Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci se zeptat zda si myslite nebo mate nektera stejnou zkusenost, Mám dva dny spozdeni, snazili jsme se o mimi jen dvakrat v mesici (10DC a 17DC), ale pred MS mam vzdy bolesti prsou, krece ze bez ibalginu neexistuju a ted nic, jen me picha bodave v brise opakovane a mám husty výtok. Toť vše není mi zle nic, teplota rano 36,3 vecer skocila na 36,9 a rano zas 36,3. může být taková při těhotenství?
Zítra chci testovat tak doufam ze to vyslo. Dekuji za odpovedi, rady a názory.
![]()
Naděje tam určitě je. Mym jediným příznakem ze začátku všech těhotenství byl hustý vytok. Až později se přidaly jiné příznaky. Pokud teplotu nemeris celý cyklus, vždy ve stejný čas za stejných podmínek, tak ti namatkove měření nic neřekne. Držím pěsti při testování, taky by mě zajímal výsledek ![]()
Tak to určitě napíšu jak jsem dopadla, právě nevím jakou teplotu mám normálně, změrila jsem jen ted, protoze nedorazila MS
![]()
Přidám příspěvek ať nemusím zakládat novou diskuzi, s manželem jsme měli v sobotu nechráněný sex, v pondělí jsem měla dostat menstruaci, nicméně ta nedorazila, ve středu jsem si dělala test, negativní, dnes jsem ho opakovala též negativní, je na testování ještě brzy nebo těhotná být nemůžu? Mám 5 dní zpoždění, menstruaci mívám pravidelnou, už týden mě bolí v levém podbřišku jako bych to měla dostat, ale pořád nic
popřípadě po jaké době pokud to nedostanu to řešit s doktorem? Děkuji
Ja to mela dostat ve stredu, ale mam to tak ze jeste den pred spinim a dalsi den prijde a nic.
Zalezi kdy byla OVU pokud byla pozdeji tak test to jeste ukazat nemusi si myslim
a urco se da otehotnet i tesne pred MS.
Já mívám menstruaci celkem pravidelnou bez nějakých velkých výkyvů, proto mě to zarazilo, zda bych mohla být těhotná, když mám pravidelný cyklus. Jistá si samozřejmě nejsem, ale myslím, že ovulace proběhla někdy cca v půlce cyklu, mívám kolem ovulace hustší výtok, ale 100% to samozřejmě říct nemohu..
@Uplnenormalniholka
Osobně si myslím, že těhotná nejsi.. sázím na teplotu, která se pak v případě oplodnění drží opravdu na té vyšší hranici, což u tebe zase klesla. Ale děj vědět ![]()
Cauky, test negativni, 4 den spozdeni, ale jedno pozitivum to ma, aspon nebudu rodit na silvestra
a muzu se snazit dalsi mesic ![]()
Zdravím Vás,
jsem tu nová a moc nevím kam toto co se děje zařadit, před čtyřma dněma jsem vysadila antikoncepci a v ten samý den jsem začla mít křeče do podbřišku to trvá doteď s vyjímkou toho že jsem včera začla krvácet a to musím říct, že opravdu velmi přitom mentruaci jsem měla od od 16.4-18.4 a teď od 25.4 to krvácení + mám velmi specifické chutě, tvrdší prsa jak normálně a moc nevím zda je vše v pořádku tak poprosím o radu někoho zkušenějšího, moc děkuji. ![]()
S tím neporadím, nikdy jsem antikoncepci nebrala, snad tu brzo najdete odpoved, ale zkusila bych zavolat na gyndu a vysvetlit svuj problem ![]()
Ahoj včera sem si koupila digitální test a pak sem ho rozebrala a vyšel dušík ms mám nepravidelnou zítra bych to měla dostat ale snad nedorazí myslíte že mám šanci ještě díky
@Anonymní píše:
Ahoj včera sem si koupila digitální test a pak sem ho rozebrala a vyšel dušík ms mám nepravidelnou zítra bych to měla dostat ale snad nedorazí myslíte že mám šanci ještě díky
Boze do cehos to rozum dal…
Digitalni test ma mensi citlivost nez normalni papirkovy, takze pred ms je mensi pravdepodobnost, ze ti ukaze dve pozitivni, presto nema smysl testovat pred prichodem ms, protoze to embryo s ni muze i odejit a ty by ses zbytecne trapila. A proc zaboha rozebiras digitalni test? V tom pribalovym letaku nikde nepisou „v pripade, ze se vam vysledek nelibi, rozeberte“. Pokud ms neprijde vem si dr max test z lekarny za 45kacek a za dva dny testuj znovu.
@Anonymní píše:
U pozitivního digitálu musí být čárky tři ne dvě. Takže je negativní, žádnej dušík.
@Anonymní píše:
snaženíčko s tuleníčkem s manžou či příťou už bylo, tak snad i ovu, potom těhu, to se to potvrdí u gyndaře a definitivně v porodce. Při kočárkování pak určitě napiš deníček. To bude zábava. ![]()