Výměna prádla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5301
12.9.14 10:53

Pokud se nezašpiní, tak má tepláky a triko více dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.9.14 10:53

Me to bylo desne lito jak se proti me ohradil protoze nejdu prees mrtvoly - pokud je mala jen ve skolce a odpo doma a tricko je ciste i kalhoty necham ji to ale napriklad jsem byla minule taky u kamaradky chvili a pote sme byly v detske hernicce - narocny den - triko sem dala bez premejsleni hned do spiny - ale vcera to byla skolka - domu a nevidim duvod pro triko zase hned prat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.9.14 10:55

Nejsi čuník, jsi normální ženská. Dělám to taky tak a jak vidím, tak ty ostatní taky. Kdyby mi chlap tohle řekl, tak pere a žehlí sám, klidně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.9.14 10:56

@every.lee já tedy dávám denně čisté někdy i několikrát denně, kromě džín, ty tak obden dýl jim nevydrží, mám děti prasata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.9.14 10:59
@martina.se píše:
tohle dělá můj ex.. nikdy na sebe nic nevezme 2×, byť měl triko třeba jen hodinu. Já to prostě nedělám, když se zázrakem kluk udrží čistej, tak prostě oblečení znovu použije. Dost dáno i tím, že na sport má jiné - to samože peru hned, do školy má jiné, na ven, jiné, na doma taky :lol: a mít denně 4 čistá trička, tak to fakt nedám

Kdyz muj manzel si tricko taky nosi dele a to nemluvim o kalhotech :roll: praveze az takovej pedant neni - nevim proc je to u male jinak - ale to ze ja mam hory pradla… ani si nemuzu uplne stezovat ze by vubec nepomahal to on pomuze…ale stejne to z 90% lezi na me - nejvic mi vadi ten ton a celkove jak mi to rekl - jde se o tom bavit i jinak on ale proste rozhodl a bylo a nejaky moje prani navic ho proste nezajimalo bylo to dost necitlivy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.9.14 11:01

@anickadomnik tak to je normalni :mrgreen: my meli obdobi kdy jsme menili nekdy i 6× denne a treba moje mamka do dneska se proste kazdy den necim pokeca takze taky porad meni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.9.14 11:03

@every.lee no jo ale já mám děti relativně velké oproti tobě 10 a 6, nejmenšímu budou 2 ale tam mi to přijde ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.9.14 11:09

Kluk má triko 2 dny, čisté by vydrželo i dýl, ale už je mi blbý mu ho dávat. Tepláky taky zašpiní minimálně. A i teď ve školce nám říkali, že mírně zašpiněné tepláky nemáme hned brát na vyprání, protože ty děti se je pak podvědomě snaží neušpinit a venku jsou na sebe přehnaně opatrné a tolik si to neužijí.

• Citovat
  • Upravit
72725
12.9.14 11:14
@every.lee píše:
Kdyz muj manzel si tricko taky nosi dele a to nemluvim o kalhotech :roll: praveze az takovej pedant neni - nevim proc je to u male jinak - ale to ze ja mam hory pradla… ani si nemuzu uplne stezovat ze by vubec nepomahal to on pomuze…ale stejne to z 90% lezi na me - nejvic mi vadi ten ton a celkove jak mi to rekl - jde se o tom bavit i jinak on ale proste rozhodl a bylo a nejaky moje prani navic ho proste nezajimalo bylo to dost necitlivy…

jako já to fakt už nehrotim.. když jsem vše měnila po dnu, tak jsem prala co 2 dny, pořád žehlila.. tak jsem se zařekla, že takhle ne.. jako jasné, zašpiní, jde to do prádla, spodky, ponožky, to je samozřejmost. Ale kalhoty, mikiny, trička - to určitě ne. Používám víc dní i u mimina - pokud mi to tedy nepoblindí… :mrgreen: i tak peru a žehlim ob dva dny.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
12.9.14 11:15

Ponozky a slipy ma kazdy den ciste, nekdy i nekolikrat denne jeli to treba. Ale zbytek veci peru az pri viditelnem zaspineni, nekdy se stane ze ma na den i 3 tricka a z toho ma tricko na tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 11:24

Já peru všecko denně, po nás i děckách, prostě denně čisté od hlavy k patě(teda bundy, čepice atd. denně neperu) myslím to co je na těle, jak spodní prádlo tak třeba tepláky.. denně máme i čisté pyžamo, max co druhý den ho měním. ale každý to má nastavené jinak, stejně tak se lidi různě potí a jsou různé prasátka na to ušpinit se. já jak mám tričko tak vždycky na sebe doma něco kápnu, taky mám zvyk okoupat se třeba v 6 večer s děckama a pak i ráno s tím třeba hodinu chodit, takže to mám pak fatk pocit že je pyžamo špinavé a radši ho hodím do pračky. kdo v pyžamu jen spí tak to je asi zbytečné měnit denně.
pro mě není prase ten kdo si dá na sebe tričko dva dny po sobě(pokud nesmrdí) ale ten kdo pere týdně jednu nebo dvě pračky! pro 4 člennou rodinu nemožné!! ten objem věcí je prostě velký, kromě oblečení člověk musí prát deky, povlečení,…taky asi kalhotky nehodí k utěrkám že? no prostě dvě pračky týdně tomu nevěřím že je to čistá domácnost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 11:30
@every.lee píše:

a nemá v tom prsty tchýně? to bývá často, moje máti měla jednu dobu taky plno keců o tom jak švagrová zanedbává domácnost. u nás je to naopak, můj muž se převlíká dost, má dvě práce takže z jedné do druhé, plus věci doma, denně čisté pyžamo rptože se dost potí, každý týden čisté peřiny. jediný na co má kecy je že furt kupuju prací prášek :mrgreen: sem tam má kecy že furt peru ale to spíš jen tak aby řeč nestála, protoe dobře ví že toho prádla mi přidělává i on mraky.

jinak ale ton chlapa a i celkově to že je vše na ženské znám dobře, a bohužel mám to tak já i většina kámošek :nevim: začalo to od doby co jsem doma na mateřské, stejně tak u kámošek, prostě chlap má pocit že když jsme doma od té chvíle je on king a může s námi mluvit takto a přestane často i pomáhat. dřív můj muž fakt doma pomáhal, co jsem doma pomoc nula, sem tam vynese koš a povysává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.9.14 11:33

Nevidím problém, špinavé se pere, čisté se dá dva tři dny. Taky nevyhazuju svoje kalhoty prát denně.

Je třeba dbát na denní výměnu prádla, aby se dítě naučilo, že spoďáry opakovaně teda nee, ale jinak bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.9.14 11:34

@martulkasloník

To ja peru denne, nekdy den vynecham a nekdy peru dve pracky za den… a porad tam mam plne dva kose spinaveho plus treba hromadu vedle - vubec to nestiham redukovat… ja s tim nijak nenadelam - je to spinave, zapocene, utahane hodim to do spiny bez rozmyslu jen mi zacalo pripadat hodne zbytecne tricko od maly i kdyz uplne cisty hazet okamzite do spiny kdyz ho mela jednou - nesmrdi a neni flekate. Navic ma pod trickem vzdy tilko - a to ma denne ciste takze si myslim ze i kdyby se spotila propoti kdyz uz tak spodni vrstvu hlavne… a to „spinave“ druhy den nosene tricko nema na hole kuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.9.14 11:39

@martulkasloník nene od tchyne vitr nevane… :nevim:
Me to proste naprudilo jakym tonem to rekl a proste pomalu rozkazal tak to bude a hotovo…a to ze on sem tam taky da vyprat nebo povesi :potlesk: bravo ale trn z paty mi to nevytrhne jeho obcasna pomoc…
Navic se tento tyden ucpal filtr u pracky prestala prat uplne - od zacatku tydne sem mu rikala at to spravi koukne na to ze mi to nepere ze nemam kaloty do prace - jemu sem prala dokonce trika pracovni v ruce… a uracil se mi to opravit ve stredu vecer. A pak je silenej problem ze dam maly tricko dva dny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný