Výměna partnerů / swingers

Anonymní
6.6.23 09:31

Výměna partnerů / swingers

Ahoj, omlouvám se za toto téma, ale párkrát jsem na podobné téma tady narazila, tak nevím kde jinde se zeptat na zkušenosti.
S manželem jsme spolu skoro 8 let, máme spolu teď malého syna. Jsme mladý pár, začali jsme spolu chodit ještě v pubertě. Nikdy předtím jsme vážný vztah neměli a co se týče sexu, tak sice jsme nebyli oba zcela nevinní, ale pořádný sex jsme objevovali až spolu.
Oba jsme šťastní, spokojení ve všech ohledech a máme v plánu prožít spolu zbytek života, bezmezně si věříme, plánujeme do budoucna i další děti a náš vztah stojí na pevných základech.
Tak nějak jednou za čas probíráme, coa bychom mohli změnit v posteli a nedávno přišla debata na čtyřku :lol:. Manžel se hrozně styděl mi to říct a bál se mé reakce. Nebudu lhát, že mě to nepřekvapilo :lol:. Nicméně jsme se bavili dál, já se ptala na pohnutky a jak by si co konkrétně představoval a tak nějak ho dokážu pochopit. Jeho touha je vyzkoušet a prožít sex i s jiným partnerem za život než jen se mnou. Nechce na našem vztahu ani sexu nic měnit, nechce mě podvádět, lhát mi, jen by rád měl i jinou zkušenost a jelikož nám bylo 16-17, co jsme se dali dohromady, tak prostě jiné zkušenosti moc nemáme. A tak ho napadla výměna partnerů. Samozřejmě to po mně nevyžaduje, pídím se z vlastní vůle. Abych pravdu řekla, tak svým způsobem to bylo takové uvolňující se o tom v klidu pobavit :D. Moje reakce ho dost uklidnila a řekla bych, že to naší důvěru posunulo zase o kus dál. Jen je pro mě zvláštní po skoro 8 letech teď začít myslet i na jiné chlapy a třeba o tom říct manželovi, že tohohle chci :lol:, ale asi bych se tomu nebránila, když se jedná čistě jen o sex a ne o nic dalšího z obou stran. A tak nějak uvažujeme o swingers, kde se s někým takovým setkat. Ale jsme tímhle úplně nepolíbení, vůbec nevím co může člověk čekat. Taky jsme se bavili o tom, že se může stát, že představa to může být pěkná, ale realita nám být příjemná nemusí a může to skončit jednou návštěvou. Ale hlavně nemáme v plánu mít orgie s celým klubem, rádi bychom prostě našli jeden pár a u něho taky skončili. Poprvé ani bychom výměnu neplánovali a byli hlavně spolu. Že to místo by pro nás znamenalo odhodit předsudky, soudy, výčitky druhému a prostě užili si čas tam a pak prostě zase fungovali normálně jako do teď :D. Ale to může být představa, nevím jak může probíhat realita. Já si jsem naším vztahem jistá a vím, že manžel mě miluje a žádná jiná ženská mě nedokáže zastoupit v jeho životě.
Co si o tom myslíte vy? Máte někdo zkušenost nebo nějaké rady?
Prosím ty, které jsou chorobně žárlivé, pobouřené nebo typ „zkušenost nemám, ale já bych to nezvládla“ ať se zdrží komentáře :D. Vím, že tohle nemusí být pro všechny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
6.6.23 09:41

Nebylo by lepší spíš klasická swingrs party, než konkrétní manželský pár? Tam už by se ty citové vazby po čase mohly vytvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 09:47

@lísteček1
Takhle jsem to i myslela, jen jsem to asi špatně specifikovala. Myslela jsem v ten konkrétní den, že člověk skončí u jednoho páru (a ne u 10 za noc). Ne ale opakovaně nebo pravidelně jen s jedním konkrétním párem :D.

• Citovat
  • Upravit
3751
6.6.23 09:52

K tomu bych spíš volila Amaréry než epipi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.6.23 09:59

Bude to začátek konce. Nedopadne to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
6.6.23 10:01

Tak osobně si myslím, že vám ten společný život do smrti právě končí :lol: :potlesk:
No vaše věc, o hodnocení přece nestojíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.6.23 10:05

Jestli chcete synovi rozbit rodinu, smele do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
6.6.23 10:06

Pokud měl tvůj manžel sex jen s tebou a s nikým jiným, tak si opravdu nemůžeš být ani trochu jistá, že on by tě nikdy nepovedl a neopustil atd. Jakmile zjistí, že s jinou je ten sex ještě jiný, neutne to a bude v objevování sexuality pokračovat dál, ať už o tom budeš vědět nebo ne. Pokud mu to „dovolíš“, otevřeš Pandořinu skříňku a zpátky už to vzít nepůjde. Nicméně pokud má chuť zkusit sex s někým jiným, udělá to tak jako tak. To jsou ty nevýhody nevybouřených chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37106
6.6.23 10:09
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za toto téma, ale párkrát jsem na podobné téma tady narazila, tak nevím kde jinde se zeptat na zkušenosti.
S manželem jsme spolu skoro 8 let, máme spolu teď malého syna. Jsme mladý pár, začali jsme spolu chodit ještě v pubertě. Nikdy předtím jsme vážný vztah neměli a co se týče sexu, tak sice jsme nebyli oba zcela nevinní, ale pořádný sex jsme objevovali až spolu.
Oba jsme šťastní, spokojení ve všech ohledech a máme v plánu prožít spolu zbytek života, bezmezně si věříme, plánujeme do budoucna i další děti a náš vztah stojí na pevných základech.
Tak nějak jednou za čas probíráme, coa bychom mohli změnit v posteli a nedávno přišla debata na čtyřku :lol:. Manžel se hrozně styděl mi to říct a bál se mé reakce. Nebudu lhát, že mě to nepřekvapilo :lol:. Nicméně jsme se bavili dál, já se ptala na pohnutky a jak by si co konkrétně představoval a tak nějak ho dokážu pochopit. Jeho touha je vyzkoušet a prožít sex i s jiným partnerem za život než jen se mnou. Nechce na našem vztahu ani sexu nic měnit, nechce mě podvádět, lhát mi, jen by rád měl i jinou zkušenost a jelikož nám bylo 16-17, co jsme se dali dohromady, tak prostě jiné zkušenosti moc nemáme. A tak ho napadla výměna partnerů. Samozřejmě to po mně nevyžaduje, pídím se z vlastní vůle. Abych pravdu řekla, tak svým způsobem to bylo takové uvolňující se o tom v klidu pobavit :D. Moje reakce ho dost uklidnila a řekla bych, že to naší důvěru posunulo zase o kus dál. Jen je pro mě zvláštní po skoro 8 letech teď začít myslet i na jiné chlapy a třeba o tom říct manželovi, že tohohle chci :lol:, ale asi bych se tomu nebránila, když se jedná čistě jen o sex a ne o nic dalšího z obou stran. A tak nějak uvažujeme o swingers, kde se s někým takovým setkat. Ale jsme tímhle úplně nepolíbení, vůbec nevím co může člověk čekat. Taky jsme se bavili o tom, že se může stát, že představa to může být pěkná, ale realita nám být příjemná nemusí a může to skončit jednou návštěvou. Ale hlavně nemáme v plánu mít orgie s celým klubem, rádi bychom prostě našli jeden pár a u něho taky skončili. Poprvé ani bychom výměnu neplánovali a byli hlavně spolu. Že to místo by pro nás znamenalo odhodit předsudky, soudy, výčitky druhému a prostě užili si čas tam a pak prostě zase fungovali normálně jako do teď :D. Ale to může být představa, nevím jak může probíhat realita. Já si jsem naším vztahem jistá a vím, že manžel mě miluje a žádná jiná ženská mě nedokáže zastoupit v jeho životě.
Prosím ty, které jsou chorobně žárlivé, pobouřené nebo typ „zkušenost nemám, ale já bych to nezvládla“ ať se zdrží komentáře :D. Vím, že tohle nemusí být pro všechny.

Tak to jsi hodně naivní. Nikdy, nevíš…
Za mě něco takovýho do vztahu nepatří a položilo to už kde jaký partnerství či manželství. A to nemyslím tim že by se jim zalíbil někdo jiný, jen třeba nesnesli ten pohled na jinýho chlapa se svou partnerkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
6.6.23 10:14
@Anonymní píše:

No radeji bych dala swingers klasicky klub a anonymni partnery nez nejake na doma, tam si myslim, ze si ty sympatie muzou zvrhnout a nekdo muze pak chtit neco vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 10:15

@Lil Kitkatt plně souhlasím!!! Stalo se mi to. Byla jsem blbá, naivní… Myslela jsem si jak to nebude super když příteli dopřeju trojku, swingers a podobně. Myslela jsem si jak nejsem žena snů :zed: že tohle chlapovi dopřeju. Mluvili jsme spolu o všem… Po čase jsem zjistila že filtruje kde může a podvádí mě, šok jak blázen. Už jsem to v dalších vztazích nikdy ani nenavrhla..
Dodám ještě, že když jsem s ním pak o tom mluvila říkal, že mu vlastně ani nedocházelo, že dělá něco špatně když jsem mu to „jakoby povolila“.

• Citovat
  • Upravit
12437
6.6.23 10:30

Ideální je kombinace obého - jednoho vzít do masomlejnu z Emimina a jednoho z Amatérů. Určitě doporučuji masky kvůli soukromí. Já se s dovolením nezúčastním, při minulé seanci to byla takové jízda, že mám po zádech škrábance a ztratil jsem svou shrečí masku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
6.6.23 10:47

Možná nemám náhled a posuzuji to jen ze své konzervativní bubliny, ale nechápu, jak může žena dobrovolně přistoupit na partnerovu „dobře míněnou“ nevěru.
Jsi si jistá, že to váš vztah nezlomí a že city budete držet na uzdě? Že se jeden z vás nezamiluje, že nebudete chtít zkoušet i jiné, lákavější věci, když půjdete „jenom“ do čtyřky? A co potom? Nepřijdou výčitky, žárlivost? Nemůžete si být jistí, co tímto, na první pohled neškodným, experimentováním otevřete. Mám jiné představy o harmonickém soužití a výměna partnerů mezi ně nepatří. Proč nezkusíte změnu jen v rámci vašeho manželství? V dnešní době je přece tolik možností.
Vrtá mi hlavou, jestli má k tobě manžel úctu a opravdu tě miluje, když se ti svěří a chce realizovat takové přání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
6.6.23 11:44

No nejste spolu zas tak dlouho :think:, aby jste pomyšlení na sex s jinými( to je ale jen můj názor) … jinak směle do toho, ale opravdu zvaž jestli vam to nakonec ten vztah nezničí a jestli oba ustojite pohled na sebe s někým jiným. Představa a realita jsou naprosto odlišné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
6.6.23 11:55

Věk cca 25 až 28 let, jen 8 let spolu a malé děti - priority by měly být jinde - v rodině. Výměnu partnerů bych nechala až děti dospějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí