Vynechání 2 pilulek v prvním týdnu

12.12.17 19:33

Vynechání 2pilulek v prvním týdnu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mam uzivat HA, kdyz jsem vynechala 2pilulky v prvnim týdnu. První mesic jsem brala v pihode, zadne zapomínání, pak 7denni pauza a 8. A 9. Den jsem vybechala. V lekarne moji ha neměli, tak to objednali a nedoslo to ani druhy den.. Takze ted vaham.. Dojde to az ten treti den.. Mam je vsechny 3 vzit treti den zaroven? A budu chranena, kdyz jsem vynechala? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.12.17 19:35

@Adelka12345 nic neber najednou, to je o ničom. 7 dní se chraň např kondomem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 19:43

@martina.se Takze si mam vzit zitra normálně treti tabletku, 7dni se budu chránit kondomem a po 7dnech budu chranena uz normalne? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
12.12.17 19:56
@Adelka12345 píše:
@martina.se Takze si mam vzit zitra normálně treti tabletku, 7dni se budu chránit kondomem a po 7dnech budu chranena uz normalne? :o

Zítra si vezmi normálně 1 tabletu, a pak vypotřebuj celé platíčko. Ale opravdu se raději první týden chraň i kondomem, pak už by to mělo být ok. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.12.17 19:57

@Adelka12345 melo by to byt i v pribalovem letaku ;) jak postupovat, kdyz zapomenes tabletu a vice v prvnim tydnu ;) ale rekla bych, jak psaly holky, nebrat vic najednou a chranit se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 20:08

Dobre dobree, dobrat cele platicko, takze mam jakoze dobrat i ty, ktere jsem vynechala? :o Jinak dekuju moc za odpovědi, moc jste mi pomohli! :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.17 20:09
@Adelka12345 píše:
@martina.se Takze si mam vzit zitra normálně treti tabletku, 7dni se budu chránit kondomem a po 7dnech budu chranena uz normalne? :o

možno takhle, nebo i jak psaly holky - začni od první pilule, vyber všechny, každopádně druhá ochrana to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.17 20:25

Za me takhle ne. Chran se cely mesic, nic neber, vezmi az prvni den dalsi, menstruace. Rozhazis si to stejne, ale narazove brani vice tablet je horsi svinstvo, nez mesic vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 21:06

@unuděná Anooo, tohle mi pritel taky radil. Dekuju za radu :palec: očividně si ty prasky musim porizivat dopredu a ne to nechavat na posledni chvili, aby to nedopadlo znov takhle no :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.17 21:24

@Adelka12345 To urcite.Taky mam momentalne nejake, co se vsude musi objednavat 8o A to delam v lekarne.Chce to myslet vic dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.12.17 22:38
@Adelka12345 píše:
@unuděná Anooo, tohle mi pritel taky radil. Dekuju za radu :palec: očividně si ty prasky musim porizivat dopredu a ne to nechavat na posledni chvili, aby to nedopadlo znov takhle no :think: :think:

U Dr.Maxe je měli vždy hned druhý den :think: také jsem měla nějaké, které nikde neměli a jsem lajdák, takže kolikrát jsem si pro ně šla až den předem :oops:

A udělala bych to tak, že bych vynechala měsíc, ale připrav se, že můžeš mít zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.17 07:21

@radkka Tak to ale zalezi, zda je maji v mistnim sklade dodavatele, nebo az nekde v zaloznim, nebo treba u nejakeho uplne jineho distributora, ktery ma rozvoz do lekarny jednou tydne napr. :nevim: Taky ne vsude je dr.max lekarna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 11:24

To ano, ja sla pro ne v pondělí s jistotou, ze je mit urcite budou a nemeli to mesicni baleni zrovna, ktere ja mela napsane v receptu :potlesk: tak mi pani rekla, ze to objedna a ze si pro to mam prijit v utery kolem 4, coz mi uplne vyhovovalo, jelikož si prasky davam v 16:15. A to si rikam, ze jedna vynechana tableta nevadi.. Toz tam jdu a ze zas nic..( :zed: A dve vynechane tablety v prvnin tydnu, to mi prijde uz hodne a v pribalovem letaku je napsane jen s jednou vynechanou…),ze prej to dodavaji z brna a ti to nemeli na sklade a ze maji jen to 3mesicni baleni a to ze mi dat nemuzou. Coz jsem nepochopila, jsou to ty stejne prasky jen je tam toho vic.. No nevadi, tak tenhle mesic vynecham a zacnu s tim dalsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí