Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda zatím koukám na ten slovenský díl- asi 10 minut a teda- fuj
Vždycky , když si budu myslet, že mám doma bordel, tak si to pustím ![]()
@Nainuva píše:
Teda zatím koukám na ten slovenský díl- asi 10 minut a teda- fujVždycky , když si budu myslet, že mám doma bordel, tak si to pustím
taky jsem koukala..hrozný. Upřímně, chudáci děti, snad aby jim to tam sociálka zarazila, než nechat děti žít v takový špíně.
@Mami&Emmi píše:
taky jsem koukala..hrozný. Upřímně, chudáci děti, snad aby jim to tam sociálka zarazila, než nechat děti žít v takový špíně.
kdepak, čekají páté dítko…nedávno jsem četla nějaký článek…
Jinak do Výměny bych se nepřihlásila ani náhodou. Ale podívám se ráda, to jo…ta Vendula 19ti letá, to je fakt holka zralá na přes pusu…a toho mladýho táty mi bylo až líto…jako, aby dostal před kamerou pěstí a neřekl ani popel, to je drsný…jak to pak může vypadat u nich doma v reálu? A nebo že by jí jen bouchly nervy? Nevím, každopádně, bylo to drsný…
@Scorpio15 píše: ..to bych chtěla vidět toho,kdo by ji chtěl „jebat“-vždyt ji chyběly přední zuby a ostatní měla zkažený..chudák si myslí,jak by šla na dračku-je vidět,že je pár let doma a nechodí mezi lidi a tím si myslí,že ta jeho je nejkrásnější
![]()
@Mami&Emmi píše:
Tak hormony zapracovaly a po počátečním šoku přišlo slzavé údolí. Proboha, to snad ani není možné..
No tedy, koukali jsme s přítelem na ten slovenský díl a opravdu nestačili zírat. Kolik dětí takhle musí bydlet? A nejhorší na tom je, že tací lidé nemají jedno dítě, ale rovnou několik
Ještě kdyby šlo jen o chudobu, ale vždycky se chudoba nemusí rovnat bordelu, no fuj ![]()
je to skoro až k pláči ,
ale se dneska celý den směju jak sváděla toho ožralýho fotra…hahááá
@ewica píše:![]()
je to skoro až k pláči ,
![]()
ale se dneska celý den směju jak sváděla toho ožralýho fotra…hahááá
to bylo dost trapný, kdyby aslespoň na ty tanga měla postavu a tu podprsenku měla nějakou zapranou ![]()
Vendula nebyla jeho vlastní dítě
Nesedělo to časově ![]()
No, po včerejším náročném dni v práci opravdu oddech a relax u Výměny, nestačila jsem zírat, jakým způsobem a hlavně ,,jak,, se dá ještě dneska žít a jednat
.
Malá Vendula - fracek na entou, pár minut jsem neveřila, že jde o holku … za její chování a slovník by byla řezaná od rána do večera, k rodině Michaely, raději pomlčím - možná nejsme ,,normální,, my, ale u nás si rozhodně s partnerem nenadáváme. Obě rodiny mají po včerejším odvysílání slušný … z ostudy kabát, schválně, čeho se dočkáme příští pátek … ![]()
Tak jsem viděla správně, že měla tanga ![]()
Nahrála jsem si to, takže chlap bude mít dneska povinný program, bude mě pak na rukách nosit a líbat zem, po které chodím
to bylo hustý. Ale co se člověk diví, vychovávají sobě podobné lidi, to je koloběh. Chlapecká dívka Vendy .. no tu bych za snachu nechtěla, už chápu, jak „vznikají“ tchýně mrchy ![]()
@Kallkapa píše:
A tady něco z bulváruhttp://www.super.cz/…ho-muze.html
no to se dalo čekat, že to takhle dopadne ![]()
@kozisek píše:
Tak jsem viděla správně, že měla tanga
Zrak tě opravdu nešálil ![]()
@Kallkapa píše:
A tady něco z bulváruhttp://www.super.cz/…ho-muze.html
aspoň budeme vědět o kom diskutujeme, když se budeme bavit o sociálních dávkách a jejich čerpání
![]()
@muffinka89 píše:
Já takhle zařvat na tátu tak jí dostanu že druhou vezmu o zem
presne
to jsem vcera rikala taky
Přesně jak píšeš.
Přislo mi to trapný,opravdu.Koukala jsem na to chvíli a stačilo.Jedna horší než druhá a ten babo-chlap malá Vendula byla na ránu.Tlustá,hnusná,drzá.Potřebovala bych pořádně umýt pusu mýdlem,aby se naučila pořádně mluvit a místo válení, jít někam běhat.