Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
EvaValoi
23.3.12 21:55

Nechápu, že se ani neupraví, když mají být v televizi. On tam sedí v trenkách. A už vůbec nechápu, že se nevyjadřují trochu kultivovaně.

• Citovat
  • Upravit
8566
23.3.12 21:57
@sandrik píše:
hlavně si myslím, že bychom si to vůbec nedovolily! :cert:

Já myslím, že každý si ke svým rodičům (v takovém věku nemluvím o malých dětech) dovolí jen to co ví, že si dovolit může. Zřejmě je u nich na denním pořádku ještě větší cirkus, myslím, že před kamerama se každý trochu krotí, takže asi tak.. Tak jak jí táta dovolí aby se mohla chovat, tak se holka chová.. kdyby věděla, že jí jedna přiletí, v životě by si to nedovolila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.3.12 21:58

@Kallkapa mimo téma- zajímavý citát v podpisu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 21:59

Jako když ten chlap neměl 6 let práci, tak proč si s ním pořizovala dítě. Případně proč ona nešla do práce a na rodičáku by byl chlap. Hned by měli víc peněz. A zařídit kuchyň, tak aby se tam dalo pořádně vařit, není zas tak drahý :nevim: Ale seděl tam jak trubka. Dostat facku před kamerou, tak mám snad nějakou hrdost a bránila bych se. Asi se bál, že by doma mohl dostat další.

• Citovat
  • Upravit
13142
23.3.12 22:00
@Scorpio15 píše: ..možná brečel,ne dojetím z práce,ale od hrůzy,jak se mu tam nechce :mrgreen:
:potlesk: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
@Reinka píše:
Já mu pořád říkám, ať se kouká se mnou…nééé, na to on se koukat nebude…a pak neví, co má doma za poklad :P :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
EvaValoi

Bylo mi chvílemi na zvracení. Ze všech.

• Citovat
  • Upravit
ewik92
23.3.12 22:02

@lucenka

Spíše bych řekla, že se ani jednomu nechtělo do práce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
23.3.12 22:04
@lucenka píše:
Jako když ten chlap neměl 6 let práci, tak proč si s ním pořizovala dítě. Případně proč ona nešla do práce a na rodičáku by byl chlap. Hned by měli víc peněz. A zařídit kuchyň, tak aby se tam dalo pořádně vařit, není zas tak drahý :nevim: Ale seděl tam jak trubka. Dostat facku před kamerou, tak mám snad nějakou hrdost a bránila bych se. Asi se bál, že by doma mohl dostat další.

Lucenko vždyť ona říkala, že on nechce aby šla do práce, protože podle něj : „by šla jebat s jinýma“ 8o tak to řekla nakonci mezi osmi očima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.12 22:06

Zas na druhou stranu pokud ho 6 let buzeruje, shazuje… Tak se ani nedivím, že se mu nikam nechtělo… :think: Zvlášť do chlapskýho kolektivu… 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.3.12 22:06
@Kallkapa píše:
Jako já říkám upřímně, že já bych z takovou leklou rybou být nemohla..určitě bych ho nemlátila a nelezla do výměny manželek, prostě bych s takovým člověkem být nemohla. Na nic ani nereaguje, když má donést nákup tak je chudinka celý ztrhaný protože ho musel nést přes celé město :pocitac: a další podobné perly 8o . Já myslím, že jí prostě už totálně prdly nervy po 6 letech tohoto - což mimochodem není divu. Spíš se jí divím, že to řešila výměnou a né odchodem..

JJ bylo to drsný. Taky si myslím, že z ní šlo všechno nahromaděné za těch šest let.
Což z ní ale nedělá menší fůrii, než je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.12 22:07
@Kallkapa píše:
Lucenko vždyť ona říkala, že on nechce aby šla do práce, protože podle něj : „by šla jebat s jinýma“ 8o tak to řekla nakonci mezi osmi očima..

no a taky říkala, že na něj přece neječí,… A najednou mu vrazí i facku? :think: Něco se mi na tom nezdá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.3.12 22:09
@Kallkapa píše:
..to bych chtěla vidět toho,kdo by ji chtěl „jebat“-vždyt ji chyběly přední zuby a ostatní měla zkažený :mrgreen: ..chudák si myslí,jak by šla na dračku-je vidět,že je pár let doma a nechodí mezi lidi a tím si myslí,že ta jeho je nejkrásnější 8o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.12 22:09

Mně totiž pořád přijde, že se řeší domácí násilí, běda jak chlap vztáhne ruku na ženskou… Ale když ženská natáhne chlapovi, je ona ta chuděra, ve které se to střádalo, i když má o x kilo víc, jak ten chlap. :oops: Zajímaly by mě reakce, kdyby natáhl on jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.3.12 22:10
@CokeLady píše:
Tak už na to čučim na voyo.cz… zatím jsme na začátku, ale ta dcera Vendula 19 let vypadá spíš jak trošku vypapanej syn Vendelín 12 let 8o 8o 8o

Tak to je přesné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky