Vyměna Pampers - Globus nechce vyměnit bez paragonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
6.1.14 09:35

To je právě ta hloupost, ty pleny jsou levnější, ty 3kové. neni co doplatit. ještě by vydělali. :nevim: :zed: na paragon jsem se už ptala, už ho vyhodili. zkusim ten bazar, nebo to tesco. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.1.14 09:41
@1976 píše:
Někdo kdo by si přijel do měšic, já tady o žádné mamině nevim, jsme nejmenší z vesnice :D. pošta by vyšla tak na 300 a to je už další balik 8o :!

Ty jsi šílenec, kam bys to za ty 300,– chtěa posílat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: max, max, ale to přeháním, tolik vyjde kočárek jako balík do ruky, 135,– Pleny za 85,– všechny 4 balíky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.1.14 09:47

Jo :?: já posílala 3 balíky zájemcum z aukra a zdaleka ne tak velký a stálo mě to 270 minulý týden. :think: bylo to na dobírku a muselo to být pojištěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.1.14 10:14

Nevím, co řešíš? Ty pleny jsi dostala, takže jsi do nich nic neinvestovala, ne? Tak když dva balíky prodáš s poloviční ztrátou proti původní kupní ceně, tak si ještě pořád koupíš jeden balík nových :nevim: Holt ten dárek bude menší, než měl být, ale pořád je to dárek a darovanému koni na zuby nehleď, ne? Navíc, nevím zda Měšice nejsou nějaká odlehlá horská vesnička, ale nevidím důvod, proč by se neměla nejít maminka, která by se v rámci cesty kolem zastavila? Samozřejmě pokud ta cena, za kterou je nabídneš, bude zajímavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.1.14 10:17

Fakt leda prodat. Měšice, to je kousek od Prahy ne. vy nejezdíte do Prahy? že bys nabídla osobní odběr v Praze? :nevim: já se jim nedivím, že to nevymnění, jak mají vědět, že to je kupované u nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.1.14 10:19

Jinak já dostala pro staršího taky balík dvojkových pampers, ai v půlroce, kdy měl skoro 10 kilo :lol: tak jsem je schovala, stejně jsme plánovali další mimi, a za 2 roky je unosil mladší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
6.1.14 10:29

Já mám doma dva balíky 3 a potřebuji 4 :lol:. @slavuska1 Schovám je na druhátko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.1.14 11:24
@Ivčis píše:
Já mám doma dva balíky 3 a potřebuji 4 :lol:. @slavuska1 Schovám je na druhátko :palec:

však to určitě unosí, plínky se nijak rychlenekazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák