Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
23.3.12 21:38
@Reinka píše:
A mě ten můj bude říkat, jak jsem na něj zlá :lol: :cert: Ty brďo … no, vždycky po skončení výměny mám sto chutí ho jít obejmout a jsem fakt ráda za to, co mám :dance:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: souhlasím :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3248

Ona ho zmlátí před kamerama a on se jí ještě omlouvá…tohle nedávám teda…uffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Já se mu nedivím, že jí omlouvá.. Ona je z něho vytočená do vrtule (taky bych byla, kdybych kmitala doma kolem děcek, vařila starala se a ten blb mi koukal jen pod pokličky, čučel mi pod žehličku a komentoval jak to dělat mám a jak né, popř. seděl u kompu či televize krom toho samo na pracáku :pocitac: :pocitac: ). On o ní nechce přijít, protože by přišel o veškerý servis, je si moc dobře vědom toho, že každá jiná už by ho dávno vykopla.. Tak radši přežije scénu, protože bez ní by byl totál v prdeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.3.12 21:39

Tak to holky bylo drsneeee!Teda ja bych tu mladsi kopla nekam,agresivni,vulgarni kravka :cert: Chapu,ze je hrozne kdyz chlap nemaka,ale myslim ze kdyby se chovala slusne a normalne to resile bez agrese,ze by snad i mel chut nekam jit,kdovi jak se chovak detem :cert: drsna vymena

• Citovat
  • Upravit
ewik92
23.3.12 21:39

Možná by ten konec měly vidět naši chlapi možná by hned změnily chování :lol:

• Citovat
  • Upravit
15674
23.3.12 21:41

No mě dostalo už na začátku, že ta jedna rodina se tam přihlásila proto, že manželka měla pocit sterotypu, a tohle jí mělo ukázat, jestli to má skončit nebo ne 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36

To byla dobrá hysterka s tím červ.přelivem :mrgreen: chudák chlap podpantoflák :roll: tak si taky říkám,jak jsem zlatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

ty jo, takhle mu fláknout, to nebyl chlap ale normální papučák, až mi ho bylo líto… To byla mařena! Tu mladou Vendulu bych mlátila až by se začala chovat slušně, na druhou stranu kde to asi pochytila :roll:

Příspěvek upraven 23.03.12 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
23.3.12 21:42

@Anulinka22 hned jak přijde ten můj domů z noční tak mu ukážu,jak to někde chodí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
23.3.12 21:42

Jako já říkám upřímně, že já bych z takovou leklou rybou být nemohla..určitě bych ho nemlátila a nelezla do výměny manželek, prostě bych s takovým člověkem být nemohla. Na nic ani nereaguje, když má donést nákup tak je chudinka celý ztrhaný protože ho musel nést přes celé město :pocitac: a další podobné perly 8o . Já myslím, že jí prostě už totálně prdly nervy po 6 letech tohoto - což mimochodem není divu. Spíš se jí divím, že to řešila výměnou a né odchodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.3.12 21:43

Já mu pořád říkám, ať se kouká se mnou…nééé, na to on se koukat nebude…a pak neví, co má doma za poklad :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
23.3.12 21:43

Můj chlap na to koukal se mnou a vysloveně se u toho bavil. Hlavně u té žárovky a pak u toho konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
23.3.12 21:44

Říkám,si,jestlipak se ti lidé,alespon stydí,za to co předvedli.Ale, asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
23.3.12 21:44
@Kallkapa píše:
Jako já říkám upřímně, že já bych z takovou leklou rybou být nemohla..určitě bych ho nemlátila a nelezla do výměny manželek, prostě bych s takovým člověkem být nemohla. Na nic ani nereaguje, když má donést nákup tak je chudinka celý ztrhaný protože ho musel nést přes celé město :pocitac: a další podobné perly 8o . Já myslím, že jí prostě už totálně prdly nervy po 6 letech tohoto - což mimochodem není divu. Spíš se jí divím, že to řešila výměnou a né odchodem..
:jazyk: Taky jí chápu..Uplně jí zničil..Nechápu jak sním može vydržet..Prostě vypěnila..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.3.12 21:45

A ta velká dcera-rozmazlená a drzá k tomu,no děs a hrůza,ani řízky neuměla naklepat,pěkně vychovaná a tata jí nechá,aby po něm řvala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí