Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že ten mladej nemakačenko dostane pořádnej flákanec po čuni…
Jéé, ono to je jako na pokračování? A já si říkala, že už můžu jít rodit
A ono prd…tak ještě týden
![]()
Nevite nektera, kolik ma tahle serie dilu? Mam za osm tydnu rodit, tak at vim, na kdy to posunout
![]()
taky sleduju a chvilkama nevěřím svým očím
ta mladá holčina mě dostává do kolen, nechápu, jak si může dovolit takhle se chovat k tátovi, ale co mě to udivuje, když jsem slyšela, jak jí otec „tituloval“ poté, co ho strčila do bazénu ![]()
Pokud vím, tak je každý týden nový díl. Nebo se pletu ? ![]()
@Reinka
Abys neporodila u některého dílu… ![]()
Ono co chtět, pokud je pravda jak říkali ve zprávách, že se tam hlásí rodiny místo manželské poradny…
@Anulinka22 píše:
@ReinkaPokud vím, tak je každý týden nový díl. Nebo se pletu ?
nepleteš, je to tak ![]()
@KvetinkaL píše:
@Reinka
Abys neporodila u některého dílu…
Ono co chtět, pokud je pravda jak říkali ve zprávách, že se tam hlásí rodiny místo manželské poradny…
určitě. Asi si to chtějí vyzkoušet jinde, jestli je ten jejich problém i jinde a jak to jinde chodí a pod ![]()
@sandrik píše:
taky sleduju a chvilkama nevěřím svým očímta mladá holčina mě dostává do kolen, nechápu, jak si může dovolit takhle se chovat k tátovi, ale co mě to udivuje, když jsem slyšela, jak jí otec „tituloval“ poté, co ho strčila do bazénu
Na mě jsou obě rodiny trochu moc hrrr. Zachvilku ho propleskne
. Ani se nedivím, též bych ho propleskla (ale už doma
)
Moc pěkný dneska…obě jsou teda takové přechytralé, ani jedna mi není sympatická, nemakačenko trošku jednoduší, ale zase musím říct, ta jeho ho asi pěkně péruje a ponižuje, jak se má pak chlap vedle takový ženský cítit…19ti letá holka/kluk, no, t bych snad natáhla, je to nevychovanej spratek, a jak se chová k otci, no, to by zkusila jednou, a její táta, no, nazývat vlastní dítě krávou…taky trošku důkaz primitivnosti…
Ale, kdo by na to koukal, bez akce…že? ![]()
Příspěvek upraven 23.03.12 v 21:27
Ještě bych chtěla vidět, jak to dopadlo v domácnostech po pár měsících
Nebo porodit v sobotu a v pátek už budeš koukat doma s miminem ![]()
A ta holčina by potřebovala pořádnou lekci chování.
Tak to je dobrý, uff
Já si totiž vyhlídla 28.3: to jsem se mělaq narodit já, tak jakože by malej moh taky vykouknout o stejnej počet dnů dřív jako maminka
Hezky by nám to vyšlo…
Tak a teď bude fackáááá
![]()