Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Jako s těma prachama to podle mě hodně přehnala a nedivim se Pepovi, že do ní šel, leckterej chlap by jí seřval mnohem víc.Nelíbilo se mi ANI TROCHU, že koupila nějakou drahou, tapetu se kterou mimochodem ty skříně vůbec neprokoukly a nějakou sololitovou desku za postel. Ať tam měla Bohunka koupený cokoliv, měla tam dát to, co po ní v manuálu chtěla paní domu. Jako někomu podle svých představ (nevkusných) předělávat byt a utratit na to jeho prachy a žádat další, protože v lednici jsou jen buřty, to je na facku.
Líbilo se mi, jak Bohunka vyšlápla tu věž kvůli známce, je to příjemná ženská, na nic si nehraje a na svůj věk vypadá supr.
Ještě jsem to nedočetla dokonce ale zvýrazněnou část bych chtěla reagovat. Zdá se Ti, že na svůj věk vypadá supr? Říkali tuším, že je jí 48, zdá se Ti že vypadala lépe než na 48 ? Mě se zdála úplně přiměřeně svému věku, ale musím říct, že vedle Pepy(? byl to pepa? chuďar s šátkem) vypadala spíš jak jeho mamina
. Povahově mi přišla trošku línější
ale žádný extrém (ne kvůli spiningu ale kvůli toho jak byla na nervy z toho, že musí za malou v zoo pobíhat
- co čekala, že
). Mlaďoška je prostě mlaďoška, je jasné, že bude mít větší „vyřídilku“ než o generaci starší paní, která by mohla být věkově i její matka.. Já bych se do toho kupování tapet možná taky pustila kdyby si to ty děti vyloženě přáli - pepa s tím souhlasil, neurčil kolik to má stát
ale nechala bych na dětech ať si vyberou vzorek, její nákup se mi moc nelíbil, nehledě na to, že za devatenácet nebo kolik za tu tapetu dala by už pořídala nějaou jinou skříň kdyby moc chtěla
. Pepa s nákupem souhlasil, tak v tom nevidím až takovou kovobjku, měl říct jasně nesmí to stát více než pět set - třeba nebo tak něco. Desku kupovat neměla. Ta rohož na pláž by byla sice na stěně šílená, ale když si to paní přála, tak to je její boj. Že se to Monice nelíbí, je její problém, ona tam spát nebude. Každopádně ať už nakoupila cokoliv, měla si nechat i klidně blbé dvě stovky na to aby mohla zajistit jídlo. Když už je uvalila, neměla si stěžovat nadruhou stranu se ale Pepa ukázal jako pěkný debil, že dětem nekoupí ani blbou šťávu a sám si jde zrýt pysk na zahradu - normální hovado. Mno.. asi spoléhala na manuál, kde bylo napsáno, kdyby peníze došly Pepa dá..(takže Bohunka připouštěla, že penízky můžou utratit ale z rozvahou..Kdyby jí napsala máš tu tři tisíce, musíš s tím vyjít Pepa už Ti nedá ani korunu asi by se taky na nějaké tapety a blbosti vykašlala že..) K Evženovi ani nemám moc co říct, byl skoro furt v práci
a přišel mi fajn
.
@kozisek píše:
A ještě mě naštvala tou šťávou, já třeba piji také většinou vodou, mě to nechutná a co![]()
Tam šlo o princip a né o šťávu. Že dětem šťávu nekoupí protože tvrdí, že nemá peníze ale na chlastačku - pivo, cigára a panáky na zahradu má.
No já bych Bohumilu tipla tak přes 50,takže mi nepříjde že by vypadala nějak dobře ![]()
@Kallkapa píše:
Tam šlo o princip a né o šťávu. Že dětem šťávu nekoupí protože tvrdí, že nemá peníze ale na chlastačku - pivo, cigára a panáky na zahradu má.
přesně
@lusis píše:
No já bych Bohumilu tipla tak přes 50,takže mi nepříjde že by vypadala nějak dobře
Já jsem na začátku myslela, že ten Pepa je její syn
říkali, že má čtyři děti, říkám si - aha dva kluci a holka, ještě někde je to čtvrté a ten chlap..
Nakonec se z jednoho syna vyklubal její přítel ![]()
@Kallkapa píše:…tak nějak
Já jsem na začátku myslela, že ten Pepa je její synříkali, že má čtyři děti, říkám si - aha dva kluci a holka, ještě někde je to čtvrté a ten chlap..
![]()
Nakonec se z jednoho syna vyklubal její přítel
Tak taky přispěju do diskuze.Pepa mi přišel takový divný..jak se choval k těm dětem,že jim ani šťávu nechtěl koupit,no hnus.Hlavně že na cigarety a chlast je vždycky
Navíc není ani žádný krasavec,ale to je teda jedno.Chápu,že pro chlapa jsou cizí děti vždy prostě cizí,ale i kdyby to byly nevím koho,šťávu jim koupit mohl.Těch dětí je mi celkem líto a divím se té paní,že jí to nevadí.Ta starší paní se trošku ztapňovala tím,jak furt říkala,že má ráda gaučing atd.By měla být ráda,že si jde zadarmo zacvičit,navíc kde je více lidí,tam to taky více motivuje..Ale možná si připadala mezi těmi mladými hezkými holkami blbě,to se jí ani nedivím.Jinak mi přišla celkem v pohodě.Ta blondýna,tam nemám slov.Jako na to,že byla na pracáku,tak teda peníze uměla roztočit!Ještě jsem neviděla někoho nezaměstnaného tak utrácet!Vyloženě mi přišlo,že peníze jí netrápí,že manžel jí rád vždy zasponzoruje.Hodně lidí,co třeba přišli o práci by si takhle vyskakovat nemohlo.Podle mě evidentně kupovala ty tapety atd. s tím,že zbytek jí dá Pepa.jENŽE asi nepočítala s tím,že každý chlap není jako její manžel,že jí dá peníze,kdykoliv si o ně řekne
A myslím si,že pracuje načerno,protože pochybuju,že by trenérku spinningu dělala zadarmo.
Jinak nuda-minulý díl s tím mladým klukem,co dostal facku,se mi líbil více ![]()
@suwari píše:
Tak taky přispěju do diskuze.Pepa mi přišel takový divný..jak se choval k těm dětem,že jim ani šťávu nechtěl koupit,no hnus.Hlavně že na cigarety a chlast je vždyckyNavíc není ani žádný krasavec,ale to je teda jedno.Chápu,že pro chlapa jsou cizí děti vždy prostě cizí,ale i kdyby to byly nevím koho,šťávu jim koupit mohl.Těch dětí je mi celkem líto a divím se té paní,že jí to nevadí.Ta starší paní se trošku ztapňovala tím,jak furt říkala,že má ráda gaučing atd.By měla být ráda,že si jde zadarmo zacvičit,navíc kde je více lidí,tam to taky více motivuje..Ale možná si připadala mezi těmi mladými hezkými holkami blbě,to se jí ani nedivím.Jinak mi přišla celkem v pohodě.Ta blondýna,tam nemám slov.Jako na to,že byla na pracáku,tak teda peníze uměla roztočit!Ještě jsem neviděla někoho nezaměstnaného tak utrácet!Vyloženě mi přišlo,že peníze jí netrápí,že manžel jí rád vždy zasponzoruje.Hodně lidí,co třeba přišli o práci by si takhle vyskakovat nemohlo.Podle mě evidentně kupovala ty tapety atd. s tím,že zbytek jí dá Pepa.jENŽE asi nepočítala s tím,že každý chlap není jako její manžel,že jí dá peníze,kdykoliv si o ně řekne
A myslím si,že pracuje načerno,protože pochybuju,že by trenérku spinningu dělala zadarmo.
Jinak nuda-minulý díl s tím mladým klukem,co dostal facku,se mi líbil více
Tak můj chlap třeba ty tapety komentoval tak, že by jí jasně řekl, když by něco takového nadhodila, že designéra dělám v naší rodině já, takže si nepřeje aby něco kupovala. Že dostala peníze na jídlo, tak ať hospodaří s jídlem. Taky pak dodal, že děti už byli dost velké na to aby si třeba vybrali do pokojíčku něco sami, takže kdyby na tom děti trvali, řekl by jí, že to půjdou vybrat společně a platit se to bude zvlášť nikoliv z peněz na jídlo.. Že se ten trouba pak nemůže divit, když jí všechno odkejvá..
Jsem si to dneska pustila znovu, v klidu a myslím, že porovnávat ty dvě nelze, jedna ženská, co porodila a vychovala čtyři děti, nevíme, co si prožila v minulém život a druhá mladinká, sice dítě, ale zjevně je zvyklé na dětské koutky a hlídání. I když objížděla nákup, tak se to asi nedá srovnávat s prací ve fabrice, měli ji tam hnát na směnu a možná by si ráda také dáchla
Navíc ten věk, je jasné, že starší ženská bez sportovní minulosti bude po spinningu zdechlá, bych byla i já ![]()
Bloncka mi navíc přišla trochu „kam vítr, tam plášť“, nejdřív Pepa OK, zase toho tolik nevypije, dělá a pak ji odmítl pomoct a dát prachy a najednou obrat
A nevím, co tam plácala, že je neschopný tam dát ty desky, vždyť ten její také neslepil židle kdoví jak dlouho ![]()
@MUFICE píše:
Ta blondýna mi tím výrazem hrozně připomínala Mašlíkovou
Možná i tím vařením, viděli jste jí rozklepávat vejce u „Krause“, jsem se pobavila ![]()
já jsme teda nepochopila, když Monika říkala,že za tapetu,desku a silikon a ještě cosi, utratila celkem 1100Kč, tak za co utratila těch zbylých 1900Kč, když tam skoro nic nevařila a nenakupovala
ale možná to jenom nebylo ukázané, ono televize si to stejně sestříhá a upraví podle sebe
Jinak mi ta boncka přišla celkem v pohodě, i když s tím nákupem v Obi to přepískla,ale co… Furt lepší jak líná Bohunka, samá gaučing,ležing,televizing, no potěš koště. A já jí teda tipovala tak 55, když jí srovnám s mojí mamkou,které je 47, tak je to nebe a dudy…ale po tom spinningu bych byla k.o. i já,pamatuju,když jsem byla na prvních hodinách já,to byl mazec. Myslím,že ta jak uslyší slovo „spinning“ a „ZOO“ tak se jí budou ježit vlasy na hlavě
Joo a ještě teda nechápu co jí nakonec přimělo k rozhodnutí, že s tím Pepou zůstane,když tam říkala,že byla rozhodnutá ho po Výměně opustit?
Já bych s ním vyrazila dveře hned!
@Michaela23 - dneska jsem četla na iDnes, že už spolu nejsou.
@Michaela23 No, mě napadá, jestli za ty peníze nekoupila Pepovi pivo a cigára ![]()
@radusa Tady se můžeš mrknout na Mašlici, určitě jí znáš ![]()
https://www.google.cz/search?…
@MUFICE píše:
@Michaela23 No, mě napadá, jestli za ty peníze nekoupila Pepovi pivo a cigára
Nebo z toho platila ten bungee jumping a tu diskotéku. ![]()