Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
23.3.12 21:46

Dokoukali jsme a mazec… Mě teda zarazila ta dcera v té druhé rodině… Jak byla uražená, že musí uvařit oběd a jak pak po tom tátovi řvala… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.3.12 21:47
@Kallkapa píše:
Já se mu nedivím, že jí omlouvá.. Ona je z něho vytočená do vrtule (taky bych byla, kdybych kmitala doma kolem děcek, vařila starala se a ten blb mi koukal jen pod pokličky, čučel mi pod žehličku a komentoval jak to dělat mám a jak né, popř. seděl u kompu či televize krom toho samo na pracáku :pocitac: :pocitac: ). On o ní nechce přijít, protože by přišel o veškerý servis, je si moc dobře vědom toho, že každá jiná už by ho dávno vykopla.. Tak radši přežije scénu, protože bez ní by byl totál v prdeli..

jo tak to mě taky napadlo a myslím, žes to napsala skvěle i ten tvůj druhý komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Scorpio15 píše:
A ta velká dcera-rozmazlená a drzá k tomu,no děs a hrůza,ani řízky neuměla naklepat,pěkně vychovaná a tata jí nechá,aby po něm řvala :cert:

Vždyť táta (s mámou) si jí tak vychoval, tak co se divíte.. :) . Byl to teda fakt hroznej spratek :pocitac: ale očividně celý tatínek (hlavně slovník) a celá maminka (temperament). Njn jablíčko nepadá daleko od stromu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
@nepř.berusenka66 píše:
@Anulinka22 hned jak přijde ten můj domů z noční tak mu ukážu,jak to někde chodí :mrgreen:
:lol: :lol: také to mám v planu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
@Kallkapa píše:
Já se mu nedivím, že jí omlouvá.. Ona je z něho vytočená do vrtule (taky bych byla, kdybych kmitala doma kolem děcek, vařila starala se a ten blb mi koukal jen pod pokličky, čučel mi pod žehličku a komentoval jak to dělat mám a jak né, popř. seděl u kompu či televize krom toho samo na pracáku :pocitac: :pocitac: ). On o ní nechce přijít, protože by přišel o veškerý servis, je si moc dobře vědom toho, že každá jiná už by ho dávno vykopla.. Tak radši přežije scénu, protože bez ní by byl totál v prdeli..

taky mě to napadlo, že už toho má holka prostě dost a když pak ještě slyší, jak to jiná dala do pořádku za 10 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
23.3.12 21:49

Holky, já tak řvát na svého otce a odtrhnout mu talíř z pod nosu, tak mi takovou střelí…dospělá, nedospělá… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

No já myslím, že bylo hnusný od tý starší ženský, jak mezi 8 očima řekla, že jí se podařilo za pár dní, aby chlap získal práci. Přitom jestli jsem to správně pochopila, ona s tím, neměla lautr nic společného. Takže akorát rozdmýchala oheň a pak už stačilo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
@admenL píše:
Holky, já tak řvát na svého otce a odtrhnout mu talíř z pod nosu, tak mi takovou střelí…dospělá, nedospělá… :twisted:

hlavně si myslím, že bychom si to vůbec nedovolily! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
23.3.12 21:50

Bylo,tam někde uvedeno,kolik té velké dceři je let?Nějak se to nedalo poznat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.3.12 21:51

Asiá mate pravdu holku,jsem si vzpomela na tu zarovku nebo ten nakup :roll: a pak aby se neudela tak skaredy,tak si najednou sehnal praci a to jeste kdovi jestli,beztak lhal jen aby byl klid :roll: Kopnout do ritky takoveho magora a mlada Vendulka no pubertack ana entou,cela maminka a tatinek :nevim: ALE TY HRNCE,TO BYL TAKY MAZEC :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15674
23.3.12 21:51
@boball píše:
Bylo,tam někde uvedeno,kolik té velké dceři je let?Nějak se to nedalo poznat :?:

19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
23.3.12 21:52
@sandrik píše:
hlavně si myslím, že bychom si to vůbec nedovolily! :cert:

máš pravdu, at už jsem dospělá a mám svou rodinu, pořád mám ke svému otci nějákou úctu…a měla jsem ji i v devatenácti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
@admenL píše:
Holky, já tak řvát na svého otce a odtrhnout mu talíř z pod nosu, tak mi takovou střelí…dospělá, nedospělá… :twisted:
..nápodobně :potlesk: ..pěkně vychovaná dcerunka :mrgreen: ..taková „nevdatelná“ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088

Díky.Tak to potěš koště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.3.12 21:55
@marra píše:
Asiá mate pravdu holku,jsem si vzpomela na tu zarovku nebo ten nakup :roll: a pak aby se neudela tak skaredy,tak si najednou sehnal praci a to jeste kdovi jestli,beztak lhal jen aby byl klid :roll: Kopnout do ritky takoveho magora a mlada Vendulka no pubertack ana entou,cela maminka a tatinek :nevim: ALE TY HRNCE,TO BYL TAKY MAZEC :mrgreen:
..možná brečel,ne dojetím z práce,ale od hrůzy,jak se mu tam nechce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky