Vypadávání vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
29.11.11 08:56

po porodu je to normalni, jelikoz v tehotenstvi vlasy vubec nepadaji, takze pak se to musi upravit, stare vlasy vypadat a nove narust, je to prirozeny dej, trva to dost dlouho, ale normalne dorostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.11.11 09:04

Mám kamarádku na kožním, ta mi řekla, že je to normální a jak píše Jizvíková, vlasy se musí obnovit po těhotenství. Prý pokud nezůstávají na hlavě lysiny, tak je to ok, jinak mi doporučila zajít na kožní. Já si v lékárně pak koupila Panthenol v tbl., ale to už jsem nekojila, nevím jak se můžou/nemůžou při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
29.11.11 09:08

Taky mi padaly hrozně vlasy.Musela jsem mít pořád culik i na spaní :? Nic mi nepomohlo.teď se to zlepšilo a roste mi plno novýh vlasů :D měla jsem to tak u staršího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
29.11.11 09:29

Ja jedla Panthenol a myslim, ze to pomohlo, ale nepadalo mi to uplne silene, ted jim Biosil plus co mi v lekarne doporucili,ze je lepsi a docela zabira. Ale spis mam vlasy hrozne brzy mastny, splihly a narovnali se mi, tolik nepadaji. A taky plet mam silenou a zatim zadny velky zlepseni, jak pubertacka, zlaty tehotenstvi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
29.11.11 10:28

me teda vlasy zacly padat uz v tehu a to vydatne, nekdy po ctvrtem mesici, male je 8m a padaji stale, nikdy predtim jsem s nimi problem nemela, jenze stale kojim a co jsem hledala na netu, zadne vitaminy nesmim pri kojeni a mamavit jsem brala cele tehotenstvi, padaly dal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
29.11.11 17:01

tak me zacaly padat presne na den 3mesice po porodu a za dalsi 3mesice padat prestaly. Jedla jsem vitaminy „NutriCap anti chute“ na vlasy.Mozna prestaly padat samy, mozna tabletama. nevim ;) kazdopadne snad uz to mam za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí