovi jak se chovak detem
drsna vymena
Možná by ten konec měly vidět naši chlapi možná by hned změnily chování ![]()
No mě dostalo už na začátku, že ta jedna rodina se tam přihlásila proto, že manželka měla pocit sterotypu, a tohle jí mělo ukázat, jestli to má skončit nebo ne
.
To byla dobrá hysterka s tím červ.přelivem
chudák chlap podpantoflák
tak si taky říkám,jak jsem zlatá ![]()
ty jo, takhle mu fláknout, to nebyl chlap ale normální papučák, až mi ho bylo líto… To byla mařena! Tu mladou Vendulu bych mlátila až by se začala chovat slušně, na druhou stranu kde to asi pochytila ![]()
Příspěvek upraven 23.03.12 v 21:43
@Anulinka22 hned jak přijde ten můj domů z noční tak mu ukážu,jak to někde chodí ![]()
Jako já říkám upřímně, že já bych z takovou leklou rybou být nemohla..určitě bych ho nemlátila a nelezla do výměny manželek, prostě bych s takovým člověkem být nemohla. Na nic ani nereaguje, když má donést nákup tak je chudinka celý ztrhaný protože ho musel nést přes celé město
a další podobné perly
. Já myslím, že jí prostě už totálně prdly nervy po 6 letech tohoto - což mimochodem není divu. Spíš se jí divím, že to řešila výměnou a né odchodem..
Já mu pořád říkám, ať se kouká se mnou…nééé, na to on se koukat nebude…a pak neví, co má doma za poklad
![]()
Můj chlap na to koukal se mnou a vysloveně se u toho bavil. Hlavně u té žárovky a pak u toho konce…
Říkám,si,jestlipak se ti lidé,alespon stydí,za to co předvedli.Ale, asi ne ![]()
@Kallkapa píše:
Jako já říkám upřímně, že já bych z takovou leklou rybou být nemohla..určitě bych ho nemlátila a nelezla do výměny manželek, prostě bych s takovým člověkem být nemohla. Na nic ani nereaguje, když má donést nákup tak je chudinka celý ztrhaný protože ho musel nést přes celé městoa další podobné perly
. Já myslím, že jí prostě už totálně prdly nervy po 6 letech tohoto - což mimochodem není divu. Spíš se jí divím, že to řešila výměnou a né odchodem..
A ta velká dcera-rozmazlená a drzá k tomu,no děs a hrůza,ani řízky neuměla naklepat,pěkně vychovaná a tata jí nechá,aby po něm řvala ![]()