Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám zase dotaz. Moje sestra se pravděpodobně 12.12. vdává. Chce aby moje holčička šla za družičku nebo aspoň měla krásné šaty.
Chci se zeptat, nevíte náhodou, jestli se někde v Praze dají sehnat šaty pro družičku, na tak malé dítě ?Mají je někde v půjčovně ?
Karolínce bude v té době 10 měsíců, ale vypadá na rok.
Moc díky ![]()
Jana
Ahoj,
my jsme byli na svatbě před měsícem a já jsem šatičky pro malou raději koupila. Měla jsem strach, že je nějak zničí, přece jen už chodí a tak jí hlídat nebylo nic moc. Taky cena se v půjčovně pohybovala kolem 600 Kč, což mi přišlo docela dost.
Nakonec šatičky přežily bez úhony a Elenka byla krásná. Pokud chceš můžu ti poslat fotku a případně šatičky přenechat.
Suri
Ahojky,
já měla na svý svatbě 4 družičky. Dvě byly 10 a 12 letý ( neteře ) a ty druhý dvě byly 2letá a 10 měsíční. Všem jsme půjčovali šaty v půjčovně na Kladně - svatební salon Vlasta. Na tu 10 měsíční chtěli tuším 200korun a na tu 2 letou stáli mám takový dojem 300 korun. Větší holky měli šaty za 500.
Ahoj,
malá byla na svatbě přesně na svoje 1. narozeniny. Nakonec jsem šaty koupila a byla jsem moc ráda, protože se otřela někde o zeď a na zádech je pěkně zatrhala. Jinak v půjčovně už na roční holčičky běžně mají.