Balík z UK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
530
6.10.06 08:24

Balík z UK

Ahoj maminky z Anglie,

mohly byste mi prosím poradit - kolik zhruba stojí poslání balíku sem do Čech? Dejme tomu, kdyby vážil 2 kg, 5 kg nebo 10 kg? Dívala jsem se na stránky Royal Mail, ale tam je 10 kg za 60 nebo dokonce 70 liber!?! Není nic levnějšího?

Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5891
6.10.06 09:08

je to dost drahy, my jsme to posilali po znamych co jeli do Cech nebo se da obcas domluvit s ridicem ci nejakym pasazerem autobusu,zda by to -balik nevzal za urcity uplatek…je to tak 5 let zpet,ale ridici jsme dali asi 50-100Kc…nebo kamosce,ale to musela vzit jako dalsi zavazadlo- 5 liber.

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.10.06 10:40

Ahojky…tak na jejich ceník se nedívej…můj brácha mi posílal balík o váze 20kg a stálo to 78 liber…přitom by podle ceníku na netu tolik měl stát balík o váze 30kg…když se na to na poště ptal, tak na něj koukali jak na blázna, že to není směrodatné…takže ceny jsou dost vysoké…a to né jen u roal post ale i u jiných…zkoušela jsem ještě parcel force…tak snad jsem Ti pomohla…Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
6.10.06 14:50

Ahoj,

loni manzel neco zapomnel doma a musela jsem mu to posilat do Londyna pres ceskou postu. 2kg me staly kolem 300 kc. Takze od te doby radeji nic nezapomina, nebo si to rovnou kupuje tam. Jinak posilame radeji po znamych nez postama…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
6.10.06 18:15

Ahoj,
mne manzel taky posilal balik z UK a stal asi 50 liber, no hruza. Zkusila bych uplatit nejakeho pasazera autobusu nebo ridice, to je urcite nejlevnejsi.Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová