Vynechaná ovulace?
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Je možné, že ATB prodloužily cyklus. Ovulaci jsi klidně mít mohla. A pokud jste měli nechráněný styk, pak je taky klidně možné, že jsi otěhotněla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Myslim si, ze se ti jen prodlouzil cyklus, pokud chces mit jistotu, udelej tehotensky test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pravděpodobně jen tělo vyhodnotilo, že v tomhle stresovém a nemocném období není vhodné otěhotnět a posunulo ovulaci, tedy prodloužilo celý cyklus. Pro jistotu bych udělala těhotenský test, ať je jistota. Jinak to mohl být i jen anovulační cyklus a shoda náhod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj holky mam otázku zajímalo by mě jestli je možné že u cyklu 34 dní bývá ovulace 12 den cyklu nebo dýl, ja si myslim že dyl ale dokror mi 12. Den cyklu řekl že nebude vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zlatino Tak folikul
roste a v období ovulace praskne a vypouští vajíčko Takže zřejmě viděl, že folikul tam není,
tudíž půjde o anovulační cyklus. Mně taky posledně na kontrole doktor
říkal, že bude MS zřejmě o pár dní později. Prostě vědí, jak to tam
má vypadat, znají přeci termín poslední MS
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Anovulační cyklus?
Ahoj holky, zajímalo by mě, zda dle ovu testů poznám, že jsem tento měsíc neměla ovulaci.Je to první měsíc, který testuji. Cyklus mám pravidelný 27 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 21 denní cyklus, ovulace 8DC?
- Nemam ovulaci - reseni?
- Ovulace a pharmatex
- Zase mě zlobí ovulace :(
- Zánět či ovulace
- Bolest levého boku a podbřišku - ovulace či střeva?
- Je možný nepoznat ovulaci?
- Kolikátý den po ovulaci jste pociťovaly bolest prsou?
Zdravím, dne 7.8. 2018 mi byla diagnostikována mononukleóza. Ten den jsem začala brát ATB a také mi v ten samý den končila MS. ATB byla předepsána na 10 dní, tedy v době mé ovulace. Týden jsem se léčila z vedlejších symptomů (bolest krku, nateklé uzliny atd.). Po dobrání ATB a konečném cítění se zdravě, jsem měla nechráněný pohlavní styk s partnerem. Nic neskončilo uvnitř. Teď už mám dva dny zpoždění MS. Je možné, že z důvodu nemoci a prášků tělo vynechalo poslední ovulaci? Jsem teď vystresovaná, že jsem v jiném stavu, když nechci. Při zmáčknutí podbříšku mě bolí děloha. Co si myslíte?