Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ZelvaVeruna píše:
A ted kamenuj(te)..Howhg
Nebudu kamenovat… to nikdy nedělám, každý si to děláme po svém… za sebe jen nemám ráda, když se takové věci radí nezkušeným novopečeným maminkám…
A ještě taky nemám ráda skrývat se za anonym, když s někým diskutuji… že, madam anonymní… ![]()
kadlina píše:
Doma řešíme přilepení izolepou a teď mě napadlo, že má po stranách ty dírky, tak třeba jsou na gumičkuA u nás to jistojistě není svalama, když chce, tak nejsem schopná jí ho ani vyrvat z pusy, jak ho drží.
Tak přilepení izolepou u mě bezkonkurenčně vede v žebříčku chytrých nápadů.:-))) Pokud dítě v noci začne zvracet a nemůže ani vyhodit z pusiny dudlík, je o tragédii postaráno. Bez urážky některé děti přežijí péči svých rodičů jen souhrou šťastných náhod.
ZuzaM píše:kadlina píše:Tak přilepení izolepou u mě bezkonkurenčně vede v žebříčku chytrých nápadů.:-))) Pokud dítě v noci začne zvracet a nemůže ani vyhodit z pusiny dudlík, je o tragédii postaráno. Bez urážky některé děti přežijí péči svých rodičů jen souhrou šťastných náhod.
Doma řešíme přilepení izolepou a teď mě napadlo, že má po stranách ty dírky, tak třeba jsou na gumičkuA u nás to jistojistě není svalama, když chce, tak nejsem schopná jí ho ani vyrvat z pusy, jak ho drží.
Já považovala izolepu jako žert
když jsem to četla… stejně jako jsem já psala o sekunďáku… přilepit… v životě by mě tohle nenapadlo v reálu udělat.
ZuzaM píše:kadlina píše:Tak přilepení izolepou u mě bezkonkurenčně vede v žebříčku chytrých nápadů.:-))) Pokud dítě v noci začne zvracet a nemůže ani vyhodit z pusiny dudlík, je o tragédii postaráno. Bez urážky některé děti přežijí péči svých rodičů jen souhrou šťastných náhod.
Řešíme = říkáme si o tom s manželem.
Je tady ještě někdo, kdo to nebral jako vtip? ![]()
A je tu někdo, kdo by dítěti přilepil na pusu izolepu? ![]()