šatičky pro družičky ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
7.10.06 10:08

šatičky pro družičky ?

Mám zase dotaz. Moje sestra se pravděpodobně 12.12. vdává. Chce aby moje holčička šla za družičku nebo aspoň měla krásné šaty.
Chci se zeptat, nevíte náhodou, jestli se někde v Praze dají sehnat šaty pro družičku, na tak malé dítě ?Mají je někde v půjčovně ?
Karolínce bude v té době 10 měsíců, ale vypadá na rok.
Moc díky :)

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2107
7.10.06 10:34

my sme mali pre družičku z www.adina.cz

majú všetky možné veľkosti, zavolaj a opýtaj sa.

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.10.06 11:53

To by bylo super, v pondělí tam zavolám.
Díky moc :)
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.10.06 13:21

Ahoj,

my jsme byli na svatbě před měsícem a já jsem šatičky pro malou raději koupila. Měla jsem strach, že je nějak zničí, přece jen už chodí a tak jí hlídat nebylo nic moc. Taky cena se v půjčovně pohybovala kolem 600 Kč, což mi přišlo docela dost.

Nakonec šatičky přežily bez úhony a Elenka byla krásná. Pokud chceš můžu ti poslat fotku a případně šatičky přenechat.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
7.10.06 13:38

Ahojky,
já měla na svý svatbě 4 družičky. Dvě byly 10 a 12 letý ( neteře ) a ty druhý dvě byly 2letá a 10 měsíční. Všem jsme půjčovali šaty v půjčovně na Kladně - svatební salon Vlasta. Na tu 10 měsíční chtěli tuším 200korun a na tu 2 letou stáli mám takový dojem 300 korun. Větší holky měli šaty za 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
8.10.06 11:07

Ahoj,

malá byla na svatbě přesně na svoje 1. narozeniny. Nakonec jsem šaty koupila a byla jsem moc ráda, protože se otřela někde o zeď a na zádech je pěkně zatrhala. Jinak v půjčovně už na roční holčičky běžně mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová