Výměna prádla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
12.9.14 13:20

@Samy já třeba dneska peru už třetí pračku a do večera dám ještě jednu. jedna byla bílá ručníky utěrky, druhá jsou věci od malé takže bílé s růžovým na méně stupňů, třetí je černé oblečení a poslední pračka budou tři červené deky které mám na gauči (máme bílý gauč)a kde to suším? něco na sušáku, něco v sušárně ale hlavně mám sušičku ale všecko nesuším. loni jsem si právě proto že fakt se tu stávalo že jsem měla dva sušáky i pár dnů protože to v tomto počasí prostě neschne, pořídila pračku se sušičkou 2v1, takže jen jeden přístroj, obojí bych do malé koupelny nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.14 13:20

Dve skolni deti tricko kazdy den ciste, kalhoty i vic dni. Kalhotky, ponozky a puncochace denne ciste, to je samozrejmost u vsech.
To same u mne - topy, trika, halenky do prace mam na sobe jen jeden den, manzel kosili do obleku taky kazdy den cistou. Trika na doma mame klidne i na vickrat. Mame susicku, peru jednou za tyden nebo za dva tydny o vikendu, hadru mame dost, takze s klidem vydrzim neprat a nesusit i tri nedele…

• Citovat
  • Upravit
5010
12.9.14 13:47

@martulkasloník když je venku krásně, tak peru víc praček, venku to uschne hned, klidně tři várky prádla, další hodím na balkon. Ale v tomhle počasí to bez sušičky a sušárny fakt nejde. Holt se tu prádlo kupí, ale není kde sušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 13:58

@Samy jj taky to tak dělám, že třeba jak minule bylo pěkně tak jsem vyprala záclony, předložky z koupelny, povlečení atd. ale te´d bude zima a lepší už to nebude, snad až zapnou topení ale jak prší a netopí se tak to neschne, je vlhko a prádlo po pár dnech i smrdí. proto jsem prodala pračku a koupila se sušičkou. díky bohu za ní, přes léto sjem v ní skoro nic nesušila, ale jaklije tak jo. ne všecko ale třeba džíny, ručníky… to prostě nebudu čekat až to uschne samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
12.9.14 14:33
@every.lee píše:
Ale on sám právě neni žádnej pedant a magor přes hygienu… to je to…sam taha triko po doma třeba 4 dny - a tričko co má když jde do práce a z práce má taky třeba dva dny… nemagoří… a prostě nejvíc mě na tom štve že furt je mu všechno jedno at si to dělám jak chci a prostě svym zpusobem je dost ignorat nechá na mě at se starám a pak mi takhle rozkazuje… to je to nejhorší a nejvtipnější na tom je že dneska vedl do školky malou on a když sem jí vyzvedla zjistila sem že měla mikinu co měla po doma ted pár dní plus fusky co má vedle postele - tahá je po ránu když vstává dřív aby jí nenastydly nožky když si hraje než vstaneme my… dobře se jí oblékají a má je vždy chvíli ráno takže špinavý nejsou ale takový ušmudlany cuckovatý vytahaný fusky to sou na doma no :mrgreen: HLAVNĚ že měla čisté tričko :mrgreen:

rozkazuje? no to fakt bude asi jinej problém anebo spíš proč ty se necháváš takhle „stavět do latě“? si na tobě vybíjí zlost nebo komplexy? je to divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
12.9.14 18:05

A my co máme pračku jen na 3,5 kg prádla :roll: Tady to jede furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
12.9.14 18:07

@every.lee každý večer jdou do špíny slipy a ponožky, většinou i triko, ale pokud není vyloženě propocený nebo flekatý, tak třeba dostane i druhý den. Kalhoty, tepláky mikiny dle potřeby. Kalhoty mu většinou vydrží celý týden, pač v nich akorát nasedne do auta, odjede do školky a odpoledne domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný