Výměna manželek USA

Ariadne
4.3.13 20:24

Výměna manželek USA

Pěkný večer,

objevila jsem na netu tenhle pořad a jsem pořádně šokovaná, jakým způsobem Američané žijí, ptž každá z těch rodin mi přijde ujetá.

Je to tak odlišný způsob života, myšlení, přístupu k rodině atd.

Viděly jste některá nějaký ten díl? Přijde mi to teda extrémnější než česká výměna - tady když se vymění pravidla, tak je skutečně musí dodržovat (asi kvůli penězům).Kdežto v ČR když se ta rodina šprajcla, tak s ní nic nesvedli.

No dost mě tahle sonda do života na druhé polokouli zaujala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
4.3.13 20:31

No já viděla 3. díl a můžu říct, že u nás je to velmi slabá odvar. Byl to díl, kdy jedna rodina byla až fanatická, připravovali se na katastrofu a jedli všechno, opravdu všechno v syrovém stavu.
pak jsem viděla i 4.díl a to byl taky mazec, rodina měla 4 nevychované fakany a to teda taky bylo něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.3.13 20:32

Ahoj, naprosto s tebou souhlasím, působí to na mě stejně. A ten třetí díl o konzumentech syrového masa tak to mi málem vypadly oči z důlků. A je to fakt, produkce to tam má asi pevně v rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
4.3.13 20:35

Kde se na to díváte? taky bych si to pustila?

• Citovat
  • Upravit
sophinka1

A kde se da najit?

• Citovat
  • Upravit
Ariadne

Jj ta rodina s tím masem byla síla- Zaujalo mě to teda z toho hlediska, že si vlastně organismus přizpůsobili a bylo jim pak špatně po normálním jídle, takže pro ně asi není cesta zpět. Ale nejvíc mi na tom vadilo to, že nepili vodu - vždyť většina těla je voda.

A celkově mi přišli jako v nějaké sektě. Vždycky mi přijde líto těch dětí :,(

• Citovat
  • Upravit
50
4.3.13 20:36

Zrovna dneska jsem to měla puštěné na prima love… no opravdu to byl extrémní rozdíl hlavně mezi těmi dvěma rodinami, co se vyměnily. :zed: ale říkala jsem si, že by to možná byla větší „sranda“ sledovat tu americkou než českou… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
4.3.13 20:36

Na iprima - prima play - zadala jsem to do vyhledávače pořadů

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
4.3.13 20:37

Ale v tom 5.díle s tou černoškou z Las Vegas jsem si říkala, že obě rodiny jsou dost švihlé - jak se ta matka černoška považovala za dokonalou divu :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.03.13 v 20:38

• Citovat
  • Upravit
5158
4.3.13 20:38

Na prima LOVE každý podvečer od 18h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
4.3.13 20:39

@archienka1 JJ asi to běží takhle normálně v tv, ale my nemáme tv, takže to hledám na netu.

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
4.3.13 20:40
@Ariadne píše:
Na iprima - prima play - zadala jsem to do vyhledávače pořadů

děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5158
4.3.13 20:40

@Ariadne tak to joooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
4.3.13 20:42

A co mě taky dostalo, kde ti lidi berou peníze :-D ptž se tam už vyměňovaly rodiny, kdy jedna z nich žila v ohromným luxusu 8o

Jinak, jestli je většina Američanů takhle švihlých, tak… :think:

• Citovat
  • Upravit
5158
4.3.13 20:46

@Ariadne mojí maky spolužačka žije v USA, na Floridě a nikdy nechodila do práce a její muž je poštovní doručovatel, mají vlastní dům a on je uživí jako prd, tam je to prostě hodně jinak nastavený :nevim: si někdy najdi pár epizod Paniček z Orange County a uvidíš jak si žije reliťák, pojišťován nebo prodejce aut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí