Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčiny,
navázali jsme komunikaci s příbuznými z Ameriky přes MSN Messenger, webkameru. Jenže z naší strany jim tam nefunguje zvuk. Vidí nás ale neslyší nás. My je vidíme i slyšíme. Ta kamera má mikrofon v sobě. Nejspíš náš PC není tak schopný a nezvládá ten přenos. Takže chceme koupit samostatný mikrofon a zkusit to, jestli je to tím a zda se tak problém vyřeší. Jenže neznám nikoho, kdo má webkameru a testnout to podruhé s Američany bez toho, že už by vše fungovalo je mi fakt trapný
. Máte některá webkameru a byly byste ochotné to s námi testnout
. Máme s nimi opět hovořit zítra večer v devět a do té doby bych to ráda měla rozchozené…
![]()
Najde se někdo? klidně písněte na L.Radova@centrum.cz nebo sz. Mikrofon budeme mít odpoledne, tak bychom to mohli pak nějak vyzkoušet, jak by se vám to hodilo…
![]()
Díky díky díky!! ![]()
zatím pa Nenicka
Neničko, to vůbec nemusí být v mikrofonu. Ujistěte se, že máte na obou stranách stejnou verzi MSN messengeru a že třeba náhodou nejedete ve Windows messengeru.
Ahojky…mame taky web kameru,mela by byt i s mikrofonem…ale zvuk zlobil…tak jsme dali na rychlo mikrofon samostatny(mluvime se segrou bydlici v Kanade)…ale je fakt,ze kdyz mame spustenou videokonverzaci i hlasovou konverzaci,tak se obraz seka a ma zpozdeni…a to mame dost rychle pripojeni…pro komunikaci pouzivame MSN messenger…
tak to bylo tím mikrofonem. Koupili jsme jej odděleně od kamery a před chvílí jsem si povídala s Amerikou - tam to zapli ve 3 ráno online, aby se dopátrali, proč to nefunguje… a chyba byla tedy na našem přijímači:-), funguje to…výborný! Takže můj příspěvek tímto pozbývá platnosti
, druhý pokus byl náhodný, spontánní a úspěšný. ![]()
Díky zatím čauky
Nenicka