Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Samy já třeba dneska peru už třetí pračku a do večera dám ještě jednu. jedna byla bílá ručníky utěrky, druhá jsou věci od malé takže bílé s růžovým na méně stupňů, třetí je černé oblečení a poslední pračka budou tři červené deky které mám na gauči (máme bílý gauč)a kde to suším? něco na sušáku, něco v sušárně ale hlavně mám sušičku ale všecko nesuším. loni jsem si právě proto že fakt se tu stávalo že jsem měla dva sušáky i pár dnů protože to v tomto počasí prostě neschne, pořídila pračku se sušičkou 2v1, takže jen jeden přístroj, obojí bych do malé koupelny nedala.
Dve skolni deti tricko kazdy den ciste, kalhoty i vic dni. Kalhotky, ponozky a puncochace denne ciste, to je samozrejmost u vsech.
To same u mne - topy, trika, halenky do prace mam na sobe jen jeden den, manzel kosili do obleku taky kazdy den cistou. Trika na doma mame klidne i na vickrat. Mame susicku, peru jednou za tyden nebo za dva tydny o vikendu, hadru mame dost, takze s klidem vydrzim neprat a nesusit i tri nedele…
@martulkasloník když je venku krásně, tak peru víc praček, venku to uschne hned, klidně tři várky prádla, další hodím na balkon. Ale v tomhle počasí to bez sušičky a sušárny fakt nejde. Holt se tu prádlo kupí, ale není kde sušit.
@Samy jj taky to tak dělám, že třeba jak minule bylo pěkně tak jsem vyprala záclony, předložky z koupelny, povlečení atd. ale te´d bude zima a lepší už to nebude, snad až zapnou topení ale jak prší a netopí se tak to neschne, je vlhko a prádlo po pár dnech i smrdí. proto jsem prodala pračku a koupila se sušičkou. díky bohu za ní, přes léto sjem v ní skoro nic nesušila, ale jaklije tak jo. ne všecko ale třeba džíny, ručníky… to prostě nebudu čekat až to uschne samo
@every.lee píše:
Ale on sám právě neni žádnej pedant a magor přes hygienu… to je to…sam taha triko po doma třeba 4 dny - a tričko co má když jde do práce a z práce má taky třeba dva dny… nemagoří… a prostě nejvíc mě na tom štve že furt je mu všechno jedno at si to dělám jak chci a prostě svym zpusobem je dost ignorat nechá na mě at se starám a pak mi takhle rozkazuje… to je to nejhorší a nejvtipnější na tom je že dneska vedl do školky malou on a když sem jí vyzvedla zjistila sem že měla mikinu co měla po doma ted pár dní plus fusky co má vedle postele - tahá je po ránu když vstává dřív aby jí nenastydly nožky když si hraje než vstaneme my… dobře se jí oblékají a má je vždy chvíli ráno takže špinavý nejsou ale takový ušmudlany cuckovatý vytahaný fusky to sou na doma noHLAVNĚ že měla čisté tričko
rozkazuje? no to fakt bude asi jinej problém anebo spíš proč ty se necháváš takhle „stavět do latě“? si na tobě vybíjí zlost nebo komplexy? je to divný…
@every.lee každý večer jdou do špíny slipy a ponožky, většinou i triko, ale pokud není vyloženě propocený nebo flekatý, tak třeba dostane i druhý den. Kalhoty, tepláky mikiny dle potřeby. Kalhoty mu většinou vydrží celý týden, pač v nich akorát nasedne do auta, odjede do školky a odpoledne domu.