Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Tak dnešní díl žádná velká husťárna, ale toho Pepu, toho mít doma, tak už nežije![]()
- sral mě šíleně
jak tu ženskou buzeroval kvůli prkotinám a sám línej jak vandrák v červenci.
Mmch myslíte, že za to ty rodiny furt dostávaj prachy? V minulých sériích tuším dostali každá rodina 50 tis.
Si myslím , že nejvíc rejžovali psychologové, páč dát dohromady takový rodinky .. ![]()
@Gina108 píše:
Tak dnešní díl žádná velká husťárna, ale toho Pepu, toho mít doma, tak už nežije![]()
- sral mě šíleně
jak tu ženskou buzeroval kvůli prkotinám a sám línej jak vandrák v červenci.
Mmch myslíte, že za to ty rodiny furt dostávaj prachy? V minulých sériích tuším dostali každá rodina 50 tis.
Jo, myslím, že za to mají těch 50 tisíc, někde to psali.
Kolik bylo té Bohunce, nějak mi to uteklo. Tipla bych tak kolem 50.
@Emilie píše:
No, dívat se na to? Baví tě to? Dá ti to něco? Já nechci rejpat, ač to možná tak vypadá, jen se ptám na názor …
aha
divam se na to, ze tam nic jinyho neni
resi tam jen same ptakoviny ![]()
@MUFICE píše:
Jo, myslím, že za to mají těch 50 tisíc, někde to psali.Kolik bylo té Bohunce, nějak mi to uteklo. Tipla bych tak kolem 50.
Nevim. Musela bych být fakt v těžkým průšvihu, aby mi to za ty peníze stálo ![]()
@MUFICE píše:
Jo, myslím, že za to mají těch 50 tisíc, někde to psali.Kolik bylo té Bohunce, nějak mi to uteklo. Tipla bych tak kolem 50.
Já vím jen ty chlapy - Pepa 31, sportovec 34. Ty voe, voba věkově mladší než já, ale já teda vypadám mladší:mrgreen: prostě bych jim hádala oboum víc než mně
akorát holt nejsem krááásně voblečená
![]()
Bohunku tipuju taky tak na 55 však tam na konci mezi 8 očima padla zmínka, že má už vnoučátko, ale to jsem asi blbě slyšela ![]()
@Gina108 píše:
Já vím jen ty chlapy - Pepa 31, sportovec 34. Ty voe, voba věkově mladší než já, ale já teda vypadám mladší:mrgreen: prostě bych jim hádala oboum víc než mněakorát holt nejsem krááásně voblečená
![]()
![]()
![]()
Bohunku tipuju taky tak na 55 však tam na konci mezi 8 očima padla zmínka, že má už vnoučátko, ale to jsem asi blbě slyšela
Říkala, že má snad 2 vnoučata a 4 děti. Tomu jejímu synovi bylo myslím 14 let, takže jí mohlo být kolem 50, i když vypadala starší.
@Emilie píše:
Nevim. Musela bych být fakt v těžkým průšvihu, aby mi to za ty peníze stálo
Heh, já bych do toho klidně šla i zadarmo, ale nesmělo by se to vysílat v TV. Prostě taková soukromá výměna
ale aby u toho jako byl nějaký ten štáb, co kdyby ta druhá rodina byli úchylové, že.
Mi to přijde jako takový dobrý adrenalin.
@Gina108 píše:
Já vím jen ty chlapy - Pepa 31, sportovec 34. Ty voe, voba věkově mladší než já, ale já teda vypadám mladší:mrgreen: prostě bych jim hádala oboum víc než mněakorát holt nejsem krááásně voblečená
![]()
![]()
![]()
Bohunku tipuju taky tak na 55 však tam na konci mezi 8 očima padla zmínka, že má už vnoučátko, ale to jsem asi blbě slyšela
Říkala to už i ze začátku, že 2.děti už mají vlastní rodinu. (teda myslím, že říkala 2)
@petula.bir píše: Říkala to už i ze začátku, že 2.děti už mají vlastní rodinu. (teda myslím, že říkala 2)
jj řikala 2
@petula.bir píše: Říkala to už i ze začátku, že 2.děti už mají vlastní rodinu. (teda myslím, že říkala 2)
Tak to má teda doma pěknýho zajíce. Teda pěknýho moc ne, brrr, ale aspoň o 20 let mladšího teda jo. Jako sice jsem taky na mladší
ale dej pánbu ať takhle nedopadnu. To musím dát peroxidce za pravdu, že kvůli němu tak trochu sere na ty děti a jemu jsou děcka ukradený. ![]()
myslím že to říkala hned na začátku, že jí je 48 nebo 49,už nevím…
@MUFICE píše: Říkala, že má snad 2 vnoučata a 4 děti. Tomu jejímu synovi bylo myslím 14 let, takže jí mohlo být kolem 50, i když vypadala starší.
Bohunce bylo 48 a 2 děti už měla z domova a jedno vnouče
@MUFICE píše:
Ta blondýna mi tím výrazem hrozně připomínala Mašlíkovou
no vidíš,a já si furt říkala,koho mi připomíná
![]()
Mašlíkovou neznám..
Ale mě byla kupodivu blondýna celkem sympatická
Sice ty peníze nejak neukočírovala, ale zase se mi líbilo, že to pojala tak nějak pohodově-dovolenkově.Nehrotila každou prkotinu,jako jiné v jiných dílech, prostě to tam chtěla v klidu přežít
Ale ta druhá starší paní by se možná mohla trošku zamyslet, proč jim to tak neklape.Když si najde takovýho mlaďocha, tak se dá celkem předpokládat, že on bude mít ještě jiné zájmy,než jen kecnout na gauč a čučet na telku…a hulit…! Změna životního stylu,víc pohybu…by možná neškodila…ale, kdo ví
Jestli je to takovej mladej-starej, tak je mu to asi fuk ![]()