Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To je právě ta hloupost, ty pleny jsou levnější, ty 3kové. neni co doplatit. ještě by vydělali.
na paragon jsem se už ptala, už ho vyhodili. zkusim ten bazar, nebo to tesco. ![]()
@1976 píše:
Někdo kdo by si přijel do měšic, já tady o žádné mamině nevim, jsme nejmenší z vesnice. pošta by vyšla tak na 300 a to je už další balik
![]()
Ty jsi šílenec, kam bys to za ty 300,– chtěa posílat?
max, max, ale to přeháním, tolik vyjde kočárek jako balík do ruky, 135,– Pleny za 85,– všechny 4 balíky. ![]()
Jo
já posílala 3 balíky zájemcum z aukra a zdaleka ne tak velký a stálo mě to 270 minulý týden.
bylo to na dobírku a muselo to být pojištěné.
Nevím, co řešíš? Ty pleny jsi dostala, takže jsi do nich nic neinvestovala, ne? Tak když dva balíky prodáš s poloviční ztrátou proti původní kupní ceně, tak si ještě pořád koupíš jeden balík nových
Holt ten dárek bude menší, než měl být, ale pořád je to dárek a darovanému koni na zuby nehleď, ne? Navíc, nevím zda Měšice nejsou nějaká odlehlá horská vesnička, ale nevidím důvod, proč by se neměla nejít maminka, která by se v rámci cesty kolem zastavila? Samozřejmě pokud ta cena, za kterou je nabídneš, bude zajímavá ![]()
Fakt leda prodat. Měšice, to je kousek od Prahy ne. vy nejezdíte do Prahy? že bys nabídla osobní odběr v Praze?
já se jim nedivím, že to nevymnění, jak mají vědět, že to je kupované u nich ![]()
Jinak já dostala pro staršího taky balík dvojkových pampers, ai v půlroce, kdy měl skoro 10 kilo
tak jsem je schovala, stejně jsme plánovali další mimi, a za 2 roky je unosil mladší ![]()
Já mám doma dva balíky 3 a potřebuji 4
. @slavuska1 Schovám je na druhátko ![]()
@Ivčis píše:
Já mám doma dva balíky 3 a potřebuji 4. @slavuska1 Schovám je na druhátko
však to určitě unosí, plínky se nijak rychlenekazí ![]()