Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já viděla 3. díl a můžu říct, že u nás je to velmi slabá odvar. Byl to díl, kdy jedna rodina byla až fanatická, připravovali se na katastrofu a jedli všechno, opravdu všechno v syrovém stavu.
pak jsem viděla i 4.díl a to byl taky mazec, rodina měla 4 nevychované fakany a to teda taky bylo něco ![]()
Ahoj, naprosto s tebou souhlasím, působí to na mě stejně. A ten třetí díl o konzumentech syrového masa tak to mi málem vypadly oči z důlků. A je to fakt, produkce to tam má asi pevně v rukou ![]()
Jj ta rodina s tím masem byla síla- Zaujalo mě to teda z toho hlediska, že si vlastně organismus přizpůsobili a bylo jim pak špatně po normálním jídle, takže pro ně asi není cesta zpět. Ale nejvíc mi na tom vadilo to, že nepili vodu - vždyť většina těla je voda.
A celkově mi přišli jako v nějaké sektě. Vždycky mi přijde líto těch dětí ![]()
Zrovna dneska jsem to měla puštěné na prima love… no opravdu to byl extrémní rozdíl hlavně mezi těmi dvěma rodinami, co se vyměnily.
ale říkala jsem si, že by to možná byla větší „sranda“ sledovat tu americkou než českou… ![]()
Na iprima - prima play - zadala jsem to do vyhledávače pořadů
Ale v tom 5.díle s tou černoškou z Las Vegas jsem si říkala, že obě rodiny jsou dost švihlé - jak se ta matka černoška považovala za dokonalou divu ![]()
Příspěvek upraven 04.03.13 v 20:38
@archienka1 JJ asi to běží takhle normálně v tv, ale my nemáme tv, takže to hledám na netu.
@Ariadne píše:
Na iprima - prima play - zadala jsem to do vyhledávače pořadů
děkuji ![]()
A co mě taky dostalo, kde ti lidi berou peníze
ptž se tam už vyměňovaly rodiny, kdy jedna z nich žila v ohromným luxusu ![]()
Jinak, jestli je většina Američanů takhle švihlých, tak… ![]()
@Ariadne mojí maky spolužačka žije v USA, na Floridě a nikdy nechodila do práce a její muž je poštovní doručovatel, mají vlastní dům a on je uživí jako prd, tam je to prostě hodně jinak nastavený
si někdy najdi pár epizod Paniček z Orange County a uvidíš jak si žije reliťák, pojišťován nebo prodejce aut
Pěkný večer,
objevila jsem na netu tenhle pořad a jsem pořádně šokovaná, jakým způsobem Američané žijí, ptž každá z těch rodin mi přijde ujetá.
Je to tak odlišný způsob života, myšlení, přístupu k rodině atd.
Viděly jste některá nějaký ten díl? Přijde mi to teda extrémnější než česká výměna - tady když se vymění pravidla, tak je skutečně musí dodržovat (asi kvůli penězům).Kdežto v ČR když se ta rodina šprajcla, tak s ní nic nesvedli.
No dost mě tahle sonda do života na druhé polokouli zaujala