Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5368
2.4.12 09:32
@petula.bir píše:
Taky mi to nějak uniklo :-) ale Honzík tady zlobil tak jsem říkala, že se to dozvím tady … no tak asi prachy měla :-) ale zajímalo by mě kdo platil ten seskok :-))

Ja si myslim, ze to mohla treba zaplatit Nova (nebo ta firma, ktera to poradala). Je to divacky atraktivni, ta firma si tam udelala reklamu..
Jinak ja tenhle dil kvituju, obe maminky byly uplne jiny, ale obe celkem sympaticky. Kdyz to srovnam s „fackovaci“ pani z predchoziho dilu :roll: Aspon byl jednou klid. Pepa, nebo jak se ten krasavec jmenoval, byl desnej, tyhle permanentni kritiky miluju.
Divala jsem se na ten druhy dil az vcera na voyo.cz a STRASNE me s–e, jak tam pred kazdou reklamu davaji ukazku s tou fackou. Uz jsem ji videla asi desetkrat a porad se u toho cejtim, jak kdyby fackovali me. Doufam, ze to brzo zmenej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
2.4.12 09:55

@beodenka Taky si myslím, že ten seskok platila NOVA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.4.12 09:57
@MUFICE píše:
@beodenka Taky si myslím, že ten seskok platila NOVA.

I já si myslím.. že potřebujou v každém díle mít něco extra co přitáhne sledovanost, takže když už neseženou totálně konfliktní, rozdílné páry alespoň tam hodí nějaký adrenalín.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.4.12 11:24
@beodenka píše:
Ja si myslim, ze to mohla treba zaplatit Nova (nebo ta firma, ktera to poradala). Je to divacky atraktivni, ta firma si tam udelala reklamu..
Jinak ja tenhle dil kvituju, obe maminky byly uplne jiny, ale obe celkem sympaticky. Kdyz to srovnam s „fackovaci“ pani z predchoziho dilu :roll: Aspon byl jednou klid. Pepa, nebo jak se ten krasavec jmenoval, byl desnej, tyhle permanentni kritiky miluju.
Divala jsem se na ten druhy dil az vcera na voyo.cz a STRASNE me s–e, jak tam pred kazdou reklamu davaji ukazku s tou fackou. Uz jsem ji videla asi desetkrat a porad se u toho cejtim, jak kdyby fackovali me. Doufam, ze to brzo zmenej :pocitac:

Souhlas, ty dvě ženský z druhýho díly byly v pohodě, ale to víš, my na nich taky nenecháme nit suchou :oops: :mrgreen: Ta fackovací bába byla teda hustější a těším se na další exotky :mrgreen: i když vyváženost musí být, pořad složený jen z pošahaných magorek by mě taky nebavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.4.12 11:26
@MUFICE píše:
@beodenka Taky si myslím, že ten seskok platila NOVA.

No tyy jo, i kdyby za to dali prachy navíc mně, tak bych asi neskočila. A když, tak jedině ze Žďácháče pěkně nad vodou, takhle bych se fakt bála. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
2.4.12 11:58
@Gina108 píše:
No tyy jo, i kdyby za to dali prachy navíc mně, tak bych asi neskočila. A když, tak jedině ze Žďácháče pěkně nad vodou, takhle bych se fakt bála. :think:

Já ani to ne, mám problém se podívat v Jihlavě i z ty svatojakubský věže dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
2.4.12 12:37

viděla jsem ten díl co bude teď v pátek,a musím říct,že že ta mladší ženská je fakt exot,furt jenom brečela,nic neudělala,přitom jí nikdo nic nedělal.no uvidíte samy :)

• Citovat
  • Upravit
8566
2.4.12 12:40
@lusis píše:
viděla jsem ten díl co bude teď v pátek,a musím říct,že že ta mladší ženská je fakt exot,furt jenom brečela,nic neudělala,přitom jí nikdo nic nedělal.no uvidíte samy :)

A kdes ho viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
2.4.12 12:43

na voyu.dala jsem si tu 7 denní zkušební dobu zdarma a 3 díl tam byl hned v pátek po odvysílání 2 dílu.

• Citovat
  • Upravit
8566
2.4.12 12:46
@lusis píše:
na voyu.dala jsem si tu 7 denní zkušební dobu zdarma a 3 díl tam byl hned v pátek po odvysílání 2 dílu.

Hihi, díky, jestli se budu někdy do pátku nudit (haha kdy asi :roll: :) ) tak zkusím kouknout díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
3.4.12 12:03
@lusis píše:

a posílala jsi tu sms? nesežralo ti to kredit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
3.4.12 12:08

myslím že to sebere jen ty 2 kč.já to teď nepoznám,mám paušál.

• Citovat
  • Upravit
13142
3.4.12 14:29
@kocunka píše:
a posílala jsi tu sms? nesežralo ti to kredit? :mrgreen:

Když je to na zkoušku zdarma, tak jsem se taky chtěla mrknout a odradila mě ta smska… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
4.4.12 19:54

Mě to na voyo.sk nešlo psalo to že z českého mobilního čísla to nejde, jedině zaplatit kartou na celý měsíc… holky nemáte někdo link na slovenskou výměnu co se vysílala v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.4.12 20:15

http://www.youtube.com/watch?… zkus tohle, já jinak také nevím, ani nevím, kdo tam byl, takže případně dle jména :nevim: odkaz je z 31. 3., takže to to není určitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí