Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
23.3.12 23:08
@bára2221 píše:
masakrrr :zed: já být jima tak bych se styděla vylézt zítra na ulici.....
:palec: ..to já taky :mrgreen: ..kanálem by měli od zítra chodit :oops: :oops: ..není za co je pochválit,jen politovat za tu ostudu,co si uřízli :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.3.12 23:10
@mari1912 píše:
Tak to byl mazeeec :pankac:
Ten můj z toho šel na pivo.No už se vrátil,tak mu jdu dát pusu :*
A mojí dceři taky,za to,že na mě nekřičí :pankac:
:mrgreen: to si zaslouží :palec: ..jeden si pak váží toho,co má doma :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
24.3.12 07:12

@Barca12345

Mohu se zeptat co Tě k tomu přimělo aby jses přihlásila ?

• Citovat
  • Upravit
17013
24.3.12 08:01
@Kallkapa píše:
Lucenko vždyť ona říkala, že on nechce aby šla do práce, protože podle něj : „by šla jebat s jinýma“ 8o tak to řekla nakonci mezi osmi očima..

No hele, vzhledem k tomu, jak se předvbáděla v tom spodním prádle v tom bazénu :poblion: :poblion: :poblion: se jeho uvažování ani nedivím, ale stejně, tohle jsou většinou kecy a „důvody“ ženskej, co jsou líná prasata a makat se jim nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.3.12 08:09

Já osobně bych do výměny nikdy nešla, brrr, představa, že by se měl o moje dítě starat někdo jinej, jsem to říkala včera manželovi, prej by ji Jarouška nepůjčil, že by se o něj staral sám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak po tom, jak ho pokořila se klukovi asi bude velice těžko chodit do práce mezi chlapy :cert: :cert: Je to slepice, fakt je. On je na zabití, ale její chování děs, běs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
24.3.12 09:02
@Reinka píše:
Mám v sobě celou studentskou pečeť…a nic…čumím na to a nemůžu tomu uvěřit, mě ho snad bude nakonec líto :think:

Mi ho teda nakonec i líto bylo. jenže upřímně, mít doma takového schopného chlapa, tak ho mlátím asi taky :lol: Vendula by potřebovala do pusy mýdlo, když tak držkuje vlastnímu otci. Já mám pusu teda prořízlou, ale ani dneska bych si to k němu nedovolila. Jenže na druhou stranu on by to ani takhle nekomentoval- ta holka se snažila a on jen pindal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.3.12 09:08
@Anulinka22 píše:
@Barca12345Mohu se zeptat co Tě k tomu přimělo aby jses přihlásila ?

Klidne muzes… ;)
Proste hec, nebyla v tom partnerska krize, hledani sama sebe, ani penize - i kdyz honorar se hodi kazdemu… proste jen touha vedet, ze vse zvladnu a ze muj muz s dcerou to taky zvladnou.

Jinak holky, mrknete na tuto vymenu, to jsem kolikrat az brecela…

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.3.12 09:19
@Barca12345 píše:
Klidne muzes… ;)
Proste hec, nebyla v tom partnerska krize, hledani sama sebe, ani penize - i kdyz honorar se hodi kazdemu… proste jen touha vedet, ze vse zvladnu a ze muj muz s dcerou to taky zvladnou.

Jinak holky, mrknete na tuto vymenu, to jsem kolikrat az brecela…

http://www.youtube.com/watch?…

Obvykle nemluvím sprostě, ale na tohle se nedá říct nic jiného než: TY VOLE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.3.12 09:24

No tak včera sem koukala jak puk !!! Neříkám že sem na chlapa jak bonbonek ale facku pred kamerama ??? A kdyby pak jeste prisel a omlouval se ze uz bude milej a nebude mluvit do vychovy !!! Ty vole mel ji ji vratit sbalit se a zmizet !!!
Jinak malou Vendulku bych rezala od rana do vecera…ale ja myslim ze po vcerejsku kdy to urcite videli kamaradi a spoluzaci si to vyzere i bez facek…nejsem zdatna kucharka kdyz sem se vdala umela sem polivku z pytliku ale tchyne me vse naucila ale i rizky bych zvladla i driv. A jako co si o d ni ten tata nechal libit ??? Me by muj na miste dobil kamery nekamery !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.3.12 09:46
@bára2221 píše:
masakrrr :zed: já být jima tak bych se styděla vylézt zítra na ulici.....

Já myslím, že tydle typy lidí vůbec nenapadne se stydět, spíš naopak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.3.12 09:51

Ty jo a Vendulka…jsem nejdřív myslela jak tu už někdo psal, že je to kluk tak 12ti letej, po zjištění, že je to holka jsem řešila kolik jí tak cca mlže být…nakonec jsem zůstala podle chování u toho věku kolem 12-13let (i když ty prsa mi do toho neseděly :mrgreen: ) a teď se dozvím, že je jí už 19 8o

Co to je za chování? To, že je spratek to pochopím - jak si ji rodiče naučili a navzájem se k sobě chovali, tak to dělá i dcerka ale jinak mi přišla - až na ty prsa teda :-D - dost nevyzrálá - jakože mentálně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.3.12 10:11

Tak já to pochopila, tak že to nebude Venduly vlastní otec. Jí je 19 a říkali, že jsou spolu 10 let. Takže on je v tom podle mne s výchovou nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.3.12 10:13

Tak nevinně, že na sebe řvou ty krávo, svině atd? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.3.12 10:29

Slovník hrozný o tom žádná, ale jejich vztah mi spíš přišel jako kamarádský než vztah otec x dcera. A použítí těch slov mi přišlo ne navážno, ale jako špičkování. Někdy stejné slovo dokáže ranit a jindy ne a tady ta slova nebyla vyřčena s úmyslem ranit a podle mne ani neranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.3.12 10:33

Jasně je to jejich věc, jak se k sobě chovají. Já jsem byla s našima taky spíše kamarádka než, že by u nás byl vyloženě model rodič x dítě…ale co je moc, to je moc. Já jsem huba prořízlá, ale takto bych ani kamaráda neoslovila (když už chci říct sviňe, tak to zaobalím do sviňuchy apod :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí