Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jajul píše:
my taky
jsme měli rákos. ty citace se opisujou nějak nově nebo co. ![]()
@mari1912 píše:
Příště bude lepší výměna-hi,to se těším
Jo a měla vlastně to samí co jí tak nechala tý starší 2000kč..Takže ona jí tam enchá dva litry a sama s nima nevystačí??To je koza fakt ![]()
@Mami&Emmi píše:no asi jo, je na úřadu práce, tak to říkala…
Taky říkala,že nemá malou ve školce…zřejmě pro to je na úřadu práce a ve fitku to má jako brigádu.
@CokeLady píše:
Tomu nerozumíš, je to nádhernej chlap, kterej je nádherně oblečenej!
Taky tomu nerozumím ![]()
@Pavlínka05 píše:
Taky říkala,že nemá malou ve školce…zřejmě pro to je na úřadu práce a ve fitku to má jako brigádu.
jo, tu strčí ve fitku do dětského koutku, aby mohla pracovat na své krásné postavě. To je pro dítě skutečně lepší, jak školka ![]()
@Silwinka87 píše:
Přesně,držela to jak prase cvičku..
Tak na prasata pozor, s ničím se moc nepářou a jsou velmi inteligentní. Tátovi sežraly brýle, s bráchovým mobilem hrály hodinu společenskou hru a jeden špičák včera pootvíral dvířka prasnicím a pustil je z chlívků. Ty by si s cuketou poradily rozhodně líp než ona.
![]()
Tak, dneska jsem u toho vyžehlila, tak jsem spíš poslouchala a teda zařizovat czí byt tím, co se líbí mně je fakt drzost
A 3000,– máme my na jídlo na měsíc
A ona nevyšla ani s tím, co ji zbylo těch 10dní. Nechtěla bych bydlet ani v jedný rodině teda
Ale příště to vypadá zajímavě, to jsem zvědavá ![]()
@CokeLady píše:
Holky, Vy jste hroznýPak se nemáte divit, že tam ta TV vytahuje ty největší extrémy, že po sobě řvou, jsou sprostý nebo jinak extrémní sociální podmínky apod., když se Vám tohle zdá jako nuda
no a o tom to je.
@Reinka píše:
Tak, dneska jsem u toho vyžehlila, tak jsem spíš poslouchala a teda zařizovat czí byt tím, co se líbí mně je fakt drzostA 3000,– máme my na jídlo na měsíc
A ona nevyšla ani s tím, co ji zbylo těch 10dní. Nechtěla bych bydlet ani v jedný rodině teda
Ale příště to vypadá zajímavě, to jsem zvědavá
Rozpočet mám „bohatší“, tuplem bych si proto nedovolila zařizovat cizí byt, abych pak nevyšla ![]()
@CokeLady píše:
Holky, Vy jste hroznýPak se nemáte divit, že tam ta TV vytahuje ty největší extrémy, že po sobě řvou, jsou sprostý nebo jinak extrémní sociální podmínky apod., když se Vám tohle zdá jako nuda
No samo, že do hodiny se dá sestříhat jen to „nejzáživnější“ … jestli i to bylo nuda ..... ![]()
A ještě mě naštvala tou šťávou, já třeba piji také většinou vodou, mě to nechutná a co
![]()
@kozisek píše:
A ještě mě naštvala tou šťávou, já třeba piji také většinou vodou, mě to nechutná a co![]()
Lítala jsem k dětem, to jsem nezagistrovala ![]()