Vyměnit britax za valco?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7673
2.8.18 22:09

Vyměnit britax za valco??

Majitelky britaxu, valca poraďte. Mám britax bmotion 4+. A mám možnost vyměnit za valco snap sport s nafukovačkama. A nevím. Já všude chválím motiona, že je velký prostorný. Ale zase dcera už má přes 2roky a kočárek bereme občas. Teď ho bereme na dovču, a to by se mi hodil právě menší valco. Jen se bojím at nejdu do horšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13951
2.8.18 22:18

@Veru1987 valco nema odpruzeni, tak z toho ma clovek vyklepany ruce. Je lehky, ale nevim kolik vazi s nafukovackama. .. mam valco (obyc) a joie litetrax air. Kamaradka si je byla zkouset, nakonec koupila Joieho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
2.8.18 22:20

Právě že valco váži 6,6 a můj britax 11,5. Jako občas jsme jeli přes les, a že by odpružení u britaxu až tak pružilo…no tak je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 22:24

já bych to už neřešila..valco s nafukovačkama super i v terénu, zvládli jsme s ním i děvičky na pálavě..za mě top sporták(skladnost vs váha vs co zvládne).. ale syn mi od 2 let vlezl do kočáru 3× takže bych klidně zůstala u britaxu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
2.8.18 22:25
@Pidulka1991 píše:
@Veru1987 valco nema odpruzeni, tak z toho ma clovek vyklepany ruce. Je lehky, ale nevim kolik vazi s nafukovackama. .. mam valco (obyc) a joie litetrax air. Kamaradka si je byla zkouset, nakonec koupila Joieho

A zase když budou nafukovací kolečka tak by to mohlo míň drncat, nee? I když není odpružeí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.8.18 22:26

Na dvouletaka mam valco a stačí bohatě. Taky jsem měnila z jineho kvůli váze a nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
2.8.18 22:27
@Kateřina Hubálková píše:
já bych to už neřešila..valco s nafukovačkama super i v terénu, zvládli jsme s ním i děvičky na pálavě..za mě top sporták(skladnost vs váha vs co zvládne).. ale syn mi od 2 let vlezl do kočáru 3× takže bych klidně zůstala u britaxu:-)

To je taky pravda, už to máme jen na delší výlety když má přes den spát. Ale když je kočár sebou ona pěsky prostě nepujde. Lenoch malý. Jde mi o tu velikost, že je i skladnější do auta. Jedeme na týden do Krkonoš příští týden se třemi dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
2.8.18 22:28
@Tichošlápek píše:
Na dvouletaka mam valco a stačí bohatě. Taky jsem měnila z jineho kvůli váze a nelituji

A jaká je délka ležení? Stačí pro dvouleťáka na vyspání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
2.8.18 22:30

Valco s nafukovačkama je super, odpružení ani nepotřebuje. Vozila jsem v něm skoro do dvou let staršího a teď v dokoupené hluboké korbě i mladšího a nemůžu si ho vynachválit. Je fakt že z většiny nosím, ale i jezdíme a prostě vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 22:31

za mě je valco top, brala jsem ho kvůli skladnosti a váze a samzřejmě jsou drobnosti, které bych mu vytkla, ale obecně je za mě top. Jezdila jsem s ním město stejně jako terén..a 2 leťák se v něm vyspí pohodlně(jen to chce podložku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
2.8.18 22:36

@Veru1987 tak já napíši svou zkušenost. Dcera 3 roky a třičtvrtě. Teď jsem měla ještě Britax na dovolené v Řecku a jak sloužil :lol: . Spala mi v něm na letišti, na pláži… Není větší kočár :palec: Ta lehací část je opravdu velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
2.8.18 22:41
@smutná máma píše:
@Veru1987 tak já napíši svou zkušenost. Dcera 3 roky a třičtvrtě. Teď jsem měla ještě Britax na dovolené v Řecku a jak sloužil :lol: . Spala mi v něm na letišti, na pláži… Není větší kočár :palec: Ta lehací část je opravdu velká

Motion asi bude nejdelší, ten má 105cm co mám teď. Ale zase si říkám že to je zbytečné a kočár váži 11,5kg, oproti 6,6 valca je to luxus váha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
3.8.18 06:12

@Veru1987 jasně, váha valca je nižší. Ale ty píšeš, že má dítko již přes 2 roky.Bude tedy těžší dítě a chce to pevnější stabilnější kočár. To je můj názor. A hodně záleží, kam s ním pojedeš. My jezdili i lesy,hory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.8.18 07:04

@Veru1987 stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
3.8.18 07:11

Ve Valcu vozím už třetí dítko. Nejstarší se tam vyspal ve dvou letech v pohodě a to měl metr. Mladší je trochu menší a ve třech letech si občas od ségry kočárek vypůjčí na spaní. Za nás velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí