Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám k vám dotaz. Před měsícem jsem s Karolínkou byla nanastřelení naušniček.
Dnes jsem jí je chtěla vyměnit, ALE..... nejde to
![]()
Prostě je neumím rozevřít.
Poradíte mi někdo, jak na to ???
A ť nejedu na ušní a nepřpadám si jako .....
![]()
Díky.
Ahoj, tak my jsme zatím jen 2 týdny po nastřelení, ale doktorka nás upozorňovala, že to možná půjde sundat hodně těžko…že to není šroubované a musí se to silně od sebe odrthnou (roztáhnout)…tak nevím, za pomoci manžela a kleští by to mělo jít…držím palce ať se to podaří.Monys
Ahoj, naše Anežka chodí od září do 1. třídy a máme nastřelené stále. Nemůžu si je vynachválit. Jsou decentní (výběr byl možný u paní z několika druhů), hodí se ke krátkým i dlouhým vlasů, nikde se za nic nezatrhávají, hlavně malým dětem moc sluší a to o moc víc než ty všelijaké klasické zapínací. Taky je máme, ale stále v krabičce a ani jsme to jednou nezkusili vyměnit, ač to bylo v plánu a s tím se kupovaly (tedy jsou od babi pod stromeček). Nastřelení je super věc, bez krve a bolesti, snad jen trochu nepohody (musí se dítěti držet hlavička aby necuklo a to protestuje), ale pak jsem mohla malou (9měs.) v klidu u paní nakojit a nakrmit, přebalit a dát do kočárku spinkat a jít po krámech a busem domů, byl leden. Pár dnů se to čistí lihem, aniž by se náušnička vyndávala, to je veškerá starost. Oproti dětem, co jdou na klasiku. Moje mamka byla tenkrát se mnou, tak byla nadšená, že se sama objednala a později si zajela na nastřelení, ve svém důchodovém věku. Ale ta už má v uších nyní klasické stříbrné na šroubek, občas si koupí nové. Vzpomínám, že tenkrát to byla docela fuška to vyndat, ale nějak se povedlo. S dospělým se ale spolupracuje jinak než s mimi.
Já doporučuji u mimi nechat nastřelené co to jde, nic tím nezkazíte, ba naopak.
Ahojky.
Dobry den, chtela bych se zeptat. Dnes je to 7.tyden od nastrleneni a jak nam bylo doporuceno, zacala jsem s vymennou. Prvni ouško bez problemu i nasazeni. Ale druhe—- pri sundavani v pordku, ale problem nastal pri nasazeni- kdyz jsem do dirky dala nahradi, zacala plakat a tekla trosička krve.tak nevimco s tim? Jestli se mi ji tamdnes nepodari dat- tak zitra pojedu radeji k DR.
Co myslite? Stalo se to nekomu?
Jinak s nausnickama jsem otacela a bylo vse v poradku..
jsem z toho smutna