Vypadává dudel - fígle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22026
14.7.10 13:49
ZelvaVeruna píše:
A ted kamenuj(te)..Howhg

Nebudu kamenovat… to nikdy nedělám, každý si to děláme po svém… za sebe jen nemám ráda, když se takové věci radí nezkušeným novopečeným maminkám…

A ještě taky nemám ráda skrývat se za anonym, když s někým diskutuji… že, madam anonymní… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6420
14.7.10 17:57
kadlina píše:
Doma řešíme přilepení izolepou a teď mě napadlo, že má po stranách ty dírky, tak třeba jsou na gumičku :mrgreen: A u nás to jistojistě není svalama, když chce, tak nejsem schopná jí ho ani vyrvat z pusy, jak ho drží.

Tak přilepení izolepou u mě bezkonkurenčně vede v žebříčku chytrých nápadů.:-))) Pokud dítě v noci začne zvracet a nemůže ani vyhodit z pusiny dudlík, je o tragédii postaráno. Bez urážky některé děti přežijí péči svých rodičů jen souhrou šťastných náhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.7.10 15:49
ZuzaM píše:
kadlina píše:
Doma řešíme přilepení izolepou a teď mě napadlo, že má po stranách ty dírky, tak třeba jsou na gumičku :mrgreen: A u nás to jistojistě není svalama, když chce, tak nejsem schopná jí ho ani vyrvat z pusy, jak ho drží.
Tak přilepení izolepou u mě bezkonkurenčně vede v žebříčku chytrých nápadů.:-))) Pokud dítě v noci začne zvracet a nemůže ani vyhodit z pusiny dudlík, je o tragédii postaráno. Bez urážky některé děti přežijí péči svých rodičů jen souhrou šťastných náhod.

Já považovala izolepu jako žert :roll: když jsem to četla… stejně jako jsem já psala o sekunďáku… přilepit… v životě by mě tohle nenapadlo v reálu udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
19.7.10 23:15
ZuzaM píše:
kadlina píše:
Tak přilepení izolepou u mě bezkonkurenčně vede v žebříčku chytrých nápadů.:-))) Pokud dítě v noci začne zvracet a nemůže ani vyhodit z pusiny dudlík, je o tragédii postaráno. Bez urážky některé děti přežijí péči svých rodičů jen souhrou šťastných náhod.

Řešíme = říkáme si o tom s manželem.
Je tady ještě někdo, kdo to nebral jako vtip? 8-o
A je tu někdo, kdo by dítěti přilepil na pusu izolepu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play