Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, v dubnu jsem vysadila antikoncepci a ted v cervenci jsem mela dostat mesicky 4.7. Ale nedostala jsem je a dnes je to uz 12 dni vo je nemam. Myslite ze je tady nejaka pravdepodobnost ze bych mohla byt tehotna?
Dekuji za odpovedi
@Barbucha3 jako to je opravdu kazdy den min. jeden dotaz podobneho typu…to uz se nevyucuje sex. vychova? Ja chapu ze nekdo chce/nechce atd..obava se, ale tak udelam si test, zajdu na gyndu atd. a pak pripadny vysledek, potize resim na webu…odpověď ano možnost tu je
@kavulenka Já chápu, že jsou natěšené, nejisté, chtějí si o tom promluvit, ale tady ani není o čem, ano můžeš být těhotná, udělej si test.
Nikdo jiný nic nenapíše, a když už, tak aspoň k nějakému už založenému tématu, ale to je denně téma: můžu být těhotná? Myslíte, že je pozitivní? A tam jasné dvě čárky, to už nechápu vůbec. ![]()
Zadavatelko šupej pro test a dej nám aspoň vědět, když už jsi založila diskuzi, ať má aspoň smysl. ![]()
@Barbucha3 asi tak presne neni o cem diskutovat..ja chapu dotauy ohledne vseho, dala jsem taky par otazek..ale takove dotazy nedotazy ve me vzbuzuji dojem ze lidi dneska nepremyslej, nemaj vzdelani nebo spolehaji ze za ne cizi lidi na webu vyvesti budoucnost