Gel - LAK, kde koupit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
2.1.14 18:49

GEL LAK

Prosím kdo má zkušenosti s gel lakama, jakou značku koupit? na netu jsem našla nějaké hodně drahé a nějaké zase podezřele levné. děkuji všem za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.1.14 19:19

Expa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.14 19:37

@Krkael a mas s nim osobni zkusenost? Na jak dlouho vydrzi jedno baleni cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
2.1.14 20:18

Ja pouzivam Orly, ale stve me zdlouhave odstranovani. Jinak drzi skvele min. 14 dnu. Dnes jsem poprve nalakovala Striplac od Alessandro, tak jsem zvedava. Ten by mel jit odstranit jen sloupnutim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
2.1.14 20:24

@Kasperle Levné neber. Ty buď nedrží vůbec nebo drží, ale nejdou pak sundat bez pilování. Odradí Tě to a stejně Ti to pak bude doma ležet.
Já osobně mám vyzkoušený CND Shellac? ten je super. Teď mi drží v pohodě skoro 3. týden a sundat jde krásně odmočením v Removeru. Potíž je v tom, že v ČR je dostupný jen pro profesionály. Takže buď se domluv s nějakou známou, pokud máš, nebo lze bez problémů objednat z Ameriky z E-bay, pokud máš pay pal. Dokonce tam vychází i s poštou levněji než v ČR - podle kurzu.
Ještě hodně chválí značky Gelish Harmony a Orly. Taky prý jdou dobře sundat a snad není takový problém je tady sehnat. Tak zapátrej a uvidíš, co se Ti zalíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.14 20:41

@jannda mužu se zeptat na jak dlouho ti vydrzi lahvicka? Docela me zarazila cena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
2.1.14 21:28

No já sem si právě říkala že to napřed zkusím s nějakým levnějším :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.1.14 09:52

@Kasperle To samozřejmě můžeš, ale zatím nevím o žádné levnější značce, která by fungovala bez problémů. Když už se trefíš a aspoň to drží, tak to pak nejde sundat a musíš pilovat. Pak si propilováváš zbytečně svůj nehet. Gellak je právě o tom, aby to vydrželo a šlo to sundat bez pilování. Podle mě je to zbytečná investice. Jak jsem psala, buď Tě to odradí a leží Ti to doma zbytečně. Nebo budeš chtít vyzkoušet něco, co jde sundat a stejně si pak pořídíš dražší značku. Takže budeš platit dvakrát. Ale záleží, co od toho sama čekáš. Jestli Ti nevadí pilování nehtu, tak kup klidně levnější. :nevim:
Já když teď sundám svůj Shellac, tak nikdo nepozná, že jsem na nehtech něco měla. A to je pro mě důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.14 10:03

@tery16 CND Shellac je k prodeji jen pro profesionali, staci mi k nakupu jen ZL nebo je potreba jeste neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
3.1.14 13:31

@smilestrawberry mám ty laky Orly teprve od září, takže zatím nevím, jak dlouho ta lahvička vydrží… :nevim: Rozhodně je to ale levnější než chodit na gelovky…a přirozenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
3.1.14 13:33

@tery16 a jak přesně se ten Shellac sundává? Ty Orly musím 10-15 minut „máčet“ v rozpouštědle a pak sundávat takovou kovovou škrabkou…mám pocit, že při tom vždy odškrábnu i část svých nehtů… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.1.14 18:07

@smilestrawberry ŽL myslím stačí. Já posílala osvědčení o rekvalifikaci a taky stačilo. Stačí jim napsat mail, řeknou Ti.
@jannda Shellac se sundává podobně. Buď můžeš koupit takové jejich polštářky, namočíš, zabalíš. Nebo se to dá ošidit (o dost levněji) - já namočím čtvereček z buničiny do removeru, přiložím na nehet. Zabalím do kousku alobalu, aby remover nevyprchal. Nechám 10-15 minut a poté rozbalím - část laku je většinou jakoby zkystalizovaná a úplně odloupnutá, část někdy zůstane, ale je změklá. Buď se dá krásně oškrabat pomerančovým dřívkem nebo kdo nechce vůbec škrábat, tak znovu zabalit. Já to teda oškrabávám a jde to krásně, nemusí se tlačit, jde to hned. Rozhodně nemám pocit, že bych si ničila nehet. Škoda, že jsem nefotila, dnes jsem si dělala nové nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
5.1.14 18:46

Tery16-tak aspoň foto těch novým nehtů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.1.14 22:51

Tak foto zde: Fotka mate - jsou to duhové třpytky různých velikostí a přes to bílé razítko. Ve skutečnosti dominují třpytky a razítko není tolik vidět.
Obvykle si dělám gellak jen jednobarevný - jako lakované nehty. Ale teď mě to nějak na Vánoce chytlo se třpytkama, tak tyhle jsou už druhé třpytivé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
6.1.14 08:01

@tery16 ty vypadají opravdu hezky. já pořád váhám, ty ceny těch laků jsou děsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák