Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
nemáte tip na nějakého dobrého zubaře v Brně ?
Dík.
Lenka
My chodíme k paní doktorce Kozumplíkové, na Karáskovo náměstí. Celá rodina a jsem s ní spokojená. Naší Barunce ve 4 letech vrtala zub a obešlo se to bez jediné slzy. Dokonce seděla v tom křesle sama.
Hamina
Je, tak zrovna od teto doktorky jsem zdrhla tak pred 10ti rokama. Delala mi plombu na prednim zubu, jeste jsem si za ni musela priplatit, protoze byla bila, a nechala pod tim zbytek kazu, tak jsem za nejake dva tri mesice musela k zubarovi znova - pro jistotu ale k jinymu
Ale treba se od te doby zlepsila
Jinak ja ted resim totez a nasla jsem stranky dr. Pelkove, ktera je primo detsky stomatolog, sidli na ul. Pod Kastany - nemate s ni nekdo zkusenost?
JANDULKA
K Pelkové chodím asi rok s dcerou a jsme spokojení. Příjemná doktorka, příjemná sestra, dají si práci s hraním před vyšetřením, vše s legrací. Byli jsme tam 3× a za půl roku jdem zas.
Paní Dr. Mendlíková, doporučuju, v těhu sem tam byla opravdu často a s malým už jsme tam také byli, a co považuju také za důležité, když jste objednaní tak nečekáte ani 5min v čekárně a jde se na čas, i když je to možná škoda protože paní dr. má krásnou čekárnu, takže si to tam ani pořádně neužijeme
, má rentgen a veškeré nové zařízení a také přístroj-bohužel ted nevím jak se jmenuje, kterým se některé kazy dají odstranit bez vrtání, sama jsem na něm byla a opravdu nic nebolí,ale ten se tedy platí
K.
Ahojky.
Dětskou zubařku jsem našla na stránkách (tenkrát) Telecomu (dnes O2), normálně ve zlatých stránkách.
Zkusili jsme tuto paní Dr., a i když jsme tam zatím byli jen jednou, byli jsme moc spokojení:
MUDr. Danuše Kahleová, Mendlovo nám. 1a/907, tel.: 543 242 641
Minulý týden měla naše holčička rok a tak jsem navštívily paní dr. Mendlíkovou (u zastávky Česká). Byla děsně fajn a k mému úžasu tu malou přesvědčila, aby otevřela pusinku. Nádhera. I my s manželem jsme s ní velmi spokojeni. ![]()